| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră pe Nil și sejur în Hurghada

  • Destinația: Circuite, Circuite cu avionul
  • Durată sejur: 9 nopți
  • Preț: 1100 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 9 nopți în cameră dublă standard (1 noapte în Cairo, 1 noapte în Aswan, 3 nopţi pe vasul de croazieră şi 1 noapte în vagon de dormit, 3 nopţi în Hurghada); Regim de masă: demipensiune în Cairo şi Aswan, pensiune completă pe vasul de croazieră, all inclusive în Hurghada; Bilete de avion şi taxe de aeroport București-Cairo şi retur (via IST/ATH); Transferuri cu autocar şi bilet de tren; Vizitele menționate în program; Asigurare medicală de călătorie și storno; Ghid local vorbitor de limba engleză și însoțitor român; Bacșișuri.

Tariful nu include: Taxa de viză; Excursii opționale; Intrările în sala mumiilor din Muzeul de Egiptologie şi în piramidă; Băuturi la mese.
Tarifele pentru circuite sunt cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră pe Nil și sejur în Hurghada

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit şi sejur în Egipt 2019

Cairo – Aswan – Edfu – Luxor – Hurghada

Plecare 1 februarie 2019 15 martie 2019 26 aprilie 2019
Tarif adult / circuit 1100,00 € 1175,00 € 1225,00 €

Ziua 1

București – Istanbul – Cairo

Întâlnire cu reprezentantul agenției pe aeroportul Henri Coandă, decolare spre Istanbul la ora 21:40, cu Turkish Airlines. Decolare din Istanbul pe cursa Cairo la ora 00:35, sosire pe aeroportul din Cairo la ora locală 01:45. După îndeplinirea formalităților de la frontieră, se face transferul de la aeroport la Hotelul Le Méridien Pyramids & Spa 5*.

Ziua 2

Cairo – Muzeul de Egiptologie – Piramide – Sfinx

Mic dejun la hotel. Dimineaţa vom admira cele mai grandioase monumente: Piramida lui Keops, una dintre cele şapte minuni ale lumii antice, Sfinxul. Continuăm cu vizita la Palatul Parfumurilor unde ne vom cunoaşte esențe specifice Egiptului Antic (lotus, papyrus, secretul deșertului, etc). Prânzul va fi servit la un restaurant local pe malul Nilului. Dupa masă, vom vizita celebrul Muzeu de Egiptologie, care adăposteşte peste 100 000 de exemplare şi renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon (bilete de intrare incluse). Facem un popas la un atelier de papirus pentru a cunoaşte modalitatea de fabricaţie a hârtiei din papirus. Transfer la gara din Giza pentru îmbarcare în vagonul de dormit al trenului cu destinaţia Aswan. Cina va fi servită în tren.

Ziua 3

Aswan

Mic dejun în tren, transfer de la gara din Aswan la hotelul Helnan Aswan 5* sau similar. Vom face o vizită la Grădina Botanică din Aswan, un paradis cu peste 400 specii de plante originare din Africa, Asia şi Europa. Grădina se află pe insula Kitchener de pe fluviul Nil, a fost amenajată cu plante exotice rare de către lordul Kitchener, un pasionat de horticultură. Accesul pe insulă se face cu barca sau cu vaporaşul. Continuăm cu vizita la Marele Baraj din Aswan, Obeliscul Neterminat și Templul Philae, dedicat zeiței Isis. Cină şi cazare la hotel în Aswan.

Ziua 4

Aswan

Check out de la hotel. Excursie opțională la Abu Simbel, templu inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, ridicat de faraonul Ramses al II-lea direct în stâncă pentru a comemora bătălia de la Kadesh. Templul este situat în sudul Egiptului în regiunea Nubia și a fost strămutat pe bucăţi pentru construcția lacului de acumulare Nasser (90 €/adult). Transfer pentru îmbarcare pe vasul de croazieră. Vasul se îndreaptă Kom Ombo, unde vom vizita templele simetrice ale zeului crocodil, Sobek şi al zeului şoim, Horus. Cină şi petrecere pe vas, în timp ce navigăm spre Edfu.

Ziua 5

Edfu

Dimineaţa vom vizita templul lui Horus Behdet din Edfu, construit în timpul dinastiei Ptolemeice, pe locul unde, potrivit legendei, ar fi avut loc lupta între zeii Horus şi Seth. Legenda luptei dintre Horus şi Seth a fost baza religiei egiptene antice. Horus, fiul zeiţei Isis, l-a ucis pe Seth pentru a răzbuna moartea tatălui său, Osiris. Transferul de pe vas la templu se face cu trăsura cu cai, apoi continuăm să navigăm spre Luxor. Aici vom vizita tempul de pe malul estic al Nilului cu impresionantele lui coloane și locul nașterii lui Amenofis al III-lea. Micul dejun, prânz, cina şi divertisment pe vas.

Ziua 6

Luxor

Mic dejun pe vas. Vizită în Luxor, pe malul vestic: vom avea acces la trei monumente funerare antice din Valea Regilor, zona a fost folosită ca necropolă în Egiptul antic pentru 500 de ani. Au fost descoperite 63 de morminte regale, cel mai faimos este cel al faraonului Tutankhamon descoperit intact. Continuăm turul cu vizitarea Templului Reginei-Faraon Hatshepsuth de la Deir El Bahri și a Coloșilor lui Memmnon. Statuile gigantice sunt amplasate la intrarea în Templul lui Amenhotep al III-lea. Vom servi prânzul pe vasul de croazieră apoi ne îndreptăm spre malul estic, unde vom admira complexul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra. Cină şi petrecere cu dansuri orientale pe vasul de croazieră.

Ziua 7

Luxor – Hurghada

Mic dejun pe vas şi transfer cu autocarul în Hurghada, cea mai mare stațiune egipteană de pe malul Mării Roșii, situată în estul țării. Această stațiune turistică este cosmopolită și în plină expansiune, beneficiază de numeroase hoteluri, de superbe plaje de nisip, cu intrare lină în mare și de facilități pentru iubitorii sporturilor nautice (surfing, navigație, pescuit, înot, scufundări). Grădinile subacvatice ale Mării Roșii sunt faimoase printre scufundători, datorită recifurilor de corali și a speciilor rare de pești tropicali. Flora și fauna marină poate fi admirată şi din ambarcațiunile cu fundul din sticlă sau din submarinul cu pereți transparenți. Centrul stațiunii devine foarte animat în timpul nopții, cu numeroase posibilitati de divertisment, discoteci, cluburi, baruri, cazinouri, teatre mici. Partea veche a oraşului (El Dahar) este cea mai interesantă din punct de vedere cultural, cu străzi aglomerate, moschee, bazaruri şi magazine de suveniruri, unde puteți negocia prețul oricărui produs. Timp liber pentru plajă și relaxare, prânz, cină şi cazare la hotel Sunrise Garden Beach Resort & Spa 5* sau similar din Hurghada.

Ziua 8

Hurghada

Cazare în regim all inclusive. Puteţi opta pentru relaxare în resort sau pentru excursiile opţionale: croazieră de aproximativ 7 ore pe Marea Roşie pentru a admira flora și fauna marină. Tariful include masa de prânz, puteți opta pentru snorkeling în largul Mării Roşii și baie pe țărmul insulei Giftun. Cazare în Hurghada.

Ziua 9

Hurghada

Cazare în regim all inclusive. Puteţi opta pentru o experienţă interesantă – Jeep Safari în deşert. Excursia durează aproximativ 6 ore, veţi face plimbări cu ATV-uri în deşert, veţi cunoaşte viaţa şi tradiţiile dintr-un sat de beduini, veţi admira apusul de soare în deşert. În timpul cinei veţi admira cântece şi dansuri folclorice orientale. Cazare în Hurghada.

Ziua 10

Hurghada – Cairo

Mic dejun, timp liber pentru relaxare şi shopping. Vă recomandăm o plimbare cu submarinul pentru a admira minunata floră şi faună din Marea Roşie. Check out în jurul orei 12:00, apoi transfer către Aeroportul Internaţional din Cairo în jurul orei 18:00.

Ziua 11

Cairo – Bucureşti

Sosire în aeroportul din Cairo la ora 00:30 şi îmbarcare pentru zborul spre București via Istanbul, cu decolare la ora locală 02:40. Aterizare pe aeroportul Henri Coandă din București la ora locală 08:40.


Comentarii și review-uri