| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Sveti Ivan Rilski Spa 4*, Bansko

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 304 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Sveti Ivan Rilski Spa 4*, Bansko

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

 

Plecare 29 decembrie 2016
Tarif adult / sejur 304,50 €

 

Informaţii hotel Sveti Ivan Rilski Spa – Bansko, oferte pentru Revelion 2017

Hotelul St. Ivan Rilski & Spa 4* este situat la aproximativ 800 metri distanță de stația de telecabină și la 15 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Bansko. Complexul este cochet, cu o suprafaţă vastă și servicii ireproșabile, poate fi recomandat pentru orice tip de vacanță, oaspeții beneficiază de transfer gratuit la telegondolă în sezonul de schi.

Facilități camere: mobilier elegant, telefon, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, birou, zonă de relaxare, încălzire, izolare fonică, minibar, uscător de păr, halat de baie, papuci de casă, articole de toaletă gratuite, cadă sau duş,  room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, trei restaurante, trei baruri, terasă, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, family room, acces internet, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, magazine, depozit pentru schiuri, sală de fitness, centru spa și wellness (saună, masaj, baie de aburi), piscină interioară, sală de jocuri, biliard, tenis de masă, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, spălătorie, loc de joacă, închirieri biciclete, închirieri auto, serviciu de transfer și parcare (contra cost).

Servicii gratuite: piscină, saună, baie de aburi, sală de fitness, transfer la stația de ski-lift.

Servicii contra cost: masaj, solar, hammam, jocuri electronice, biliard, tenis de masă.

Informaţii utile pentru sejur în Bansko

Bansko este cea mai modernă stațiune turistică de schi a Bulgariei, situată pe versantul nord-estic al Muntelui Pirin, la o altitudine de peste 925 metri altitudine. Stațiunea se află la o distanță de aproximativ160 km de Sofia și la 500 km de București. Vechea așezare a fost locuită de-a lungul timpului de traci, romani, bizantini și slavi. Bansko a cunoscut cea mai importantă creștere economică în perioada medievală, datorită meșteșugarilor locali. Orașul vechi Bansko atrage admirația turiștilor prin străzile înguste și pitorești, prin casele fortificate și decorate elegant, prin tavernele tradiționale (mehana) cu preparate culinare irezistibile și muzică de taraf. Pârtiile de schi sunt atât pentru turiști începători cât și pentru experți, lungimea totală a pistelor de schi marcate este de 65 km, iar infrastructura este ireproșabilă.

Clima: Temperatura medie în luna ianuarie este de -2°C. Sezonul de schi în Bansko durează din decembrie până în luna aprilie.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant Victoria, Restaurant Momini Dvori , Restaurant Obecanova , Restaurant Kasapinova

Obiective turistice:

Parcul Național Pirin, inclus pe lista UNESCO, datorită peisajelor spectaculoase și a bogăției florei și faunei, se află la sud de Bansko. Floarea de colț și capra sălbatică sunt simbolurile regiunii montane.

Biserica „Sfânta Treime” este unul dintre cele mai importante repere istorice și culturale ale orașului Bansko. A fost construită în anul 1835 de meșterii locali. Picturile murale și icoanele sunt realizate de iconografi bulgari foarte renumiți, Velian Ognev și Simeon Mollerov. Ceasul din turnul clopotniței arată ora exactă de peste 150 de ani.

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este unul dintre cele mai interesante monumente de cultură ale renașterii bulgare. Se presupune că ar fi fost ridicată la mijlocul secolului al XVIII- lea, pe fundația unui lăcaș mai vechi, distrus în timpul invaziei otomane. Arhitectura, iconostasul din lemn, picturile murale sunt foarte expresive.

Pentru mai multe detalii referitoare la oferta last minute Bulgaria va rugam sa contactati agentul de turism.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri