| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră MSC Preziosa

  • Destinația: Circuite, Croaziere
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 439 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Croazieră MSC Preziosa 2016
Tariful include: Cazare 7 nopți la bordul navei de croazieră în cabină interioară Bella; Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet, gustări între mese, apă plată și minerală, ceai, băuturi răcoritoare, cafea la mic dejun; Program de activități distractive, programe de divertisment seara; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Taxe portuare.
Tariful nu include: Băuturi alcoolice; Serviciile la centrul spa și beauty salon; Excursii opționale la țărm; Acces internet; Asigurare medicală și storno; Service Charge (9 €/adult/noapte).
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Preziosa

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Informații despre croaziere pe Marea Mediterană

Croazierele sunt călătorii de agrement în care facilitățile de care beneficiați pe navă împreună cu itinerariile parcurse sunt parte integrantă a călătoriei. Există peste 50 de companii care oferă croaziere în Marea Mediterană, cu o durată ce variază între o noapte și câteva săptămâni. În acest moment Marea Mediterană este a treia destinație de croaziere din lume, după insulele din Caraibe și Alaska. Începând cu anul 2000 numărul de locuri pe navele de croaziere din regiune a crescut cu mai mult de 300%. În croazieră oaspeții nu se pot plictisi niciodată, există programe de divertisment pentru toate vârstele, la tot pasul, în mod constant, trupe de dans, DJ și concerte în jurul piscinelor. În fiecare seară vă este pus la dispoziție programul de croazieră pentru a doua zi, astfel încât să vă puteți planifica foarte ușor sejurul și să alegeți obiectivele turistice pe care doriți să le vizitați.

Croazieră MSC Preziosa

Genova – Civitavecchia – Palermo – Valletta – Valencia – Marsilia – Genova

Plecare 11 iunie 2016 18 iunie 2016
Tarif adult / circuit 439,00 € 559,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Genova la ora 18:00. Genova, capitala regiunii Liguria, este un cel mai mare port maritim italian, așezat în nordul-vestul țării, pe țărmul Mării Mediterane. Genova, locul nașterii lui Cristofor Columb, are o istorie glorioasă și un farmec irezistibil. Palatul Dogilor construit în secolul al XIV-lea, Castelul neogotic D’Albertis, Palatul Regal din secolul al XVII-lea, Farul (La Lanterna), din secolul al XVI-lea, Catedrala San Lorenzo, Biserica San Donato, Piața San Matteo, Acvariul, Galeria Națională și Castelul D’Albertis sunt câteva dintre cele mai emblematice obiective turistice.

MSC Preziosa este cea mai nouă navă de croazieră a companiei, a patra din clasa Fantasia, a fost inaugurată în anul 2013. Superba navă, caracterizată prin lux și opulență, poate găzdui peste 4300 oaspeți. Printre facilitățile navei MSC Preziosa se numără șapte restaurante, numeroase baruri, aqua-park, centru spa și wellness, galerie de artă, magazine, cinematograf 4D, simulator formula 1, bowling, etc.

Ziua 2
 Civitavecchia este un oraș din regiunea italiană Lazio, situat pe țărmul Mării Tireniene, la aproximativ 80 km distanță de Roma. Așezarea a fost locuită din cele mai vechi timpuri de către estrusci, la începutul secolul al II-lea a fost amenajat portul vechi din ordinul Împăratului Traian. Numele Civitavecchia are semnificația „orașul vechi”. Fortăreața Michelangelo a fost construită din ordinul Papei Iulius al II-lea pentru apărare, partea superioară a turnului a fost creată de Michelangelo. Merită vizitate: Catedrala San Francisco d’Assisi,  Castelul Rocca, Termele Taurine, Piața Leandra și Vittorio Emanuelle, Muzeul de Arheologie.
Ziua 3
Palermo, capitala Siciliei, este situat pe litoralul Mării Tireniene, în partea de nord a insulei. Orașul este o destinație cosmopolită, beneficiază de o istorie fascinantă și de o zestre culturală bogată, cu numeroase obiective turistice importante: Catedrala și bisericile medievale, Chiesa del Gesu; Palazzo dei Normanni, Palazzo Chiaramonte, Palazzo Abatellis; Muzeul de Arheologie Antonio Salinas, cu exponate valoroase ale civilizațiilor etrusce, cartagineze, romane și grecesti; Teatro Massimo, Teatro Politeama cu Galeria de Artă Modernă, Castello della Zisa.
Ziua 4
 Valletta, capitala Maltei, este un muzeu medieval în aer liber, găzduiește Auberge de Castille, Grădinile Barracca cu priveliștea Marelui Port, Palatul Marilor Maeștri, Fortul St. Elmo, numeroase muzee și biserici. Co-Catedrala Sfântul Ioan (Kon-Katidral ta’ San Gwann) a fost ridicată în secolul al XVI-lea de Cavalerii Ioaniți. Catedrala ascunde în spatele fațadei austere un interior opulent, sculpturi din marmură, tavanul pictat de Mattia Preti, candelabre elaborate, capodopere ale pictorului Caravaggio (Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezatorul și Sfântul Jerome).
Ziua 5
Transport pe mare pe ruta Valletta – Valencia.
Ziua 6
Valencia se află în partea de est a Spaniei, pe Coasta Azahar, la gura de vărsare a râului Turia în Marea Mediterană. Istoria orașului Valencia este legată de dispute între iberici, romani, vizigoți, aragonezi și mauri, cea mai cunoscută personalitate din perioada medievală este Rodrigo Díaz de Vivar (El Cid), care a recucerit Valencia de la mauri în secolul al XI-lea. Valencia este un oraș viu, mereu surprinzător, o îmbinare armonioasă între vechi și nou, cu o viață culturală activă, cu carnavaluri și festivități spectaculoase, cu o infrastructură turistică impecabilă, cu plaje de nisip nesfârșite. Specialitățile gastronomice valenciene, vinurile și citricele sunt renumite și foarte apreciate de oaspeți. Catedrala, Orașul Artelor și Științelor, Grădinile Turia, Palatul Marchizului Dos Aguas sunt cele mai emblematice obiective turistice.
Ziua 7
 Marsilia este al doilea oraș ca mărime și cel mai mare port comercial al Franței la Marea Mediterană. Capitala regiunii în Provența este un oraș  fermecător, cu o istorie îndelungată, cu numeroase muzee, bazilici și centre culturale, plaje frumoase. Marsilia, fondată în secolul al VII-lea î.e.n. de fenicieni, a devenit un important centru comercial sub administrarea elenă și romană, cruciații au întărit fortificațiile portului, devenind impenetrabil. În timpul Revoluţiei Franceze, 500 de voluntari entuziaști din Marsilia plecat spre Paris pentru a apăra guvernul revoluţionar. Chemarea la revoluţie, cântată în drumul spre capitală a devenit imnul național francez, sub numele de La Marseillaise. Se pot vizita: Bazilica Notre-Dame de la Garde, Mănăstirea Sfîntul Victor, Catedrala, Portul Vieux, Porte d’Aix, Fântâna Cantini, Palatul Longchamp, Chateau d’If, cartierul Le Panier, Piața Castellane.
Ziua 8
Genova – sosire în port în jurul orei 09:00.


Comentarii și review-uri