Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Hurghada Egipt - croaziera
 • Hurghada Moschee - croaziera
 • Promenada in Luxor - croaziera
 • Luxor Sfinx - croaziera
 • Templu in Luxor - croaziera
 • Templul Hatshepsut din Luxor - croaziera
 • Aswan Egipt - croaziere
 • Templul Edfu - croaziere
 • Kom Ombo - croaziera

Croazieră pe Nil și sejur în Hurghada

 • Destinația: Circuite, Circuite cu avionul
 • Durată sejur: 9 nopți
 • Preț: 1174 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Bilete de avion zbor București-Cairo (via Istanbul) și Hurghada-București (via Istanbul) și taxe de aerport; Transferuri cu autocar; Cazare 9 nopți în hoteluri de 5* cu mese conform programului (1 nopte în Cairo, 1 noapte în Aswan, 3 nopţi pe vasul de croazieră, 4 nopţi în Hurghada); Bilet de avion cu taxe incluse Cairo-Aswan; Excursie la Abu Simbel; Vizitele menționate în program; Asigurare medicală de călătorie și storno; Ghid egiptean vorbitor de limba engleză și însoțitor român; Bacșișuri.

Tariful nu include: Taxă de viză (25 € /persoană); Excursii opționale; Intrările în sala mumiilor din Muzeul de Egiptologie, la mormântul lui Tutankhamon şi în piramidă.
Tarifele pentru circuite sunt cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit şi sejur în Egipt 2017

Cairo – Aswan – Edfu – Luxor – Hurghada

Plecare 27 mai 9 septembrie 28 octombrie
Tarif adult / circuit 1174,00 € 1174,00 € 1174,00 €

Ziua 1

București – Istanbul – Cairo

Întâlnire cu reprezentantul agenției pe aeroportul Henri Coandă, decolare spre Istanbul la ora 21:40, cu Turkish Airlines. Decolare din Istanbul pe cursa Cairo la ora 00:35, sosire pe aeroportul din Cairo la ora locală 01:45. După îndeplinirea formalităților de la frontieră, se face transferul de la aeroport la Hotelul Le Méridien Pyramids & Spa 5*.

Ziua 2

Cairo – Muzeul de Egiptologie – Piramide – Sfinx

Dimineaţa vom admira cele mai grandioase monumente: Piramida lui Keops, una dintre cele şapte minuni ale lumii antice, Sfinxul. Vom servi prânzul la un restaurant de pe malul Nilului, apoi vom vizita celebrul Muzeu de Egiptologie, care adăposteşte peste 100 000 de exemplare şi renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon. Biletele de intrare sunt incluse. Transfer la aeroportul din Cairo pentru zborul spre Aswan, transfer la Hotelul Moevenpick Resort Aswan 5*.

Ziua 3

Aswan

Excursie opțională la Abu Simbel, templu inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, ridicat de faraonul Ramses al II-lea direct în stâncă pentru a comemora bătălia de la Kadesh. Templul este situat în sudul Egiptului în regiunea Nubia și a fost strămutat pe bucăţi pentru construcția lacului de acumulare Nasser (90 €/adult). Vizită la grădina botanică din Aswan şi îmbarcare pe vasul de croazieră. Vasul se îndreaptă Kom Ombo, unde vom vizita templele simetrice ale zeului crocodil, Sobek şi al zeului şoim, Horus. Prânz, cina şi petrecere pe vas, în timp ce navigăm spre Edfu.

Ziua 4

Edfu

Mic dejun şi relaxare pe vas. Vizită la templul lui Horus din Edfu, construit în timpul dinastiei Ptolemeice, pe locul unde, potrivit legendei, ar fi avut loc lupta între zeii Horus şi Seth. Transferul de pe vas la templu se face cu trăsura cu cai. Seara, cina şi divertisment pe vas, în timp ce navigăm spre Luxor.

Ziua 5

Luxor

Mic dejun pe vas. Vizită în Luxor, pe malul vestic: vom avea acces la trei monumente funerare antice din Valea Regilor, continuăm turul cu vizitarea Templului Reginei-Faraon Hatshepsuth de la Deir El Bahri și a Coloșilor lui Memmnon (statuile gigantice de la intrarea Templului lui Amenhotep al III-lea). Vom servi prânzul pe vasul de croazieră apoi ne îndreptăm spre malul estic, aici vom admira complexul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra și Templul Luxor. Înnoptăm pe vasul de croazieră.

Ziua 6

Luxor – Hurghada

Transfer cu autocarul în Hurghada, cea mai mare stațiune egipteană de pe malul Mării Roșii, situată în estul țării. Această stațiune turistică este cosmopolită și în plină expansiune, beneficiază de numeroase hoteluri, de superbe plaje de nisip, cu intrare lină în mare și de facilități pentru iubitorii sporturilor nautice (surfing, navigație, pescuit, înot, scufundări). Grădinile subacvatice ale Mării Roșii sunt faimoase printre scufundători, datorită recifurilor de corali și a speciilor rare de pești tropicali. Flora și fauna marină poate fi admirată şi din ambarcațiunile cu fundul din sticlă sau din submarinul cu pereți transparenți. Centrul stațiunii devine foarte animat în timpul nopții, cu numeroase posibilitati de divertisment, discoteci, cluburi, baruri, cazinouri, teatre mici. Partea veche a oraşului (El Dahar) este cea mai interesantă din punct de vedere cultural, cu străzi aglomerate, moschee, bazaruri şi magazine de suveniruri, unde puteți negocia prețul oricărui produs. Timp liber pentru plajă și relaxare, cazare şi masă la Hotelul Desert Rose Resort 5*.

Ziua 7 - 9

Luxor – Hurghada

Cazare în regim all inclusive. Puteţi opta pentru relaxare în resort sau pentru excursiile opţionale: croazieră pe Marea Roşie, plimbare cu submarinul sau safari şi cină în stil beduin.

Ziua 10

Hurghada – București

Mic dejun și transfer cu autocarul în aeroportul din Hurghada pentru zborul spre București via Istanbul. Aterizare aeroportul Henri Coandă București la ora locală 20:45.


Comentarii și review-uri