Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • lido mamaia
 • lido mamaia
 • lido mamaia
 • lido mamaia
 • lido mamaia
 • lido mamaia
 • lido mamaia

Lido 3*, Mamaia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 87 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Litoralul pentru toți 2016
Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă standard.
Tariful nu include: Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 9 mai – 15 iunie 2016
Tarif adult / sejur 389,50 lei

 

Informaţii hotel Lido – Mamaia, Litoralul pentru toți 2016

Hotelul Lido 3* este situat în partea de nord a stațiunii Mamaia, lângă plajă. Hotelul beneficiază de facilități moderne și de o amplasare privilegiată, poate fi recomandat cuplurilor și familiilor cu copii pentru vacanța estivală.

Facilități camere: mobilier clasic, aer condiţionat, TV, televiziune prin cablu, telefon, acces internet, frigider, cadă, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, aer condiționat, accces internet, lift, seif, cameră de bagaje, sală de conferințe și petreceri, magazin, internet-cafe, spălătorie, comenzi taxi, parcare.

Informaţii utile sejur în stațiunea Mamaia

Stațiunea Mamaia este situată în nordul orașului Constanța, pe grindul ce desparte Marea Neagră de Lacul Siutghiol. Istoria stațiunii a început în anul 1906, când s-au ridicat primele construcții destinate „băilor de mare”,câțiva ani mai târziu Mamaia se extinde prin construirea reședinței de vară a familiei regale, a cazinoului și a primelor hoteluri. În anii ’80, în stațiune se construiesc numeroase hoteluri și în curând, Mamaia își câștigă renumele internațional. În prezent, stațiunea beneficiază de hoteluri, restaurante, cluburi moderne, baze pentru iubitorii sporturilor nautice, terenuri de sport, parcul acvatic – Aqua Magic, telegondola, parcuri de distracție pentru copii și adulți. Teatrul de Vară găzduiește în sezonul estival numeroase spectacole de divertisment și concerte, iar paradele, prezentările de modă, concertele în aer liber, petrecerile până în zori au readus renumele stațiunii. Plaja cu nisip a stațiunii are o lungime de aproximativ 10 km, iar intrarea în mare este lină, fiind preferată de familiile cu copii.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri