| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • hotel valeo balcic
 • hotel valeo balcic
 • hotel valeo balcic
 • hotel valeo balcic
 • hotel valeo balcic
 • hotel valeo balcic
 • hotel valeo balcic
 • hotel valeo balcic

Valeo 3*, Balcic

 • Destinația: în curând
 • Preț: 18 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Last minute
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun.
Tariful nu include: Transport. Taxa de stațiune 7,00 €/adult/sejur
Oferta este valabilă pentru sejur de minim 7 nopți, în perioada 15.06-09.09 – o noapte gratuită. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Valeo 3*, Balcic

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

 

Plecare 10 – 30 septembrie
Tarif adult / noapte 18,00 €

 

Informaţii hotel Valeo – last minute Balcic

Hotelul Valeo 3* este amplasat pe plaja din Balcic, la doar câţiva paşi de centrul oraşului, de Grădină Botanică şi de complexul arhitectural Dvoreca. Hotelul Valeo este mic, cochet, cu facilităși moderne, o atmosferă intimă și o priveliște frumoasă a mării.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, telefon, aer condiţionat, fier de călcat, acces internet, duş, uscător de păr, balcon.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, sală de mese, terasă, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, family room, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, jacuzzi, piscină exterioară, acces internet, spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, parcare în apropiere (contra cost).

Informaţii utile sejur în Balcic

Balcic (Balchik) este un orășel cochet, situat în nordul litoralului bulgăresc al Mării Negre, la aproximativ 60 km distanță de Vama Veche și la 300 km de București. În perioada 1913 – 1940, orașul Balcic a aparținut României, după care Cadrilaterul a fost cedat Bulgariei. În Balcic, se află reședința preferată a Reginei Maria a României. Castelul supranumit “Cuibul linistit”, este înconjurat de un parc imens cu grădină botanică și o impresionantă colecție de cactuși. Orașul are o istorie de aproximativ 2600 de ani, fiind succesorul așezării trace Krunoi și apoi al cetății elene Dionissopolis. Orașul a devenit înfloritor în secolul al XIX- lea, în perioada de renaștere națională și religioasă a bulgarilor, ce a urmat dominației otomane. În secolul al XX-lea, Balcicul devine un orășel cosmopolit, un important centru comercial și cultural și își conturează importanța turistică. 

Clima: În partea de nord a Bulgariei clima este temperat-continentală, cu veri foarte calde şi uscate şi cu ierni umede şi friguroase. Vara, temperatura oscilează în jurul valorii de 28°C, iar iarna, temperatura scade sub 10°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant BM Korona, Restaurant Hemingway

Obiective turistice:

Castelul din Balcic a fost construit între anii 1924 și 1931 și a fost reședința preferată a Reginei Maria. Castelul se află pe faleză și combină elemente arhitectonice ale stilului maur, cu cel mediteraneean și bulgăresc. Complexul are o atmosferă boemă, a fost amenajat de cei mai buni grădinari și arhitecti ai epocii și include: palatul, câteva vile, o capelă, parcul și grădina botanică. Taxă de intrare: 10 leva (adulți), 2 leva (copii între 7-18 ani)

Capul Kaliakra este o stâncă, ce se întinde pe 2 km lungime în Marea Neagră și are aproximativ 60 metri înălțime față de nivelul mării. În acest loc, se afla o importantă fortăreață antică, numită Tirisis. Fortareața a fost succesiv locuită de traci, romani, bizantini și bulgari. Locul a dat naștere multor legende, de-a lungul timpului. În prezent se pot vizita ruinele cetății și un muzeu de arheologie.

 © 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri