| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Casablanca - croaziera
 • Casablanca - croaziera
 • Erfoud Maroc - croaziera
 • Fes Maroc - croaziera
 • Marrakech - croaziera
 • Midelt - croaziera
 • Tramvai in Rabat - croaziera
 • Rabat - croaziera
 • Rabat- croaziera
 • Rabat-croaziera
 • Tinghir - croaziera

Circuit în Maroc

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 999 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard cu demipensiune, la hoteluri de 4* și 5* (2 nopți în Casablanca, 2 nopți în Fes, 2 nopți în Marrakech și 1 noapte în Essaouira); Bilete de avion București-Casablanca și retur (via Istanbul) și taxe de aeroport; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat; Vizitele menționate în program; Asistență turistică și ghid local; Asigurare medicală de călătorie și storno.

Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice; Bacșișuri (25 €/adult).
Oferta de circuit în Maroc este disponibilă cu plecare din București, transfer gratuit la aeroport din peste 20 de orașe. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit în Maroc

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit în Maroc 2017

Casablanca – El Jadida – Safi – Essaouira – Marrakesh – Fes – Volubilis – Meknes – Rabat

 

Plecare 20 octombrie
Tarif adult / circuit 999,00 €

Ziua 1

București – Casablanca (via Istanbul)

Întâlnire cu reprezentantul agenției pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni) la ora 04:00. Plecare spre Casablanca via Istanbul cu compania aeriană Turkish Airlines la ora 06:10. Sosire în Istanbul și decolare spre Casablanca la ora 10:50. Sosire în aeroportul din Casablanca la ora locală 13:05, tur panoramic în Casablanca, cel mai mare oraș și port din Maroc. În Evul Mediu orașul se numea Anfa și era un prosper centru comercial, în anul 1907 a trecut sub administrare franceză și s-a dezvoltat rapid. Casablanca beneficiază de o climă blândă, de clădiri în stil art deco și maur, de plaje frumoase la Oceanul Atlantic, magazine luxoase și unul dintre cele mai mari bazaruri din lume. Turul fascinantului oraș, centrul economic al Marocului, vă permite să admirați bulevardele largi,  Piața Centrală, Cartierul Habous, Catedrala Notre Dame Lourdes, Piața Mahomed al V-lea, Piața Națiunilor Unite. Opțional intrare în Mosheea Hassan al II-lea din Casablanca (12 €/adult). Cina și cazare la hotelul Kenzi Basma 4* sau similar din Casablanca.

Ziua 2

Casablanca – Safi – Essaouira

Mic dejun. Plecare spre boemul orășel marocan și stațiune balneară Essaouira de pe țărmul Oceanului Atlantic, cunoscut în vechime sub numele portughez Mogador, aflat la aproximativ 350 km distanță de Casablanca. Medina din Essaouira este înscrisă în patrimoniul mondial UNESCO. Popas pentru servirea prânzului în Safi, localitate renumită pentru producția de sardine și vase tradiționale de lut. Cina și cazare la hotelul Atlas Essaouira & Spa 5* sau similar în Essaouira.

Ziua 3

Essaouira – Marrakesh

Mic dejun la hotel. Turul pietonal al orașului Essaouira cuprinde Medina medievală, turnul cu arhitectură portugheză, piața cu produse tradiționale și artizanat. Plecare spre Marrakesh, pe parcurs vom face un popas la o fabrică de ulei de argan, veți avea posibilitatea să achiziționați cosmetice pe bază de ulei din arbore de argan. Seara, opțional, puteți participa la un spectacol tradițional Chez Ali (35 €/adult). Cină și cazare la hotelul Adam Park 5* sau similar din Marrakech.

Ziua 4

Marrakesh

Mic dejun. Marrakech a fost fondat în secolul al XI-lea și a devenit capitala almohazilor, orașul s-a bucurat de o perioadă înfloritoare, s-au construit sisteme de irigații, monumente impresionante, s-au amenajat grădini și livezi. Arhitectura clădirilor este un amestec de stiluri europene și africane. Turul orașului Marrakech începe dimineața, când vom vizita Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, Cimitirul Saadien, Grădina Menara cu plantația de măslini și Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea prânzului, după-amiază se vizitează bazarul (souk) și vechea Medina cu faimoasa Piață Djemaa El Fna. Cină și cazare la hotelul Adam Park 5* sau similar din Marrakech.

Ziua 5

Marrakesh – Fes

Mic dejun. Plecare spre orașul Fes via Beni Mellal. Orașul Fes este situat la aproximativ 400 km distanță de Marrakech. Vom face popas pentru a servi masa de prânz apoi continuăm pe ruta Ifrane – Azrou – Khenifra. Cină și cazare la hotelul Ramada Fes 5* sau similar din Fes.

Ziua 6

Fes

Mic dejun. Această zi este dedicată vizitării orașului Fes, cel mai vechi centru cultural și spiritual al Marocului. Vom explora orașul pe drumul medinei și al piețelor tradiționale (souk), unde meșteșugarii utilizează tehnici artizanale vechi. Turul continuă cu vizita la Moscheea Karaouine și Medersa Bou Inania, o exemplificare a artei arhitecturale islamice. După pauza de prânz, care poate fi servită opțional în centrul orașului, vom vizita Fes El Jedid și exteriorul Palatului Regal cu cele șapte porți. Cina și cazare la hotel în Fes.

Ziua 7

Fes  Volubilis  Meknes  Rabat Casablanca

Mic dejun. Plecare spre orașul Meknes (300 km) via Volubilis, un sit roman faimos pentru mozaicurile sale și Moscheea Moulay Idriss, dedicată întemeietorului orașului Fes. Turul orașului Meknes include Poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de apărare, El Hedim, mormântul lui Moulay Ismail și vechea Medina. În drum spre Casablanca vom face un popas în Rabat, capitala administrativă a Marocului, vom vizita Mausoleul Mohamed al V-lea și Hassan al II-lea, vom admira fațada Palatului Regal, Kasbagh din Oudayas și Medina. Cina și cazare la hotel în Casablanca.

Ziua 8

Casablanca  București (via Istanbul)

Mic dejun și transfer la aeroport. Plecare spre București via Istanbul cu compania aeriană Turkish Airlines. Decolare spre Istanbul la ora 15:30, aterizare la 22:05. Decolare spre București la ora 00:05, sosire la Aeroportul Henri Coandă la ora locală 01:25.


Comentarii și review-uri