Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Festa Panorama
 • Festa Panorama
 • Festa Panorama
 • Festa Panorama
 • Festa Panorama
 • Festa Panorama
 • Festa Panorama

Festa Panorama 4*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 28 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:
Cazare în cameră dublă park view.
Regim de masă: all inclusive.

Tariful nu include:
Transport.
Taxa de stațiune 6 €/adult/sejur.

Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 08.09 – 30.09
Tarif adult /noapte 28,00 €

 

Informaţii hotel Festa Panorama

Hotelul Festa Panorama 4* este amplasat în stațiunea Nessebar, în zona de promenadă, la aproximativ 150 metri distanță de plajă. Hotelul este modern, a fost renovat în anul 2011.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, acces internet, minibar, aer condiţionat, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, duş, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, grădină, terasă, night club, karaoke, camere pentru nefumători, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, sală de fitness, beauty salon, centru spa și wellness, saună, masaj, cadă cu hidromasaj, baie de aburi, piscină interioară, piscină exterioară, tenis de masă, teren de volei, squash, săli de conferinţe şi petreceri, schimb valutar, bancomat, parcare (contra cost).

Informaţii utile sejur Nessebar

Orașul Nessebar este o renumită destinație turistică din Bulgaria, în regiunea Burgas, situată pe litoralul Mării Negre, la aproximativ la 120 km distanță de Balcic. Nessebar este amplasat pe o mică peninsulă, conectată cu țărmul printr-un istm, partea nordică a stațiunii este conectată cu stațiunea Nisipurile de Aur. Orașul are o istorie îndelungată, o așezare antică tracă, ce a fost colonizată de greci cu numele Melsambria, ocupată apoi de romani, bulgari, bizantini, otomani. Centrul episcopal din perioada bizantină s-a consolidat în timpul țarului bulgar și a devenit un important centru comercial și religios. Denumirea slavă, Nessebar, este folosită din secolul al XI-lea. O mare parte din teritoriul vechiului oraș a fost invadat de apele mării, ruinele fortăreței se mai pot vedea și astăzi. Stațiunea Nessebar beneficiază de infrastructură turistică modernă, iar plaja cu nisip fin este una dintre cele mai frumoase de pe litoralul bulgăresc.
Clima: Nessebar beneficiază de un climat temperat-continental cu influențe mediteraneene, cu aproximativ 300 de zile însorite pe an. Sezon estival lung durează din luna mai până în luna septembrie, având o temperatură medie de 28°C.

 

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Obiective turistice:

Bisericile medievale sunt impresionante, multe dintre ele foarte bine conservate, se spune că în Nessebar sunt cele mai multe biserici raportat la numărul locuitorilor. Biserica Sfântul Ștefan este resedința episcopiei și datează din secolul al XII-lea. Biserica a fost ridicată din piatră și cărămizi, fațadele sunt frumos ornamentate, iar o parte din fresce au fost realizate în secolul al XVI-lea. Biserica Sfânta Paraschiva a fost construită în secolul al XIII–lea. Biserica Hristos Pantocrator este construită din cărămizi de culoarea nisipului îmbinate cu cele rubinii, datează din secolul al XIII–lea.

Centrul vechi are o atmosferă romantică, cu biserici medievale, clădiri elegante din perioada renașterii, case de pescari din piatră cu balcoane din lemn, străduțe pavate cu piatră, piațete cochete. Partea veche a orașului este inclusă în patrimoniul UNESCO.

Aqua Paradise din Nessebar este un paradis acvatic atât pentru copii cât și pentru adulți. Parcul acvatic este cel mai mare din Bulgaria cu zeci de instalații acvatice: rafting, tobogane, trambuline, piscine cu valuri artificiale și funcționează în perioada estivală.

 © 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri