| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • hotel marabout sousse
 • hotel marabout sousse
 • hotel marabout sousse
 • hotel marabout sousse
 • hotel marabout sousse
 • hotel marabout sousse
 • hotel marabout sousse

Marabout 3*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 446 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Marabout 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 3, 10, 17, 24 iunie 1, 8 iulie 15 iulie 22, 29 iulie 5, 12, 19 august 26 august 2, 9, 16, 23 septembrie 30 septembrie 7, 14 octombrie
Tarif sejur / adult 456,00 € 476,00 € 496,00 € 546,00 € 546,00 € 526,00 € 456,00 € 446,00 € 446,00 €

Informaţii hotel Marabout – sejur Sousse 2015

Hotelul Marabout 3* se află pe malul mării, la aproximativ 1 km distanță de centrul orașului Sousse. Hotelul este construit în stil tradițional tunisian, a fost renovat recent, poate fi recomandat cuplurilor tinere pentru un sejur de relaxare și distracție.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, telefon, acces internet, minibar, aer condiționat, articole de toaletă gratuite, duș, uscător de păr, balcon.

Dotări și servicii: recepție non-stop, restaurant principla, restaurant a la carte, două baruri, discotecă, terasă, grădină, magazine, seif, lift, cameră de bagaje, aer condiţionat, zonă pentru fumători, sală de conferințe și petreceri, acces internet, spălătorie, piscină interioară, piscină exterioară, tobogane acvatice, închirieri auto, schimb valutar, bancomat, parcare.

Servicii gratuite: darts, programe de divertisment.

Servicii contra cost: parc acvatic, saună, masaj, sală de fitness, două terenuri de tenis.

Facilități pentru copii: piscină, tobogane acvatice, teren de joacă.

Plajă proprie, cu nisip. Șezlongurile și umbrelele la plajă și la piscină sunt contra cost.

Informaţii utile sejur Sousse

 

Orașul Sousse este un important port, centru cultural și turistic al Tunisiei, așezat pe malul Mării Mediterane, în sudul capitalei Tunis, la aproximativ 140 km distanță. Metropola a fost colonie feniciană, Hadrumetum, apoi a intrat sub dominația Cartaginei, devenind centrul bazei navale a generalului Hannibal. Sousse a jucat un rol determinant în istoria țării, în perioada dominației romane, în timpul războaielor punice și al celui de-al doilea război mondial. Sousse a fost modernizat începând cu anii ’60, când s-a pus accentul pe infrastructură și turism. Anual, zeci de mii de turiști descoperă această destinație fascinantă, atrași de trecutul istoric, de atmosfera pitorească, de plajele ei superbe, cu nisip fin, de viața de noapte extrem de activă și de posibilitatea de a practica sporturi nautice, golf, motociclism sau echitație. Port El Kantaoui este o stațiune elegantă, situată în nordul orașului Sousse, la aproximativ 10 km distanță.

Clima: Tunisia are o climă mediteraneană în zona de coastă. Lunile de vară, din iunie până în septembrie, sunt foarte calde, iar din decembrie până februarie temperaturile scad, situându-se între 12-25°C, rar cad precipitaţii şi bate vântul. În restul anului temperaturile sunt primăvăratice. Partea de sud al ţării este influenţată de climatul din Sahara, cu variaţii mari între temperatura diurnă și cea nocturnă.

Moneda: Dinarul tunisian

Obiective turistice:

Medina din Sousse este înconjurată de fortificații solide, construite în anul 859. În centrul Medinei, se află Marea Moschee, ridicată de către emirul Abu El Abbes în secolul al IX-lea. Curtea moscheei este spațioasă, străjuită de coloane. Din vechea citadelă Kasbah a mai rămas doar Turnul Khalef, care servea drept far.

Ribat a fost construită ca o fortăreață faimoasă atât datorită vechimii ei, fondată în anul 796, dar și datorită rolului său de apărare a orașului. Moscheea a fost construită în anul 850 şi are aspectul unei fortăreţe, datorită zidurilor cu turnuri și metereze. În timpul dominației fatimide, Ribat a devenit un important centru religios, educațional și loc de pelerinaj. În secolul al XVI-lea, a fost parțial distrusă, în confruntarea cu flota spaniolă.

Muzeul de Arheologie din Sousse se află la poalele meterezelor de Kasbah, posedă o bogată colecţie de obiecte antice, provenite din toată regiunea, mozaicuri, bijuterii, piese de teracotă, statui, obiecte funerare.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri