Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

Prestige 3*, Mamaia

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 143 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.

Tariful nu include: Transport; Taxă de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 1 septembrie 2017
Tarif adult / sejur 655,00 lei

 

Informaţii hotel Prestige – Mamaia, oferta last minute 2017

Hotelul Prestige 4* este situat pe plaja din zona centrală a staţiunii Mamaia, la aproximativ 2 km distanţă de parcul acvatic. Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor facilităţi moderne şi amplasare excelentă pentru un sejur estival reuşit.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, telefon, seif, aer condiţionat, încălzire, minibar, zonă de relaxare, uscător de păr, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, family room, lift, seif, aer condiţionat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, loc de joacă, spălătorie, plajă privată, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Mamaia

Stațiunea Mamaia este situată în nordul orașului Constanța,pe grindul ce desparte Marea Neagră de Lacul Siutghiol. Istoria stațiunii a început în anul 1906, când s-au ridicat primele construcții destinate „băilor de mare”,câțiva ani mai târziu Mamaia se extinde prin construirea reședinței de vară a familiei regale, a cazinoului și a primelor hoteluri. În anii ’80, în stațiune se construiesc numeroase hoteluri și în curând, Mamaia își câștigă renumele internațional. În prezent, stațiunea beneficiază de hoteluri, restaurante, cluburi moderne, baze pentru iubitorii sporturilor nautice, terenuri de sport, parcul acvatic – Aqua Magic, telegondola, parcuri de distracție pentru copii și adulți. Teatrul de Vară găzduiește în sezonul estival numeroase spectacole de divertisment și concerte, iar paradele, prezentările de modă, concertele în aer liber, petrecerile până în zori au readus renumele stațiunii. Plaja cu nisip a stațiunii are o lungime de aproximativ 10 km, iar intrarea în mare este lină, fiind preferată de familiile cu copii.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri