| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Ljuljak 3*, Nisipurile de Aur

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 213 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Ljuljak 3*, Nisipurile de Aur

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 8 – 9 iulie
Tarif adult / sejur 213,50 €

Regim de masă disponibil, la cerere: all inclusive (6 €/adult/zi) .

Informaţii hotel Ljuljak – last minute Nisipurile de Aur

Hotelul Ljujak 3* este situat în staţiunea Nisipurile de Aur, la 400 metri distanță de plajă și la aproximativ 3 km de Parcul Acvatic Aquapolis. Hotelul este cochet, cu o grădină superbă și o atmosferă romantică, poate fi recomandat pentru o vacanță estivală de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin cablu, acces internet (contra cost), aer condiţionat, birou, frigider, zonă de relaxare, canapea extensibilă, cadă, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, acces internet, masaj, teren de joacă, biliard, tenis de masă, zonă pentru fumători, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, solar, spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, închirieri biciclete, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile vacanță Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur, una dintre cele mai populare destinații turistice de pe litoralul bulgăresc, se află în nordul orașul Varna, la aproximativ 18 km distanță. Renumele și denumirea stațiunii face trimitere la frumusețea plajelor sale, cu nisip fin, auriu. Stațiunea se desfășoară de-a lungul unei plaje cu o lungime de 3,5 km, străjuită de dealuri împădurite cu arbori seculari și animale sălbatice (cerbi, mistreți, iepuri, veverițe, fazani). Sezonul estival durează din luna mai până în luna octombrie. Nisipurile de Aur beneficiază de facilități pentru toate gusturile, plajă și mare, parcuri naturale, hoteluri, restaurante, cafenele și cluburi, spectacole folclorice, tratamente balneare, terenuri de tenis, posibilități de practicare a sporturilor nautice cu motor, echitație.

Clima: Temperatura aerului vara este de peste 25°C, în mai și septembrie temperatura în timpul zilei se încadrează între 20-25°C, iar în aprilie și octombrie între 15-19°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Obiective turistice:

Mănăstirea Aladja este construită în piatră, în galeriile unei peșteri la 3 km distanță de stațiunea Nisipurile de Aur. Mănăstirea Aladja este un dintre cele mai vechi mănăstiri bulgărești, fondată în secolul al XIII-lea de călugării hermiți. Numele Mănăstirii Aladja, provine din limba turcă și înseamnă „multicolor”, o trimitere la frescele religioase, care acopereau zidurile.

Parcul acvatic Aquapolis este situat în partea nord-vestică a stațiunii Nisipurile de Aur, în parcul natural. Aquapolis, cu o suprafață de aproximativ 40 000 mp, combină frumusețea unui parc naturaș cu facilitățile unui parc de distracții pentru întreaga familie, piscine, tobogane acvatice, fântâni, cascade, trasee de alpinism, amfiteatru, bar și restaurant, parcare.

 © 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri