Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa
 • Camelot Boutique Spa

Camelot Boutique & Spa 5*, Bodrum

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 665 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Last minute Bodrum
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: all inclusive; Bilete de avion și taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Ofertele pentru Bodrum sunt disponibile cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 10, 17 septembrie
Tarif adult / sejur 665,00 €

 

Informaţii hotel Camelot Boutique & Spa – last minute Bodrum

Hotelul Camelot Boutique & Spa 5* este situat pe plaja din Golful Akyarlar, la aproximativ 25 km distanță de Bodrum și la 55 km de aeroport. Complexul este cochet, cu vile cu arhitectură frumoasă, înconjurate de grădini, pe debarcader este amenjată o terasă cu o priveliște superbă a mării. Complexul a fost renovat de curând și pune la dispoziția oaspeților transfer în orașul Bodrum.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, telefon, seif, aer condiţionat, acces internet, minibar, cafetieră, duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, curățenie zilnic în cameră, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, trei baruri, cafenea, terasă, grădină, discotecă, family room, facilități pentru persoane cu dizabilități, acces internet, aer condiționat, programe de divertisment, magazine, centru spa și wellness, piscină exterioară, servicii medicale (la cerere), beauty salon, spălătorie, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Servicii gratuite: saună, hammam, jacuzzi.

Servicii contra cost: masaj, sporturi nautice.

Facilități pentru copii: piscină, loc de joacă.

Plajă proprie cu nisip, platformă. La plajă și piscină umbrelele, șezlongurile, saltelele, prosoapele de plajă sunt gratuite, corturile sunt contra cost.

Informaţii utile vacanță în Bodrum

Bodrum este situat în peninsula cu același nume din regiunea Mugla, în partea sud-vestică a Turciei, la aproximativ 180 km de Kusadasi. Bodrum este un important port și o destinație turistică importantă a Mării Egee. Bodrum are o istorie îndelungată, așezarea întemeiată de greci în antichitate se numea Halicarnas și a fost locul natal al istoricului elen Herodot. Bodrum adăpostește ruinele uneia dintre cele șapte minuni ale lumii antice, Mausoleul din Halicarnas. Orașul a fost cucerit și stăpânit pe rând de perși, bizantini și otomani. Bodrum beneficiază de o așezare geografică  privilegiată, înconjurat de munți, cu golfuri spectaculoase și apele mării cristaline, cu o mare diversitate de specii marine, plaje frumoase cu nisip și climă blândă. Orașul are o viață de noapte foarte activă cu multe baruri și discoteci, iar hotelurile din stațiune satisfac exigențele oricărui vizitator. Orașul este renumit pentru construcția de bărci tradiționale numite tirhandil și yachturi elegante și pentru atmosfera lui boemă și prietenoasă, fiind preferat de elita artistică a Turciei. Aeroportul Milas Mugla se află la 35 km distanță de Bodrum, transferul durează aproximativ 35 minute. Insula grecească Kos se află la numai 30 minute distanță de mers cu vaporul din Bodrum.

Clima: În Bodrum clima este mediteraneană, cu ierni ploioase și veri fierbinți și uscate. Cele mai călduroase luni sunt iulie şi august. În timpul iernii temperatura se situează între 6-16°C, iar vara temperatura variază între 30-35°C.

Moneda: Lira turcească

Obiective turistice:

Castelul Sfântul Petru Eliberatorul din Bodrum este unul dintre cele mai bine conservate monumente medievale din lume. Construcția fortificată a început în anul 1402, din inițiativa cavalerilor din Rodos, fiind considerat un simbol al rezistenței Europei creștine împotriva otomanilor. La ridicarea construcției s-au folosit o parte din materialele Mausoleului din Halicarnas, care se degradase datorită cutremurelor. Castelul Sfântul Petru Eliberatorul a rămas  până în secolul al XVI-lea ultimul adăpost pentru creștini de pe întregul țărm al Asiei Mici, când a fost cucerit de sultanul Mahomed al II-lea. În prezent, castelul servește drept muzeu, cu exponate apaținând cavalerilor și adăpostește Muzeul de Arheologie Subacvatică, cu exponate recuperate din adâncul mării.

Mausoleul din Halicarnas a fost ridicat între anii 377- 353 î.e.n, servind drept monument funerar regelui Mausolus. În timpul domniei acestuia, capitala Halicarnas a cunoscut o perioadă de înflorire economică și culturală. Monumentul a fost considerat una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, iar termenul de mausoleu provine din numele regelui. Mausoleul s-a degradat datorită unor cutremure puternice și a cavalerilor din Rodos, în secolul al XV-lea.

Amfiteatrul datează din perioada elenă, a fost construit în secolul al iV-lea î.e.n. și extins în perioada cuceririi romane. Capacitatea amfiteatrului este estimată la 13 000 de persoane și a fost restaurat recent.
© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri