Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • cazare eforie nord vera
 • cazare eforie nord vera
 • cazare eforie nord vera
 • cazare eforie nord vera
 • cazare eforie nord vera
 • cazare eforie nord vera
 • cazare eforie nord vera
 • cazare eforie nord vera
 • cazare eforie nord vera

Vera 3*, Eforie Nord

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 84 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Litoralul pentru toți 2016
Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.
Tariful nu include: Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 9 mai – 14 iunie 2016
Tarif sejur / adult 376,00 lei

 

Informaţii hotel Vera – Eforie Nord, Litoralul pentru toți 2016

Hotelul Vera 3* este situat în zona centrală a stațiunii Eforie Nord, la aproximativ 200 metri distanță de plajă și la 600 metri de Lacul Techirghiol. Hotelul este modern cu o atmosferă prietenosă, poate fi recomandat familiilor și cuplurilor pentru un sejur estival.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin cablu, acces internet, aer condiţionat, frigider, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, duş, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, bar, terasă, grădină, family room, seif, lift, aer condiționat, acces internet, sală de conferinţe şi petreceri, piscină exterioară, piscină pentru copii, loc de joacă, spălătorie, parcare.

Informaţii utile sejur în Eforie Nord

Eforie Nord este una dintre cele mai mari stațiuni de pe litoralul românesc, situată la aproximativ 12 km distanță în sudul orașului Constanța. Istoria stațiunii începe în anul 1894, odată cu inaugurarea sanatoriului balneoclimateric, care i-a adus renumele la nivel național și internațional. Eforie Nord îmbină turismul estival recreativ cu beneficiile unui sejur de tratament în clinicile balneoclimaterice. Bazele de tratament funcționează pe tot parcursul anului și utilizează factorii naturali locali (aerul ionizat, apă și nămol din lacul Techirghiol) îmbinate cu proceduri clasice de tratament. Stațiunea beneficiază de plajă cu o lungime de 4 km, de hoteluriși restaurante moderne, de Teatru de Vară, terenuri de sport și numeroase variante de sporturi nautice.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

Parcul acvatic Eforie Aqua Park din stațiunea Eforie Nord.

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri