| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Grifid Foresta 3*, Nisipurile de Aur

  • Destinația: Last Minute, Oferte All Inclusive, Transport individual
  • Preț: 268 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 5 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: all inclusive; Acces gratuit la parcul acvatic Grifid.

Tariful nu include: Transport; Taxa de stațiune: 7 €/adult/sejur.
Tarifele fac parte din oferta specială valabilă până pe 31.07. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Grifid Foresta 3*, Nisipurile de Aur

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

20 – 30 iunie
18 iulie – 8 august
17 – 25 august
38,00 € 268,00 € 268,00 €

Informaţii hotel Grifid Foresta – Nisipurile de Aur, last minute 2019

Hotelul Grifid Foresta 3* se află într-o zonă liniştită, la aproximativ 800 metri distanță de plaja și centrul stațiunii Nisipurile de Aur. Hotelul a fost construit în anul 2016, pune la dispoziția oaspeților interioare decorate minimalist, facilități moderne și transfer gratuit la plaja privată. Hotelul se adresează adulților.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, LCD televiziune prin satelit, seif (contra cost), acces internet, aer condiţionat, canapea extensibilă, minibar, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, sală de conferinţe şi petreceri, piscină exterioară, solar, spălătorie, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur, una dintre cele mai populare destinații turistice de pe litoralul bulgăresc, se află în nordul orașul Varna, la aproximativ 18 km distanță. Renumele și denumirea stațiunii face trimitere la frumusețea plajelor sale, cu nisip fin, auriu. Stațiunea se desfășoară de-a lungul unei plaje cu o lungime de 3,5 km, străjuită de dealuri împădurite cu arbori seculari și animale sălbatice (cerbi, mistreți, iepuri, veverițe, fazani). Sezonul estival durează din luna mai până în luna octombrie. Nisipurile de Aur beneficiază de facilități pentru toate gusturile, plajă și mare, parcuri naturale, hoteluri, restaurante, cafenele și cluburi, spectacole folclorice, tratamente balneare, terenuri de tenis, posibilități de practicare a sporturilor nautice cu motor, echitație.

Clima: Temperatura aerului vara este de peste 25°C, în mai și septembrie temperatura în timpul zilei se încadrează între 20-25°C, iar în aprilie și octombrie între 15-19°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Obiective turistice:

Mănăstirea Aladja este construită în piatră, în galeriile unei peșteri la 3 km distanță de stațiunea Nisipurile de Aur. Mănăstirea Aladja este un dintre cele mai vechi mănăstiri bulgărești, fondată în secolul al XIII-lea de călugării hermiți. Numele Mănăstirii Aladja, provine din limba turcă și înseamnă „multicolor”, o trimitere la frescele religioase, care acopereau zidurile.

Parcul acvatic Aquapolis este situat în partea nord-vestică a stațiunii Nisipurile de Aur, în parcul natural. Aquapolis, cu o suprafață de aproximativ 40 000 mp, combină frumusețea unui parc naturaș cu facilitățile unui parc de distracții pentru întreaga familie, piscine, tobogane acvatice, fântâni, cascade, trasee de alpinism, amfiteatru, bar și restaurant, parcare.

 © 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri