Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • vacante bulgaria hotel lion bansko
 • vacante bulgaria hotel lion bansko
 • vacante bulgaria hotel lion bansko
 • vacante bulgaria hotel lion bansko
 • vacante bulgaria hotel lion bansko
 • vacante bulgaria hotel lion bansko
 • vacante bulgaria hotel lion bansko
 • vacante bulgaria hotel lion bansko
 • vacante bulgaria hotel lion bansko

Lion 4*, Bansko

 • Destinația: în curând
 • Preț: 31 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

 

Plecare 12.01-17.01 18.01-31.01 15.02-21.02
Tarif adult / noapte 34,50 € 29,00 € 31,00 €

 

Informaţii hotel Lion Bansko last minute sejur schi

Hotelul Lion Bansko 4* este situat aproape la câțiva pași distanță de centrul stațiunii Bansko și aproape de pârtiile de schi. Hotelul beneficiază de facilități moderne, pune la dispoziția oaspeților transfer gratuit la telecabină, poate fi recomandat pentru un sejur la schi.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, radio, acces internet, minibar, telefon, aer condiţionat, încălzire, cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, cafenea, night-club, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, magazin, săli de conferinţă şi petreceri, acces internet, sală de fitness, beauty salon, centru spa și wellness (solar, masaj, cadă cu hidromasaj, hammam), piscină interioară, depozit pentru schiuri, billiard, schimb valutar, închirieri auto, parcare.

Servicii gratuite: piscină, saună, sală de fitness, transfer la stația de ski-lift.

Servicii contra cost: masaj, hammam, solar, biliard.

Informaţii utile schi în Bulgaria

Bansko este cea mai modernă stațiune turistică de schi a Bulgariei, situată pe versantul nord-estic al Muntelui Pirin, la o altitudine de peste 925 metri altitudine. Stațiunea se află la o distanță de aproximativ160 km de Sofia și la 500 km de București. Vechea așezare a fost locuită de-a lungul timpului de traci, romani, bizantini și slavi. Bansko a cunoscut cea mai importantă creștere economică în perioada medievală, datorită meșteșugarilor locali. Orașul vechi Bansko atrage admirația turiștilor prin străzile înguste și pitorești, prin casele fortificate și decorate elegant, prin tavernele tradiționale (mehana) cu preparate culinare irezistibile și muzică de taraf. Pârtiile de schi sunt atât pentru turiști începători cât și pentru experți, lungimea totală a pistelor de schi marcate este de 65 km, iar infrastructura este ireproșabilă.

Clima: Temperatura medie în luna ianuarie este de -2°C. Sezonul de schi în Bansko durează din decembrie până în luna aprilie.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant Victoria, Restaurant Momini Dvori , Restaurant Obecanova , Restaurant Kasapinova

Obiective turistice:

Parcul Național Pirin, inclus pe lista UNESCO, datorită peisajelor spectaculoase și a bogăției florei și faunei, se află la sud de Bansko. Floarea de colț și capra sălbatică sunt simbolurile regiunii montane.

Biserica „Sfânta Treime” este unul dintre cele mai importante repere istorice și culturale ale orașului Bansko. A fost construită în anul 1835 de meșterii locali. Picturile murale și icoanele sunt realizate de iconografi bulgari foarte renumiți, Velian Ognev și Simeon Mollerov. Ceasul din turnul clopotniței arată ora exactă de peste 150 de ani.

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este unul dintre cele mai interesante monumente de cultură ale renașterii bulgare. Se presupune că ar fi fost ridicată la mijlocul secolului al XVIII- lea, pe fundația unui lăcaș mai vechi, distrus în timpul invaziei otomane. Arhitectura, iconostasul din lemn, picturile murale sunt foarte expresive.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri