| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Kaliakra Palace 4*, Nisipurile de Aur

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 118 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: all inclusive; Taxă de stațiune.

Tariful nu include: Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Kaliakra Palace 4*, Nisipurile de Aur

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 5 – 14 septembrie 15 – 21 septembrie
Tarif sejur / adult 161,00 € 118,00 €

Informaţii hotel Kaliakra Palace – last minute Nisipurile de Aur 2018

Hotelul Kaliakra Palace 4* este situat în zona centrală a stațiunii Nisipurile de Aur, în vecinătatea plajei și a zonei de promenadă. Hotelul este modern, cu un parc superb în apropiere și a fost renovat în anul 2012, poate fi recomandat familiilor cu copii pentru vacanța estivală.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, telefon, aer condiţionat, acces internet, minibar, cafetieră, încălzire, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, două restaurante, terasă, trei baruri, berărie, săli de conferinţă şi petreceri, cameră de bagaje, piscină interioară, trei piscine exterioare, piscină pentru copii, mini-club, masaj, saună, sală de fitness, servicii medicale, beauty salon, biliard, magazine, acces internet, aer condiţionat, schimb valutar, închirieri auto, comenzi taxi, spălătorie, tenis de masă, mini-fotbal, parcare.

Regimul ultra all inclusive: mic dejun, prânz și cină organizate bufet, snacks, înghețată, băuturi locale și internaționale, alcoolice și răcoritoare în intervalul 10:00 – 23:00.

Servicii gratuite: sală de fitness, darts, șah, tenis de masă, mini-fotbal, volei, aerobic.

Servicii contra cost: centru spa și wellness, biliard.

Informaţii utile pentru sejur în staţiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur, una dintre cele mai populare destinații turistice de pe litoralul bulgăresc, se află în nordul orașul Varna, la aproximativ 18 km distanță. Renumele și denumirea stațiunii face trimitere la frumusețea plajelor sale, cu nisip fin, auriu. Stațiunea se desfășoară de-a lungul unei plaje cu o lungime de 3,5 km, străjuită de dealuri împădurite cu arbori seculari și animale sălbatice (cerbi, mistreți, iepuri, veverițe, fazani). Sezonul estival durează din luna mai până în luna octombrie. Nisipurile de Aur beneficiază de facilități pentru toate gusturile, plajă și mare, parcuri naturale, hoteluri, restaurante, cafenele și cluburi, spectacole folclorice, tratamente balneare, terenuri de tenis, posibilități de practicare a sporturilor nautice cu motor, echitație.

Clima: Temperatura aerului vara este de peste 25°C, în mai și septembrie temperatura în timpul zilei se încadrează între 20-25°C, iar în aprilie și octombrie între 15-19°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Obiective turistice:

Mănăstirea Aladja este construită în piatră, în galeriile unei peșteri la 3 km distanță de stațiunea Nisipurile de Aur. Mănăstirea Aladja este un dintre cele mai vechi mănăstiri bulgărești, fondată în secolul al XIII-lea de călugării hermiți. Numele Mănăstirii Aladja, provine din limba turcă și înseamnă „multicolor”, o trimitere la frescele religioase, care acopereau zidurile.

Parcul acvatic Aquapolis este situat în partea nord-vestică a stațiunii Nisipurile de Aur, în parcul natural. Aquapolis, cu o suprafață de aproximativ 40 000 mp, combină frumusețea unui parc naturaș cu facilitățile unui parc de distracții pentru întreaga familie, piscine, tobogane acvatice, fântâni, cascade, trasee de alpinism, amfiteatru, bar și restaurant, parcare.

 © 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri