| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida
 • croaziera msc splendida

Croazieră MSC Splendida

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 299 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopti la bordul navei de croazieră în cabină interioară. Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet sau a la carte desemnat, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale. Program de activități distractive, programe de divertisment seara. Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială. Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi.
Tariful nu include: Servicii medicale la bord. Excursii opționale la țărm. Acces internet, centrul spa și beauty salon. Asigurare medicală și storno. Service Charge și taxele portuare (176 €/adult). Bilete de avion către Genova.

Recomandări: Achiziționarea pachetelor pentru băuturi. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Splendida

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Genova – Marsilia – Barcelona – La Goulette – Palermo – Civitavecchia

Plecare 8, 15 februarie 2014
Tarif adult / circuit 299,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Genova la ora 18:00. MSC Splendida este o navă de croazieră din clasa de lux a MSC Cruises, cu cele mai noi tehnologii, cu un confort excepțional al pasagerilor, cu numeroase facilități de relaxare și sport. Oaspeții se pot răsfăța în cele patru piscine și centrul wellness (saune, hammam, cameră de relaxare, talasoterapie , masaj, jacuzzi), beneficiază de sală de exerciții , teren de squash , simulator de Formula 1. Genova, capitala regiunii Liguria, este un cel mai mare port maritim italian, așezat în nordul-vestul țării, pe țărmul Mării Mediterane. Genova, locul nașterii lui Cristofor Columb, are o istorie glorioasă și un farmec irezistibil.
Ziua 2
Marsilia este al doilea oraș ca mărime și cel mai mare port comercial al Franței la Marea Mediterană și capitala regiunii în Provența. Orașul este  fermecător, cu o istorie îndelungată, cu numeroase muzee, bazilici și centre culturale, plaje frumoase. Marsilia, fondată în secolul al VII-lea î.e.n. de fenicieni, a devenit un important centru comercial sub administrarea elenă și romană, cruciații au întărit fortificațiile portului, devenind impenetrabil. În timpul Revoluţiei Franceze, 500 de voluntari entuziaști din Marsilia plecat spre Paris pentru a apăra guvernul revoluţionar. Chemarea la revoluţie, cântată în drumul spre capitală a devenit imnul național francez, sub numele de La Marseillaise. Se pot vizita: Bazilica Notre-Dame de la Garde, Mănăstirea Sfîntul Victor, Catedrala, Portul Vieux, Porte d'Aix, Fântâna Cantini, Palatul Longchamp, Chateau d'If, cartierul Le Panier, Piața Castellane.
Ziua 3
Orașul Barcelona se află în partea nord-estică a Spaniei, pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port și capitala comunității autonome Catalonia. Barcelona este o expoziție imensă de arhitectură, ce înglobează toate stilurile de la roman, la gotic și contemporan, datorită influențelor culturale diverse din istoria ei. Întemeiată de cartaginezi, cucerită de romani, apoi de vizigoți și mauri, cetatea a revenit francilor în secolul al VIII- lea. Barcelona a înflorit în epoca medievală dar a cunoscut și decăderea, când a fost anexată Castiliei. În secolul al XX- lea, Barcelona a redevenit un important centru cultural și economic european. Moștenirea culturală a orașului, arhitectura inedită, atmosfera cosmopolită, parcurile, plajele atrag vizitatorii. Merită vizitate: Catedrala Sagrada Familia, La Rambla, cartierul Gotic, colina Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Parcul Guell.
Ziua 4
Transport pe mare pe ruta Barcelona – La Goulette
Ziua 5
La Goulette este un oraș port tunisian, situat pe malul Mării Mediterane, la aproximativ 15 km distanță de capitală. Numele orașului provine din traducerea în franceză a termenului arab „gâtlej strâmt”, referitor la canalul ce leagă Lacul Tunis de Golful Tunis. Orașul beneficiază de un aer cosmopolit, un amestec cultural interesant și de o istorie captivantă, a fost în centrul conflictelor turco-spaniole, a fost influențat de cultura italiană și a fost sub protectorat francez timp de 75 de ani. Vechea cetate a fost fondată de regele Spaniei Carol Quintul în anul 1535 și capturată apoi de otomani devenind un important avanpost în timpul administrării amiralului turc, Khizir Khayr ad-Dîn. Merită vizitate: Biserica Saint-Augustin et Saint-Fidele, Fortăreaţa.
Ziua 6
Palermo, capitala Siciliei, este situat pe litoralul Mării Tireniene, în partea de nord a insulei. Orașul este o destinație cosmopolită, beneficiază de o istorie fascinantă și de o zestre culturală bogată, cu numeroase obiective turistice importante: Catedrala și bisericile medievale, Chiesa del Gesu; Palazzo dei Normanni, Palazzo Chiaramonte, Palazzo Abatellis; Muzeul de Arheologie Antonio Salinas, cu exponate valoroase ale civilizațiilor etrusce, cartagineze, romane și grecesti; Teatro Massimo, Teatro Politeama cu Galeria de Artă Modernă, Castello della Zisa.
Ziua 7
Civitavecchia este un oraș din regiunea italiană Lazio, situat pe țărmul Mării Tireniene, la aproximativ 80 km distanță de Roma. Așezarea a fost locuită din cele mai vechi timpuri de către estrusci, la începutul secolul al II-lea a fost amenajat portul vechi din ordinul Împăratului Traian. Numele Civitavecchia are semnificația "orașul vechi". Fortăreața Michelangelo a fost construită din ordinul Papei Iulius al II-lea pentru apărare, partea superioară a turnului a fost creată de Michelangelo. Merită vizitate: Catedrala San Francisco d’Assisi,  Castelul Rocca, Termele Taurine, Piața Leandra și Vittorio Emanuelle, Muzeul de Arheologie.
Ziua 8
Genova – sosire în jurul orei 09:00


Comentarii și review-uri