| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră MSC Preziosa

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 1299 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 5 nopți la bordul navei de croazieră în cabină interioară Bella; Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet, gustări între mese, apă plată și minerală, ceai, cafea; Program de activități distractive, programe de divertisment seara; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Taxe portuare; Cazare 2 nopţi în cameră dublă la hotel în Lisabona; Bilete de avion şi taxe de aeroport (OTP-MIL şi LIS-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistenţă turistică.

Tariful nu include: Băuturi alcoolice; Serviciile la centrul spa și beauty salon; Excursii opționale la țărm; Acces internet; Asigurare medicală și storno; Service Charge (10 €/adult/noapte).
Tarifele sunt valabile pentru plecare din Bucureşti. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Preziosa

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Informații despre croaziere pe Marea Mediterană

Croazierele sunt călătorii de agrement în care facilitățile de care beneficiați pe navă împreună cu itinerariile parcurse sunt parte integrantă a călătoriei. Există peste 50 de companii care oferă croaziere în Marea Mediterană, cu o durată ce variază între o noapte și câteva săptămâni. În acest moment Marea Mediterană este a treia destinație de croaziere din lume, după insulele din Caraibe și Alaska. Începând cu anul 2000 numărul de locuri pe navele de croaziere din regiune a crescut cu mai mult de 300%. În croazieră oaspeții nu se pot plictisi niciodată, există programe de divertisment pentru toate vârstele, la tot pasul, în mod constant, trupe de dans, DJ și concerte în jurul piscinelor. În fiecare seară vă este pus la dispoziție programul de croazieră pentru a doua zi, astfel încât să vă puteți planifica foarte ușor sejurul și să alegeți obiectivele turistice pe care doriți să le vizitați.

Croazieră MSC Preziosa

Genova – Malaga – Casablanca – Lisabona

Plecare 20 septembrie 2018
Tarif adult / circuit 1299,00 €


Ziua 1
Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București Milano, transfer către portul Genova. Îmbarcare pe nava de croazieră MSC Preziosa, plecare din portul Genova la ora 17:00.  Nava de croazieră MSC Preziosa aparţine companiei MSC şi a fost inaugurată în anul 2013. Superba navă, a patra din clasa Fantasia, se caracterizează prin lux și opulență, poate găzdui peste 4300 oaspeți. Printre facilitățile navei MSC Preziosa se numără șapte restaurante, numeroase baruri, aqua-park, centru spa și wellness, galerie de artă, magazine, cinematograf 4D, simulator formula 1, bowling, etc.
Ziua 2
Transport pe mare pe ruta Genova (Italia) – Malaga (Spania).
Ziua 3
Orașul Malaga se află în partea de sud a Spaniei, pe Costa del Sol, o destinație turistică renumită. Destinul orașului andaluz este strâns legat de rutele maritime și turism. Malaga este un oraş cosmopolit, cu o istorie și tradiție aparte, cu un patrimoniu arhitectural bogat și o legătură puternică între două civilizații, cea iberică și cea maură. Malaga este orașul natal al celebrului pictor Pablo Picasso. Merită vizitate: Alcazaba, Castelul Gibralfaro, Catedrala, Muzeul Picasso, Palacio de Bellavista.
Ziua 4
 Orașul Casablanca este centrul economic, cel mai mare oraș și port din Maroc. În Evul Mediu orașul se numea Anfa și era un prosper centru comercial, în anul 1907 a trecut sub administrare franceză și s-a dezvoltat rapid. Orașul este facinant, cu bulevarde largi, clădiri în stilul maur și art deco, beneficiază de o climă blândă, plaje frumoase, magazine luxoase și unul dintre cele mai mari bazaruri din lume. Puteți admira: Palatul Lui Mohamed al V-lea, Moscheea Hassan, Piața Centrală, Cartierul Habous, Catedrala Notre Dame Lourdes, Piața Națiunilor Unite.
Ziua 5
Transport pe mare pe ruta Casablanca (Maroc) – Lisabona (Potugalia).
Ziua 6
Sosire în portul Lisabona în jurul orei 08:00, transfer la hotel. Lisabona, capitala Portugaliei, se află în partea de vest a țării, pe litoralul Atlanticului, aproape de gura de vărsare a fluviului Tejo în ocean. Istoria orașului Lisabona debutează în urmă cu 300 000 de ani, se spune că ar fost întemeiat de către eroul legendar Ulise. Cea mai înfloritoare perioadă a Lisabonei a fost între secolele al XV-lea și al XVIII-lea, când exploratorii portughezi navigau în întreaga lume (Bartolomeu Diaz, Vasco da Gama, Pedro Alvares Cabral), descoperind noi teritorii în America de Sud, Africa şi o nouă rută spre India. Portugalia devenea un mare imperiu colonial cu o puternică flotă. În prezent, Lisabona este una dintre cele mai vizitate capitale europene, un oraș modern, cosmopolit, gazda multor evenimente culturale, o destinație fascinantă. Merită vizitate: Castelul Sao Jorge, Mănăstirea Ieronimilor, Palatul Belem, Turnul Belem. Cazare la Aparthotelul VIP Executive Eden 4* sau similar din Lisabona.
Ziua 7
Mic dejun, timp liber pentru explorarea oraşului Lisabona sau puteţi opta pentru una dintre excursiile opţionale: Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Estoril sau Obido-Nazare-Alcobaça-Fatima. Cazare în Lisabona.
Ziua 8
Mic dejun, transfer la aeroportul Humberto Delgado din Lisabona pentru zborul de întoarcere spre București Henri Coandă.


Comentarii și review-uri