Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita
 • cazare baile herculane afrodita

Afrodita 4*, Băile Herculane

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 2 nopți
 • Preț: 47 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum
Plecare 6 ianuarie – 31 mai 2016 6 ianuarie – 31 mai 2016
Tarif adult / sejur 212,00 lei (3*) 252,00 lei (4*)

Informaţii hotel Afrodita – sejur la Băile Herculane 2016

Hotelul Afrodita 4* din centrul stațiunii balneo-climaterice Băile Herculane a fost renovat în anul 2012, beneficiază de o amplasare pitorească, în mijlocul munților Domogled și de facilități moderne. Izvoarele cu ape termale se află la aproximativ 2 km distanță de hotel, poate fi o alegere inspirată pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, telefon, încălzire, ventilator, minibar, zonă de relaxare, acces internet, fier de călcat, duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halat de baie, izolare fonică, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, bar, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, acces internet, zonă pentru fumători, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, loc de joacă, centru spa și wellness (jacuzzi, saună, hammam, masaj), piscină interioară cu secțiune pentru copii, bazine cu apă termală, sală de fitness, birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur la Băile Herculane

Staţiunea Băile Herculane este situată în partea de sud-vest a României, în județul Caraș-Severin. Orașul de pe malurile râului Cerna, se află la o altitudine de aproximativ 170 metri și este încadrat de masivii montani Mehedinți și Cernei. Istoria stațiunii se întinde pe aproape două milenii, Băile Herculane a fost fondată în perioada dominației romane, cu scopul de a introduce practica balneară în Dacia. Romanii au construit apeducte, băi („Ad aquas Herculis sacras ad Mediam”), statui și monumente dedicate zeilor ca semn de mulțumire pentru vindecare. În perioada administrației romane numeroși aristocrați romani au beneficiat de puterea miraculoasă a apelor din Valea Cernei. Istoria modernă a stațiunii începe în secolul al XVIII-lea, în timpul administrației austriece, când au fost reconstruite băile, căile de acces și edificiile, în această perioadă numeroase personalități politice și membrii ai familiilor regale europene au fost oaspeți ai stațiunii bănățene. Împăratul Franz Iosef și Împărăteasa Elisabeta au fost încântați de calitățile curative ale apelor și de frumusețile naturale ale regiunii. Băile Herculane atrage numeroși vizitatori datorită proprietăților curative ale izvoarelor termale, centrelor moderne de tratament și peisajelor încântătoare. Izvoarele termale sunt clorurosodice, bicarbonatate, sulfuroase, bromurate, iodate, calcice, cu temperaturi cuprinse între 38-62°C și sunt recomandate pentru ameliorarea unor afecțiuni precum: spondiloze, artroze, reumatisme, pareze, boli respiratorii, cardiovasculare, boli ginecologice, boli dermatologice, etc.

Clima: Băile Herculane beneficiază de o climă temperată blândă, cu influențe mediteraneene, temperatura medie anuală este de 14°C. Iernile sunt blânde, iar verile sunt răcoroase, primăverile sunt plăcute, sosesc timuriu, iar toamnele sunt lungi. Temperatura medie în luna iulie este de 22°C in iulie, iar în inuarie de 1°C.

Obiective turistice: Grota Haiducilor, Grota cu aburi, Cascada Vânturătoarea, Parcul Național Valea Cernei, ruinele podului construit de Apollodor din Damasc, Muzeul Porţilor de Fier, castrul roman și termele romane din orașul Drobeta Turnu Severin, barajul de la Porţile de Fier, orașul Orșova.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri