| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Olia - charter Mykonos
 • Olia - charter Mykonos
 • Olia - charter Mykonos
 • Olia - charter Mykonos
 • Olia - charter Mykonos
 • Olia - charter Mykonos
 • Olia - charter Mykonos

Olia 3*, Mykonos

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 559 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Last minute Mykonos 2016
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun. Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP). Transfer aeroport-hotel-aeroport. Asistență turistică. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful nu include: Excursii opționale.
Tarifele sunt valabile pentru rezervări efectuate până pe data de 31.05.2016.
Ofertele pentru Mykonos sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Olia 3*, Mykonos

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 15 iunie 22 iunie 22 iunie
Tarif adult / sejur 559,50 € 565,50 € 710,00 €

 

Informaţii hotel Olia – last minute sejur în Mykonos  2016

Hotelul Olia 3* se află la 200 metri distanță de portul din Tourlos, la 1,5 km de orașul Mykonos și la aproximativ 3 km de aeroport. Hotelul este cochet, cu o atmosferă romantică și o priveliște suberbă a mării, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare cuplurilor tinere.

Facilități camere: mobilier clasic, telefon, TV, televiziune prin satelit, seif, aer condiţionat, acces internet, frigider, uscător de păr, cadă sau duş, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, piscină exterioară, spălătorie, închirieri auto, birou de turism, serviciu de transfer (gratuit), parcare.

Informaţii utile sejur în insula Mykonos

Mykonos este o insulă din Marea Egee, care face parte arhipelagul Cicladelor, și o renumită destinație turistică a Greciei, preferată de tineri. Legendele elene spun că stâncile insulei sunt giganții îngropați de Hercule, după ce au fost înfrânți. În perioada antichității în timpul dominației elene, feniciene sau romane Mykonos a fost un important centru comercial. În perioada medievală insula a fost disputată de venețieni și otomani, dominația turcă s-a sfârșit la începutul secolului al XIX-lea. Mykonos este renumită pentru plajele de nisip idilice, majoritatea fiind concentrate în partea de sud a insulei și pentru distracțiile nocturne din cluburi, discoteci sau de pe plaje conduse de DJ faimoși. Cel mai mare oraș este Mykonos (Chora), așezat pe coasta de vest a insulei, o aglomerație pitorească de case albe, cu arhitectură cicladică, așezate în terase, străduțe înguste, cu magazine, taverne și cafenele gălăgioase, biserici micuțe. Orașul Mykonos se poate lăuda cu un cartier foarte pitoresc, în stil venețian, așezat în partea de est a portului. Clădirile cu mici balcoane din lemn sunt construite pe maluri, în bătaia valurilor.

Clima: Insula Mykonos are climat de tip mediteranean, cu veri însorite și lipsite de precipitații, iar iernile sunt blânde și ploiase. În timpul verii, temperatura se încadrează între 24°C și 32°C, iarna temperatura medie este de 12°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Mănăstirea Panagia Tourliani (Eisodia tis Panagias) este situată la 8 km de orașul Mykonos, în Ano Mera și datează din secolul al XVI-lea. Lăcașul de cult este faimos datorită icoanei Maicii Domnului realizată de evanghelistul Luca, găsită în regiunea Tourlos. Biserica este decorată cu sculpturi rafinate din lemn, realizate de artiști din Florenţa în secolul al XVIII-lea.

Insula Delos este situată la aproximativ 2 km vest de Mykonos și găzduiește unul dintre cele mai cunoscute situri arheologice grecești, fiind declarată un muzeu național și insclusă în patrimoniul UNESCO. Insula a fost cel mai important loc de cult dedicat zeului Apollo, potrivit legendelor Delos este locul nașterii fraţilor Apollo și Artemis din panteonul elen. Se pot vizita: sanctuarul lui Apolo, Agora, sala Corăbiilor, Lacul Sacru, Muntele Kynthos, portul antic.

Morile de vânt din sudul orașului Mykonos, cu siluetele masive străjuind golful Mykonos, au devenit un simbol al insulei. Morile de vânt au fost folosite pentru măcinarea cerealeor până la începutul secolului trecut.

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri