| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croaziere Mediterana – MSC Divina

  • Destinația: Circuite, Croaziere
  • Durată sejur: 8 nopți
  • Preț: 1099 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 3 nopti în Sicilia și 5 nopti la bordul navei de croazieră în cabină interioară Bella; Mic dejun la hotelurile din Catania și Palermo; Toate mesele la bordul navei în restaurantele bufet, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale; Program de activități distractive și divertisment seara; Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Taxe portuare; Bilete de avion și taxe de aerport (OTP-CAT și MIL-OTP); Turul orașului Catania și excursia Enna-Cefalu; Transfer aeroport-port-aeroport.

Tariful nu include: Service charge (10 €/adult/zi); Asigurare medicală și storno; Excursii opționale la țărm; Servicii medicale la bord; Acces internet.
Tariful beneficiază de reducere early booking valabilă până pe 28.02. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croaziere Mediterana – MSC Divina

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Detalii despre croaziere pe Marea Mediterană

Croazierele sunt călătorii de agrement în care facilitățile de care beneficiați pe navă împreună cu itinerariile parcurse sunt parte integrantă a călătoriei. Există peste 50 de companii care oferă croaziere în Marea Mediterană, cu o durată ce variază între o noapte și câteva săptămâni. În acest moment Marea Mediterană este a treia destinație de croaziere din lume, după insulele din Caraibe și Alaska. Începând cu anul 2000 numărul de locuri pe navele de croaziere din regiune a crescut cu mai mult de 300%. În croazieră oaspeții nu se pot plictisi niciodată, există programe de divertisment pentru toate vârstele, la tot pasul, în mod constant, trupe de dans, DJ și concerte în jurul piscinelor. În fiecare seară vă este pus la dispoziție programul de croazieră pentru a doua zi, astfel încât să vă puteți planifica foarte ușor sejurul și să alegeți obiectivele turistice pe care doriți să le vizitați.

Catania – Palermo – Cagliari – Palma de Mallorca – Valencia – Marsilia – Genova

Plecare 25 octombrie 2019
Tarif adult / circuit 1099,00 €

Ziua 1
Plecare din aeroportul Henri Coandă București spre aeroportul Catania din Sicilia. Vom face turul orașului Catania, centrul istoric în stil baroc este inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Admirăm Catedrala dedicată Sfintei Agata, ruinele teatrului roman Odeon, Castelul Ursino, Piazza del Duomo cu Fântâna Elefantului, considerat simbolul orașului din cele mai vechi timpuri. Cazare la hotel Excelsior 4* sau similar din Catania.
Ziua 2
Mic dejun la hotel. Catania se află în partea de est a insulei Sicilia și în sudul vulcanului Etna, pe ţărmul Mării Ionice. Timp liber pentru plimbări în Catania sau vizită opțională la Taormina și Etna. Vulcanul Etna este unul dintre cei mai activi din lume, se află pe coasta estică a Siciliei. Solul vulcanic fertil asigură condiții bune pentru agricultură, versanții sunt acoperiți de vii și livezi. Vom face un popas la Rifugio di Sapienza de unde vom putea observa o parte din craterele Etnei, vom degusta vinurile locale și vom lua prânzul la o fermă locală. Continuăm excursia în Taormina, un oraș situat la poalele muntelui Tauro, pe coasta de est a Siciliei. Taormina atrage vizitatorii prin atmosfera timpurilor trecute, prin arta și istoria bogată, prin clima blândă și peisajele pitorești. Numeroși artiști au fost fermecați de acest oraș cu istorie milenară, vizităm anticul Teatro Greco și admirăm panorama Golfului Schiso și Etna. Vom face turul pietonal al Taorminei, pe Corso Umberto, unde vom putea admira biserici frumoase, clădiri cochete, galerii de artă și magazine (tarif 130 €/ persoană). Cazare la hotel în Catania.
Ziua 3
Mic dejun la hotel. Astăzi vom face o excursie la Enna și Cefalu. Ne ândreptăm spre Piazza Armerina, situată în centrul Siciliei, destinație renumită pentru splendida Villa del Casale, o reședință romană luxoasă, una dintre cele mai importante dovezi arheologice ale perioadei romane. Mozaicurile care acoperă podelele vilei ilustrează obiceiurile și tradițiile romanilor. Vom lua prânzul în Enna, apoi plecăm spre Cefalu, un sat de pe țărmul nordic. Vom face o plimbare pe strada principală spre Osterio Magno, o clădire fortificată de origine normandă ridicată în secolul al XII-lea. Vizităm catedrala fondată în anul 1131 și continuăm spre Santo Stefano di Camastra, un sat faimos pentru manufacturarea ceramicii, tradiție păstrată din secolul al XV-lea. Sosire în Palermo, capitala insulei, situată pe litoralul Mării Tireniene. Cazare la hotelul Ibis Styles Palermo 4* sau similar din Palermo.
Ziua 4
 Mic dejun la hotel. Transfer în portul Palermo sau vizită opțională în Palermo și Monreale. Vom vizita Catedrala din Palermo construită în anul 1185, continuăm cu vizita la Palatul Regal, reședința regilor din Sicilia în timpul dominației normande, vom admira Capela Palatină realizată în secolul al XII-lea. Ne îndreptăm spre Monreale unde vom vizita Catedrala decorată cu mozaicuri impresionante, o capodoperă a artei normande din secolul al XII-lea (tarif 85 €/ persoană). La ora 14:00 ajungem în portul Palermo pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră MSC Divina.
Ziua 5
Cagliari a fost capitala Sardiniei încă din perioada romană, orașul este un important centru cultural și economic al regiunii un centru comercial prosper de sute de ani, situat pe malul golfului cu același nume. Se presupune că orașul datează din perioada feniciană, a fost invadat de cartaginezi, romani, pisani, barbari, spanioli și englezi până integrarea în regatul italian. Centrul vechi al orașului beneficiază de obiective turistice numeroase: Amfiteatrul roman, bastionul San Remy, Castelul San Michele, biserica Santa Eulalia, biserica Sfântului Mormânt, Catedrala Santa Maria, Palatul Arcivescovile, Palatul Viceregio.
Ziua 6
Palma de Mallorca, capitala insulei Mallorca, se află pe țărmul estic în golful cu același nume, o destinație turistică cu reputație internațională, preferată de multe celebrități. Orașul Palma a fost fondat de fenicieni, disputat apoi de cartaginezi, romani, spanioli și mauri. Centrul vechi este fermecător, își păstrează parfumul tradițional, multicultural, cu multe clădiri medievale, ce datează din perioada regatului de Aragon. În Palma de Mallorca merită vizitate: centrul vechi, Muzeul Catedralicio, Băile Arabe, Muzeul de Arta Spaniolă Contemporană, Plaza del Mercat și Paseo Maritimo.
Ziua 7
Valencia se află în partea de est a Spaniei, în Golful Valencia al Mării Mediterane și este al treilea oraş ca mărime. Istoria orașului Valencia este legată de dispute între iberici, romani, vizigoți, aragonezi și mauri, cea mai cunoscută personalitate din perioada medievală este Rodrigo Díaz de Vivar (El Cid), care a recucerit Valencia de la mauri în secolul al XI-lea. Valencia este un oraș multicultural, centrul turistic al Coastei del Azahar și un important centru economic. Valencia este un oraș viu, mereu surprinzător, o îmbinare armonioasă între vechi și nou, cu o viață culturală activă, cu carnavaluri și festivități spectaculoase (Fallas de Valencia), cu o infrastructură turistică impecabilă, cu plaje de nisip nesfârșite. Specialitățile gastronomice locale (paella, figatell), vinurile și citricele sunt foarte apreciate de vizitatori.
Ziua 8
Marsilia este al doilea oraș ca mărime și cel mai mare port comercial al Franței la Marea Mediterană. Capitala regiunii în Provența este un oraș  fermecător, cu o istorie îndelungată, cu numeroase muzee, bazilici și centre culturale, plaje frumoase. Marsilia, fondată în secolul al VII-lea î.e.n. de fenicieni, a devenit un important centru comercial sub administrarea elenă și romană, cruciații au întărit fortificațiile portului, devenind impenetrabil. În timpul Revoluţiei Franceze, 500 de voluntari entuziaști din Marsilia plecat spre Paris pentru a apăra guvernul revoluţionar. Chemarea la revoluţie, cântată în drumul spre capitală a devenit imnul național francez, sub numele de La Marseillaise. Se pot vizita: Bazilica Notre-Dame de la Garde, Mănăstirea Sfîntul Victor, Catedrala, Portul Vieux, Porte d’Aix, Fântâna Cantini, Palatul Longchamp, Chateau d’If, cartierul Le Panier, Piața Castellane.
Ziua 9
Genova – sosire în portul orașului în jurul orei 08:00.


Comentarii și review-uri