| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Vihren Palace Ski Resort 4*

  • Destinația: în curând
  • Preț: 34 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Vihren Palace Ski Resort 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

 

Plecare 30 noiembrie – 4 decembrie 2016
Tarif adult / noapte 34,50 €

Regim de masă disponibil, la cerere: mic dejun.

Informaţii hotel Vihren Palace Ski & Spa Resort – escapadă în Bansko 2016

Hotelul Vihren Palace Ski & Spa Resort 4* este situat la aproximativ 80 metri distanță de telecabina din Bansko și la o scurtă plimbare de centrul stațiunii. Hotelul este cochet, modern, a fost renovat în anul 2013, poate fi o alegere inspirată pentru un sejur la schi.

Facilități studio: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, telefon, acces internet, încălzire, zonă de relaxare, canapea extensibilă, chicinetă utilată, frigider, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, pizzeria, tavernă, două baruri, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, sală de conferinţe şi petreceri, sală de fitness, centru spa și wellness (masaj, cadă cu hidromasaj, saună), piscină interioară, sală de jocuri, biliard, loc de joacă, şcoală de schi, echitație, schimb valutar, spălătorie, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), parcare (contra cost).

Informaţii utile pentru sejur în Bansko

Bansko este cea mai modernă stațiune turistică de schi a Bulgariei, situată pe versantul nord-estic al Muntelui Pirin, la o altitudine de peste 925 metri altitudine. Stațiunea se află la o distanță de aproximativ160 km de Sofia și la 500 km de București. Vechea așezare a fost locuită de-a lungul timpului de traci, romani, bizantini și slavi. Bansko a cunoscut cea mai importantă creștere economică în perioada medievală, datorită meșteșugarilor locali. Orașul vechi Bansko atrage admirația turiștilor prin străzile înguste și pitorești, prin casele fortificate și decorate elegant, prin tavernele tradiționale (mehana) cu preparate culinare irezistibile și muzică de taraf. Pârtiile de schi sunt atât pentru turiști începători cât și pentru experți, lungimea totală a pistelor de schi marcate este de 65 km, iar infrastructura este ireproșabilă.

Clima: Temperatura medie în luna ianuarie este de -2°C. Sezonul de schi în Bansko durează din decembrie până în luna aprilie.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant Victoria, Restaurant Momini Dvori , Restaurant Obecanova , Restaurant Kasapinova

Obiective turistice:

Parcul Național Pirin, inclus pe lista UNESCO, datorită peisajelor spectaculoase și a bogăției florei și faunei, se află la sud de Bansko. Floarea de colț și capra sălbatică sunt simbolurile regiunii montane.

Biserica „Sfânta Treime” este unul dintre cele mai importante repere istorice și culturale ale orașului Bansko. A fost construită în anul 1835 de meșterii locali. Picturile murale și icoanele sunt realizate de iconografi bulgari foarte renumiți, Velian Ognev și Simeon Mollerov. Ceasul din turnul clopotniței arată ora exactă de peste 150 de ani.

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este unul dintre cele mai interesante monumente de cultură ale renașterii bulgare. Se presupune că ar fi fost ridicată la mijlocul secolului al XVIII- lea, pe fundația unui lăcaș mai vechi, distrus în timpul invaziei otomane. Arhitectura, iconostasul din lemn, picturile murale sunt foarte expresive.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri