| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croaziere Mediterana – MSC Fantasia

  • Destinația: Circuite, Croaziere
  • Durată sejur: 8 nopți
  • Preț: 1349 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 8 nopti la bordul navei de croazieră în cabină exterioară; Toate mesele la bordul navei în restaurantele bufet, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale; Program de activități distractive și divertisment seara; Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Taxe portuare; Bilete de avion și taxe de aerport (OTP-MIL-OTP); Transfer aeroport-port-aeroport.

Tariful nu include: Service charge (10 €/adult/zi); Asigurare medicală și storno; Excursii opționale la țărm; Servicii medicale la bord; Acces internet.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croaziere Mediterana – MSC Fantasia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Detalii despre croaziere pe Marea Mediterană

Croazierele sunt călătorii de agrement în care facilitățile de care beneficiați pe navă împreună cu itinerariile parcurse sunt parte integrantă a călătoriei. Există peste 50 de companii care oferă croaziere în Marea Mediterană, cu o durată ce variază între o noapte și câteva săptămâni. În acest moment Marea Mediterană este a treia destinație de croaziere din lume, după insulele din Caraibe și Alaska. Începând cu anul 2000 numărul de locuri pe navele de croaziere din regiune a crescut cu mai mult de 300%. În croazieră oaspeții nu se pot plictisi niciodată, există programe de divertisment pentru toate vârstele, la tot pasul, în mod constant, trupe de dans, DJ și concerte în jurul piscinelor. În fiecare seară vă este pus la dispoziție programul de croazieră pentru a doua zi, astfel încât să vă puteți planifica foarte ușor sejurul și să alegeți obiectivele turistice pe care doriți să le vizitați.

Genova – Marsilia – Palma de Mallorca – Ibiza – Napoli – Livorno – Genova

Plecare 26 iunie 2019
Tarif adult / circuit 1349,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Genova la ora 18:00. MSC Fantasia este o navă de croazieră elegantă, modernă a MSC Cruises, cu servicii excelente și diverse posibilități de divertisment. MSC Fantasia beneficiază de patru piscine, sală de cinema, simulator de Formula 1, cinci restaurante, cafenele și baruri, magazine, locuri de joacă pentru copii.
Ziua 2
Marsilia este al doilea oraș ca mărime și cel mai mare port comercial al Franței la Marea Mediterană. Capitala regiunii în Provența este un oraș  fermecător, cu o istorie îndelungată, cu numeroase muzee, bazilici și centre culturale, plaje frumoase. Marsilia, fondată în secolul al VII-lea î.e.n. de fenicieni, a devenit un important centru comercial sub administrarea elenă și romană, cruciații au întărit fortificațiile portului, devenind impenetrabil. În timpul Revoluţiei Franceze, 500 de voluntari entuziaști din Marsilia plecat spre Paris pentru a apăra guvernul revoluţionar. Chemarea la revoluţie, cântată în drumul spre capitală a devenit imnul național francez, sub numele de La Marseillaise. Se pot vizita: Bazilica Notre-Dame de la Garde, Mănăstirea Sfîntul Victor, Catedrala, Portul Vieux, Porte d’Aix, Fântâna Cantini, Palatul Longchamp, Chateau d’If, cartierul Le Panier, Piața Castellane.
Ziua 3 - 4
Palma de Mallorca, capitala insulei Mallorca, se află pe țărmul estic în golful cu același nume, o destinație turistică cu reputație internațională, preferată de multe celebrități. Orașul Palma a fost fondat de fenicieni, disputat apoi de cartaginezi, romani, spanioli și mauri. Centrul vechi este fermecător, își păstrează parfumul tradițional, multicultural, cu multe clădiri medievale, ce datează din perioada regatului de Aragon. În Palma de Mallorca merită vizitate: centrul vechi, Muzeul Catedralicio, Băile Arabe, Muzeul de Arta Spaniolă Contemporană, Plaza del Mercat și Paseo Maritimo.
Ziua 5
Ibiza (Eivissa) se află în partea de sud-est a insulei, este capitala insulei și are două caracteristici principale, pe de o parte reprezintă centrul cultural al insulei, cu nenumărate monumente culturale din perioada medievală, foarte bine conservate și pe de altă parte este capitala europeană a distracției, cu zeci de petreceri organizate în aer liber cu cei mai renumiți DJ și mii de vizitatori. Ibiza este o destinație cosmopolită, zgomotoasă, preferată de persoanele avangardiste, nonconformiste. Orașul Ibiza are cea mai mare concentrație de cluburi și discoteci din Europa.
Ziua 6
Transport pe mare pe ruta Ibiza (Spania) – Napoli (Italia).
Ziua 7
Napoli este situat pe malul Golfului Napoli și la poalele Vezuviului. Orașul a fost fondat în secolul al VI-lea î.e.n. de navigatorii greci cu numele Neapolis, oraşul nou, a cunoscut o epocă înfloritoare sub administrația elenă și romană, a fost capturat de ostrogoți și a devenit apoi ducat sub ocrotirea bizantină și apoi a Papalității, din anul 1961 a fost integrat în Regatului Italiei. Datorită moştenirii culturale și artistice generoase, centrul istoric al orașului este inclus în Patrimoniul UNESCO și fascinează milioane de vizitatori.
Ziua 8
Livorno este un oraș-port fermecător din Toscana, situat pe țărmul Mării Liguriei. Originile lui se pierd în negura timpului, în zonă sunt numeroase situri etrusce și romane, înflorirea orașului a început în secolul al XVI-lea, prin contribuția familia Medici care a comandat construirea unui nou oraș fortificat și a încântătorului cartier La Venezia cu canale și poduri mici. În centrul istoric al orașului se organizează numeroase evenimente culturale în timpul verii. Merită admirată Sinagoga, Acvariul, Terrazza Mascagni.
Ziua 9
Genova – sosire în portul orașului în jurul orei 08:00.


Comentarii și review-uri