| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • croaziera Norwegian jade
 • croaziera Norwegian jade
 • croaziera Norwegian jade
 • croaziera Norwegian jade
 • croaziera Norwegian jade
 • croaziera Norwegian jade
 • croaziera Norwegian jade
 • croaziera Norwegian jade
 • croaziera Norwegian jade

Croazieră Norwegian Jade

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 1099 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Croazieră Norwegian Jade
Tariful include: Cazare 7 nopti la bordul navei de croazieră în cabină interioară. Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet sau a la carte desemnat, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale. Program de activități distractive, programe de divertisment. Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi, terenuri de sport Taxe portuare. Bilete de avion spre Milano cu plecare din București sau Timișoara și taxe de aerport. Bilete de avion București-Veneția și retur. Asistență turistică.
Tariful nu include: Servicii medicale la bord. Excursii opționale la țărm. Acces internet, centrul spa și beauty salon. Asigurare medicală și storno. Bacșis (12$ €/adult/noapte) Suprataxă de combustibil (dacă e cazul).

Tariful include reducerea early booking valabilă până pe 07.03.2014. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră Norwegian Jade

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Veneția – Corfu – Santorini – Mykonos – Katakolon

Plecare 5 iulie 2014
Tarif adult / circuit 1099,00 €

Ziua 1
Transport cu avionul București  – Veneția. Plecare din portul Veneția la ora 18:00. Luxosul vas Norwegian Jade este unul din cele mai grațioase din flota Norwegian Cruise Line. Vasul beneficiază de cabine confortabile, zece restaurante și numeroase baruri diferite la bord, cu o ofertă largă de opțiuni pentru a servi masa și pentru distracție. Pregătiți-vă pentru o nouă experiență Freestyle Cruising!
Ziua 2
Transport pe mare pe ruta Veneția – Corfu.
Ziua 3
 Insula Corfu (Kerkyra) se află în partea nord-vestică a Greciei, în Marea Ionică. Istoria insulei este îndelungată, în perioada antichității, insula i-a ispitit pe greci și apoi pe romani, în perioada medievală a venit ocupația venețienă, când Corfu a devenit un avanpost, în calea atacurilor otomane. Insula a jucat un rol impotant în comerțul din Mediterană și a deținut o puternică flotă navală. În anul 1864, Corfu este înapoiată Greciei după o perioadă de administrare napoleoniană și britanică. Corfu este o destinație cosmopolită, cu zeci de stațiuni pitorești, cu taverne zgomotoase, resorturi moderne, cu gazde ospitaliere, cu o cultură bogată în legende și mituri, cu plaje superbe și livezi de măslini. Cel mai important oraș al insulei este Corfu, situat pe tărmul estic, un amestec interesant de vechi și nou, cu numeroase bijuterii arhitecturale din perioada dominației venețiene, franceze sau britanice, clădiri medievale, situri arheologice și mărturii creștine.
Ziua 4
Santorini (Thira), insula grecească de origine vulcanică, este situată în Marea Egee și face parte din Arhipelagul Cicladelor. Santorini este cea mai importantă insulă a arhipelagului, care s-a format pe caldera vulcanului, în urmă unei erupții puternice, de acum 3600 de ani. Santorini este faimoasă pentru atmosfera ei romantică, cu cele mai frumoase răsărituri, relieful insulei este spectaculos, pitoresc, contrastul între apele albastre ale mării și pantele abrupte ale stâncilor, cu clădiri albe, biserici, îngrămădite pe versanți și vegetația luxuriantă, creează imagini unice, fermecătoare. Capitala insulei, orașul Fira (Thira), beneficiază de o arhitectură deosebită cu clădiri albe, înșirate pe faleza înaltă de 300 metri. Orașul are clădiri, ce îmbină stilul local cu cel venețian, străduțe înguste, labirintice, cu zeci de magazine cu suveniruri, restaurante, discoteci și taverne.
Ziua 5
Mykonos este o insulă din Marea Egee, care face parte arhipelagul Cicladelor, și o renumită destinație turistică a Greciei, preferată de tineri. Legendele elene spun că stâncile insulei sunt giganții îngropați de Hercule, după ce au fost înfrânți. În perioada antichității în timpul dominației elene, feniciene sau romane Mykonos a fost un important centru comercial. În perioada medievală insula a fost disputată de venețieni și otomani, dominația turcă s-a sfârșit la începutul secolului al XIX-lea. Mykonos este renumită pentru plajele de nisip idilice, majoritatea fiind concentrate în partea de sud a insulei și pentru distracțiile nocturne din cluburi, discoteci sau de pe plaje conduse de DJ faimoși. Cel mai mare oraș este Mykonos (Chora), așezat pe coasta de vest a insulei, o aglomerație pitorească de case albe, cu arhitectură cicladică, așezate în terase, străduțe înguste, cu magazine, taverne și cafenele gălăgioase, biserici micuțe. Orașul Mykonos se poate lăuda cu un cartier foarte pitoresc, în stil venețian, așezat în partea de est a portului. Clădirile cu mici balcoane din lemn sunt construite pe maluri, în bătaia valurilor.
Ziua 6
Katakolon (Olympia) este un orășel de pescari de pe litoralul Mării Ioniene, în zona Pyrgos, la aproximativ 37 km distanță de situl arheologic Olympia. Portul Katakolon este modern, numeroase vase de croazieră poposesc aici pentru vizitarea orașului antic Olympia, locul în care se celebrau jocurile sacre dedicate lui Zeus. În  Olympia se vizitează, Sanctuarul cu stadionul, templele și Muzeul Arheologic.
Ziua 7
 Transport pe mare pe ruta Katakolon – Veneția
Ziua 8
Veneția – sosire în jurul orei 08:00.


Comentarii și review-uri