| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • comfort suite predeal
 • comfort suite predeal
 • comfort suite predeal
 • comfort suite predeal
 • comfort suite predeal
 • comfort suite predeal
 • comfort suite predeal

Predeal Comfort Suites 5*, Predeal

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 5 nopți
 • Preț: 162 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Predeal Comfort Suites 5*, Predeal

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 14 noiembrie 24 noiembrie 4 decembrie 9 decembrie
Tarif adult / sejur 733,00 lei 739,00 lei 727,00 lei 739,00 lei

Informaţii hotel Predeal Comfort Suites – escapadă romantică la Predeal 2016

Hotelul Predeal Comfort Suites 5* este situat în stațiunea Predeal, la aproximativ 2 km distanță de pârtia de schi Clăbucet. Hotelul este luxos, cu facilități moderne și servicii ireproșabile, beneficiază de o frumoasă priveliște montană, poate fi recomandat pentru un sejur la schi și pentru explorarea zonei.

Facilități camere: mobilier elegant, telefon, radio, TV, televiziune prin cablu, seif, zonă de relaxare, încălzire, uscător de păr, minibar, acces internet, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, cadă, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, încălzire, acces internet, seif, programe de divetisment, săli de conferinţă şi petreceri, internet-café, cameră de bagaje, sală de fitness, piscină interioară, centru spa și wellness (saună, cadă cu hidromasaj), parcare.

Informaţii utile sejur la Predeal

Orașul Predeal este situat în județul Brașov, în Valea Prahovei, la cea mai mare altitudine din România (peste 1000 metri). Stațiunea este străjuită de masivii Postăvarul, Piatra Mare și Bucegi și de  râurile Prahova şi Timiş. Orașul Predeal include stațiunile satelit Pârâul Rece, Timişul de Jos și Timişul de Sus. Frumusețea peisajului montan, traseele turistice montane, pârtiile și instalațiile de schi, aerul ionizat și bogat în ozon, hotelurile, pensiunile, cabanele și restaurantele atrag numeroși vizitatori tot timpul anului pentru relaxare și practicarea diferitelor sporturi. Cele opt pârtii de schi alpin, cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei, telescaunul şi teleschiurile de pe Clăbucet sunt principalele atuuri ale stațiunii pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Merită vizitate în împrejurimi: Cheile Râşnoavei, cascada Tamina, canionul Şapte scări, Peştera de gheaţă.

Clima: Predeal beneficiază de un climat cu specific alpin, cu veri răcoroase și ierni friguroase. În luna iulie temperatura medie este de 15°C, iar a lunii ianuarie de -5°C, stratul de zapadă durează aproximativ 100 de zile anual.

Moneda: Leu

Obiective turistice: 

Mănăstirea Predeal  a fost ridicată în secolul al XVIII-lea și  poartă hramul Nașterea Maicii Domnului. Inițial construcțiile au fost de lemn, însă au fost reconstruite la începutul secolului al XIX-lea, păstrându-se vechea biserică de lemn a Sfântului Ierarh Nicolae. Fresce murale ale bisericii sunt impresionante și valoroase.

Castelul Peleș a devenit un al orașului Sinaia, a fost construit de Carol I al României pentru a servi drept reședința de vară a casei regale și pentru a marca victoria în războiul de Independență al României. Castelul adăpostește o importantă colecție de tablouri și o bogată colecție de arme europene și orientale vechi. Curtea castelului este amenajată în stilul renascentist, cu o fântână în mijloc, vizitatorii pot  admira holul de onoare, sala de recepție, sălile de arme, sala de consilii, sala florentină, Marele Salon și sala de teatru.

Castelul Pelișor din Sinaia a fost construit între anii 1889 și 1903 de regele Carol I pentru viitorii regi Ferdinand și Maria. Clădirea impozantă a fost decorată pentru a servi drept reședință regală și poartă amprenta de stilistică a reginei Maria.

Cetatea Râșnov este o cetate țărănească, una dintre cele mai bine conservate din Transilvania, construită între secolele al XIIIlea și al XIV-lea de locuitorii așezării pentru apărare împotriva atacurilor tătarilor. În prezent cetatea a fost restaurată și găzduiește un muzeu cu exponate din istoria locală, fotocopii de documente, arme, unelte.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri