| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
  • circuit israel clasic si modern
  • circuit israel clasic si modern
  • circuit israel clasic si modern
  • circuit israel clasic si modern
  • circuit israel clasic si modern

Israel, clasic și modern

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 614 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Israel, clasic și modern
Tariful include: Bilete de avion București-Tel Aviv și retur; Taxe de aeroport; Cazare 4 nopți în cameră dublă la hoteluri de 4*; Regim de masă: demipensiune; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat; Asistență turistică și ghid local. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice; Bacșișuri (25 €/adult).
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 35 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Israel, clasic și modern

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Tel Aviv – Caesarea – Haifa – Nazaret – Tiberias – Capernaum – Yardenit – Marea Moartă – Betleem – Ierusalim – Jaffa

Plecare 24 octombrie 2014
Tarif adult / circuit 614,00 €

 

Ziua 1

București – Tel Aviv

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 03:30 pentru îmbarcarea spre Tel Aviv, decolare la ora 06:00. Plecare spe coasta Mării Mediterane spre stațiunea Tiberias. Opțional, pe traseu se poate vizita antica cetate-port Caesarea  (12 €/adult). Se vizitează Haifa, al treilea oraș ca mărime din Israel, port la Marea Mediterană, vom face un tur panoramic cu numeroase puncte de atracție: Centrul Mondial al Cultului  Baha' i, cu Templul şi Grădinile Suspendate, Biserica Stella Maris (peştera Sfântului Prooroc Ilie), Mănăstirea Carmelitelor. Continuăm traseul spre Nazaret, unde vom vizita Biserica Catolică Buna Vestire, care adăposteşte în subsol o parte a casei lui Iosif (Peştera Familiei Sfinte) și Izvorul Sfintei Maria. Cină și cazare la hotel Bali 4* sau similar din Tiberias.

Ziua 2

Tiberias – Capernaum – Tabgha – Muntele Fericirilor

Mic dejun la hotel. Plecare spre Capernaum, locul unde a locuit Iisus după ce a plecat din Nazaret, se vizitează ruinele sinagogii din calcar alb, locul în care Iisus a predicat. Continuăm spre Muntele Fericirilor, unde vom face un popas. Pe platoul muntelui, cu o înălţime de 560 metri, se află capela octogonală a Bisericii Fericirilor. Urmează vizita în Tabgha, locul unde Iisus a înmulțit peștele și pâinile, vizităm Biserica lui petru. Se poate opta pentru o croazieră pe Marea Galileii cu barca de lemn, tradițională (12 €/adult) sau puteți servi prânzul la un restaurant de pe malul Lacului Tiberias. Popas la fabrica de bijuterii și prelucrare a pietrelor prețioase. Cină și cazare la hotel Bali 4* sau similar din Tiberias.

Ziua 3

Ierihon – Iordan – Marea Moartă – Betleem

Mic dejun la hotel. Plecare spre locul unde a fost botezat Mântuitorul pe Râul Iordan, Yardenit, aici puteși să vă îmbăiați în apa cristalină și să cumpărați suveniruri. Continuăm traseul spre Marea Moartă, aflată la aproximativ 400 metri sub nivelul oceanului planetar și cu cea mai mare salinitate. Vizităm ruinele de la Qumran, locul unde au fost descoperite Manuscrisele de la Marea Moartă (8 €/adult). Opțional, se face popas pentru servirea prânzului și pentru a achiziționa renumitele cosmetice israeliene, Ahava, pe bază de nămol. Continuăm drumul spre Ierusalim și Betleem. Cină şi cazare la hotelul Ararat 4* sau similar în Betleem.

Ziua 4

Betleem – Ierusalim – Via Dolorosa – Mormântul Sfânt

Mic dejun la hotel. Plecare spre Ierusalim,urcăm pe Muntele Sion pentru a vizita Biserica Adormirii Maicii Domnului, Mormântul Regelui David și locul unde a fost Cina cea de Taină. Intrăm prin Poarta Leilor, vizităm Scăldătoarea Bethesda, Biserica Sfânta Ana, Capela Biciuirii și parcurgem Via Dolorosa cu cele 14 opriri până la Golgota. Vizităm Piatra Ungerii, Biserica Sfântului Mormânt și Biserica Învierii. Vom un scurt popas la Zidul Plângerii de la baza vechiului templu. După-amiază vom urca pe Muntele Scopus până la locul Înălțării, Grota Pater Noster, de aici puteți admira o priveliște uluitoare a orașului. Coborâm spre Grădina Ghetsimani, Biserica Agoniei, Grota Trădării și Mormântil Mariei. Cină şi cazare la hotel în Betleem.

Ziua 5

Betleem – Jaffa – Tel Aviv

Mic dejun la hotel. Dimineața devreme se pleacă spre Câmpul Păstorilor și Betleem, locul nașterii lui Iisus, vizităm Bisericii Naşterii Domnului, Grota Sfântului Ieronim și Capela Sfintei Ecaterina. Continuăm drumul spre tel Aviv, vom face turul panoramic al orașului și vom admira Jaffa, portul vechi, în prezent un cartier boem și Podul Zodiilor. Timp liber pentru shopping și apoi se face transferul la aeroportul Ben Gurion pentru îmbarcare. 

Ziua 6

Betleem – Jaffa – Tel Aviv

Îmbarcare pe cursa spre București cu decolare la ora locală 00:45. Aterizare pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 03:30.

 


Comentarii și review-uri