| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Lotus Therm Spa & Luxury 5*, Băile Felix

  • Destinația: România, Stațiuni balneare, Vacanțe
  • Preț: 72 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Acces la parcul acvatic, saune, fântână de gheață, sală de fitness.

Tariful nu include: Taxe de stațiune; Transport.
Tarifele sunt valabile pentru sejur de minim 5 nopți. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Lotus Therm Spa & Luxury 5*, Băile Felix

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 1 februarie – 30 martie 1 aprilie – 15 iunie 16 iunie – 14 septembrie
Tarif adult /noapte 342,50 lei 354,50 lei 383,50 lei

 

Informaţii Lotus Therm Spa & Luxury Resort – cazare la Băile Felix Day 2019

Hotelul Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5* este situat în stațiunea balneară Băile Felix, în vecinătatea lacurilor și a pădurii. Hotelul a fost inaugurat în anul 2015, este luxos, cu facilități moderne, cu parc acvatic generos, centru spa și de tratament balnear (hidroterapie, împachetări cu nămol și cu parafină, kinetoterapie, electroterapie) de ultimă generație. Hotelul poate fi recomandat pentru un sejur de recuperare și relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, încălzire, LCD, televiziune prin cablu, acces internet, seif, telefon, minibar, zonă de relaxare, uscător de păr, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, trei baruri, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, family room, aer condiționat, încălzire, lift, seif, acces internet, cameră de bagaje, sală de jocuri, tenis de masă, teren de volei, săli de conferințe și petreceri, magazine, beauty salon, centru spa și wellness (saună, masaj, fântână cu gheață, jacuzzi), sală de fitness, parc acvatic (piscine interioare și exterioare, cascade, tobogane), servicii medicale (la cerere), spălătorie, birou de turism, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Băile Felix

Băile Felix este o stațiune balneo-climaterică situată în nord-vestul României, în județul Bihor, la aproximativ 8 km distanță de orașul Oradea și la 22 km de vama Borș. Bazele de tratament, ștrandurile, băile cu ape termale, hotelurile și pensiunile din stațiune funcționează permanent. Documentele vechi atestă utilizarea apelor termale din zonă pentru tratarea diferitelor afecțiuni încă din anul 1000, când izvoarele termale au fost descoperite de călugărul Felix. Primele așezăminte de tratament au fost fondate între anii 1711-1721, sub numele de “baia lui Felix”. Efectele benefice ale apelor termale sunt utilizate pentru afecțiuni endocrine, metabolice, ginecologice, reumatismale, neurologice, iar temperatura apelor se situează între 20-49°C. Bazele de tratament din Băile Felix utilizează metode precum electroterapia, hidroterapia, aerosoli, masaje, împachetări cu nămol și tratamente antiaging cu produse Gerovital. Stațiunea din câmpia Crișurilor atrage numeroși oaspeți pentru relaxare și recuperare.

Clima: Stațiunea Băile Felix beneficiază de un climat continental-moderat de șes, cu ierni blânde, cu influențe, mediteraneene, fără geruri puternice și veri calde, cu temperaturi moderate. Temperatura medie anuală este de 10°C.

Moneda: Leu

Obiective turistice: Biserica de lemn din Băile Felix, Rezervația Naturală „Pârâul Peța” și Avenul Betfia din Băile 1 Mai, Peștera Urșilor.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri