| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia
 • croaziere msc fantasia

Croaziere Mediterana – MSC Fantasia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 547 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Croaziere Mediterana
Tariful include: Cazare 7 nopti la bordul navei de croazieră în cabină interioară; Toate mesele la bordul navei în restaurantele bufet, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale; Program de activități distractive, programe de divertisment seara; Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Taxe portuare; Service charge.
Tariful nu include: Asigurare medicală și storno; Excursii opționale la țărm; Servicii medicale la bord; Acces internet, centrul spa și beauty salon, room service.
Tariful este valabil până pe 30.01.2015
Recomandări: Achiziționarea pachetelor pentru băuturi. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croaziere Mediterana – MSC Fantasia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Detalii despre croaziere pe Marea Mediterană

Croazierele sunt călătorii de agrement în care facilitățile de care beneficiați pe navă împreună cu itinerariile parcurse sunt parte integrantă a călătoriei. Există peste 50 de companii care oferă croaziere în Marea Mediterană, cu o durată ce variază între o noapte și câteva săptămâni. În acest moment Marea Mediterană este a treia destinație de croaziere din lume, după insulele din Caraibe și Alaska. Începând cu anul 2000 numărul de locuri pe navele de croaziere din regiune a crescut cu mai mult de 300%. În croazieră oaspeții nu se pot plictisi niciodată, există programe de divertisment pentru toate vârstele, la tot pasul, în mod constant, trupe de dans, DJ și concerte în jurul piscinelor. În fiecare seară vă este pus la dispoziție programul de croazieră pentru a doua zi, astfel încât să vă puteți planifica foarte ușor sejurul și să alegeți obiectivele turistice pe care doriți să le vizitați.

Genova – Napoli – Messina – Valletta – La Goulette – Barcelona – Marsilia – Genova

Plecare 19 aprilie 2015 10, 31 mai 2015
Tarif adult / circuit 547,00 € 567,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Genova la ora 17:00. MSC Fantasia este o navă de croazieră elegantă, modernă a MSC Cruises, cu servicii excelente și diverse posibilități de divertisment. MSC Fantasia beneficiază de patru piscine, sală de cinema, simulator de Formula 1, cinci restaurante, cafenele și baruri, magazine, locuri de joacă pentru copii.
Ziua 2
 Napoli este situat pe malul Golfului Napoli și la poalele Vezuviului. Orașul a fost fondat în secolul al VI-lea î.e.n. de navigatorii greci cu numele Neapolis, oraşul nou, a cunoscut o epocă înfloritoare sub administrația elenă și romană, a fost capturat de ostrogoți și a devenit apoi ducat sub ocrotirea bizantină și apoi a Papalității, din anul 1961 a fost integrat în Regatului Italiei. Datorită moştenirii culturale și artistice generoase, centrul istoric al orașului este inclus în Patrimoniul UNESCO și fascinează milioane de vizitatori.
Ziua 3
Messina este al treilea oraș ca mărime din insula Sicilia, situat pe malul strâmtorii omonime, la întâlnirea apelor Mării Ionice cu ale Mării Tireniene. Orașul a fost fondat în antichitate de greci cu numele de Zancle (coastă). Datorită așezării strategice, pe malul unui port natural a fost cucerit și condus pe rând de greci, cartaginezi, romani, bizantini, arabi, normanzi, francezi, spanioli și italieni. Orașul a fost reconstruit după cutremurul devastator din anul 1908. În orașul Messina merită vizitate Catedrala și Piazza del Duomo, Fontana di Nettuno, Biserica Santissima Annunziata dei Catalani, Muzeul Regional, parcul Villa Mazzini, Torre di Faro. În provincie pot fi vizitate numeroase castele precum: Brolo, Caronia, Francavilla di Sicilia, Milazzo, Montalbano Elicona, Nizza di Sicilia, Oliveri, Rometta, Santa Lucia del Mela.
Ziua 4
 Valletta, capitala Maltei, este un muzeu medieval în aer liber, găzduiește Auberge de Castille, Grădinile Barracca cu priveliștea Marelui Port, Palatul Marilor Maeștri, Fortul St. Elmo, numeroase muzee și biserici. Co-Catedrala Sfântul Ioan (Kon-Katidral ta’ San Gwann) a fost ridicată în secolul al XVI-lea de Cavalerii Ioaniți. Catedrala ascunde în spatele fațadei austere un interior opulent, sculpturi din marmură, tavanul pictat de Mattia Preti, candelabre elaborate, capodopere ale pictorului Caravaggio (Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezatorul și Sfântul Jerome).
Ziua 5
 La Goulette este un oraș port tunisian, situat pe malul Mării Mediterane, la aproximativ 15 km distanță de capitală. Numele orașului provine din traducerea în franceză a termenului arab „gâtlej strâmt”, referitor la canalul ce leagă Lacul Tunis de Golful Tunis. Orașul beneficiază de un aer cosmopolit, un amestec cultural interesant și de o istorie captivantă, a fost în centrul conflictelor turco-spaniole, a fost influențat de cultura italiană și a fost sub protectorat francez timp de 75 de ani. Vechea cetate a fost fondată de regele Spaniei Carol Quintul în anul 1535 și capturată apoi de otomani devenind un important avanpost în timpul administrării amiralului turc, Khizir Khayr ad-Dîn. Merită vizitate: Biserica Saint-Augustin et Saint-Fidele, Fortăreața.
Ziua 6
 Orașul Barcelona se află în partea nord-estică a Spaniei, pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port și capitala comunității autonome Catalonia. Barcelona este o expoziție imensă de arhitectură, ce înglobează toate stilurile de la roman, la gotic și contemporan, datorită influențelor culturale diverse din istoria ei. Întemeiată de cartaginezi, cucerită de romani, apoi de vizigoți și mauri, cetatea a revenit francilor în secolul al VIII- lea. Barcelona a înflorit în epoca medievală dar a cunoscut și decăderea, când a fost anexată Castiliei. În secolul al XX- lea, Barcelona a redevenit un important centru cultural și economic european. Moștenirea culturală a orașului, arhitectura inedită, atmosfera cosmopolită, parcurile, plajele atrag vizitatorii. Merită vizitate: Catedrala Sagrada Familia, La Rambla, cartierul Gotic, colina Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Parcul Guell.
Ziua 7
 Marsilia este al doilea oraș ca mărime și cel mai mare port comercial al Franței la Marea Mediterană. Capitala regiunii în Provența este un oraș  fermecător, cu o istorie îndelungată, cu numeroase muzee, bazilici și centre culturale, plaje frumoase. Marsilia, fondată în secolul al VII-lea î.e.n. de fenicieni, a devenit un important centru comercial sub administrarea elenă și romană, cruciații au întărit fortificațiile portului, devenind impenetrabil. În timpul Revoluţiei Franceze, 500 de voluntari entuziaști din Marsilia plecat spre Paris pentru a apăra guvernul revoluţionar. Chemarea la revoluţie, cântată în drumul spre capitală a devenit imnul național francez, sub numele de La Marseillaise. Se pot vizita: Bazilica Notre-Dame de la Garde, Mănăstirea Sfîntul Victor, Catedrala, Portul Vieux, Porte d’Aix, Fântâna Cantini, Palatul Longchamp, Chateau d’If, cartierul Le Panier, Piața Castellane.
Ziua 8
Genova – sosire în jurul orei 08:00.


Comentarii și review-uri