| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Excursie Balcic – Nessebar

  • Destinația: Circuite, Circuite cu autocarul, Last Minute, Transport cu autocar
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 139 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: all inclusive; Transport cu autocar cu plecare din București; Asistență turistică.

Tariful nu include: Bilete de intrare la obiective turistice și ghizi (Castel și Grădina Botanică din Balcic - 10 leva/adult; Cap Kaliakra – 3 leva/adult)
Oferta este valabilă cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Excursie Balcic – Nessebar

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Excursie Balcic – Nessebar 2019

Plecare 26 aprilie 1, 30 mai 14 iunie 15 august 5 septembrie 3 octombrie
Tarif adult / circuit 139,00 € 139,00 € 139,00 € 139,00 € 139,00 € 139,00 €

Ziua 1

București – Nisipurile de Aur

Dimineața devreme întâlnire cu însoțitorul de grup în zona Gara de nord și plecare cu autocarul spre Bulgaria pe ruta Giurgiu-Ruse-Varna. Nisipurile de Aur, una dintre cele mai populare destinații turistice de pe litoralul bulgăresc, se află în nordul orașul Varna, la aproximativ 18 km distanță. Renumele și denumirea stațiunii face trimitere la frumusețea plajelor sale, cu nisip fin, auriu. Cazare în regim all inclusive la hotelul Pliska 3* din stațiunea Nisipurile de Aur.

Ziua 2

Nisipurile de Aur – Balcic – Cap Kaliakra 

Mic dejun la hotel. Plecare spre Balcic pentru vizitarea Castelului Reginei Maria și a promontoriului Kaliakra. Castelul din Balcic a fost construit între anii 1924 și 1931 și a fost reședința preferată a Reginei Maria. Castelul se află pe faleză și combină elemente arhitectonice ale stilului maur, cu cel mediteraneean și bulgăresc. Complexul are o atmosferă boemă, a fost amenajat de cei mai buni grădinari și arhitecti ai epocii și include: palatul, câteva vile, o capelă, parcul și grădina botanică. Capul Kaliakra este o stâncă, ce se întinde pe 2 km lungime în Marea Neagră și are aproximativ 60 metri înălțime față de nivelul mării. În acest loc, se afla o importantă fortăreață antică, Tirisis, locuită succesiv de traci, romani, bizantini și bulgari. Locul a dat naștere multor legende, de-a lungul timpului. În prezent se pot vizita ruinele cetății și un muzeu de arheologie. Retur după-amiază, cazare în stațiunea Nisipurile de Aur.

Ziua 3

Nisipurile de Aur – Nessebar

Mic dejun la hotel. Deplasare spre Nessebar pentru vizitarea centrului vechi. Nessebar este amplasat pe o mică peninsulă, conectată cu țărmul printr-un istm, partea nordică a stațiunii este conectată cu stațiunea Nisipurile de Aur. Orașul are o istorie îndelungată, o așezare antică tracă, ce a fost colonizată de greci cu numele Melsambria, ocupată apoi de romani, bulgari, bizantini, otomani. Denumirea slavă, Nessebar, este folosită din secolul al XI-lea. O mare parte din teritoriul vechiului oraș a fost invadat de apele mării, ruinele fortăreței se mai pot vedea și astăzi. Centrul vechi are o atmosferă romantică, cu biserici medievale, clădiri elegante din perioada renașterii, case de pescari din piatră cu balcoane din lemn, străduțe pavate cu piatră, piațete cochete. Partea veche a orașului este inclusă în patrimoniul UNESCO. Retur după-amiază, cazare în stațiunea Nisipurile de Aur.

Ziua 4

Nisipurile de Aur – București

Mic dejun și prânz la hotel. Plecare cu autocarul spre București, traversare pe podul rutier Ruse-Giurgiu. Seara, sosire în capitală, în funcție de trafic și de formalitățile vamale.


Comentarii și review-uri