| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră MSC Splendida

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 369 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Croazieră MSC Splendida

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Croazieră MSC Splendida

Civitavecchia – Palermo – Valletta – Barcelona – Marsilia – Genova – Civitavecchia

Plecare 28 noiembrie 2016 5 decembrie 2016
Tarif adult / circuit 369,00 € 369,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Civitavecchia la ora 18:00. MSC Splendida este o navă de croazieră din clasa de lux a MSC Cruises, cu cele mai noi tehnologii, cu un confort excepțional al pasagerilor, cu numeroase facilități de relaxare și sport. Oaspeții se pot răsfăța în cele patru piscine și centrul wellness (saune, hammam, cameră de relaxare, talasoterapie , masaj, jacuzzi), beneficiază de sală de exerciții , teren de squash , simulator de Formula 1. Civitavecchia este un oraș din regiunea italiană Lazio, situat pe țărmul Mării Tireniene, la aproximativ 80 km distanță de Roma. Așezarea a fost locuită din cele mai vechi timpuri de către estrusci, la începutul secolul al II-lea a fost amenajat portul vechi din ordinul Împăratului Traian. Numele Civitavecchia are semnificația „orașul vechi”. Fortăreața Michelangelo a fost construită din ordinul Papei Iulius al II-lea pentru apărare, partea superioară a turnului a fost creată de Michelangelo. Merită vizitate: Catedrala San Francisco d’Assisi,  Castelul Rocca, Termele Taurine, Piața Leandra și Vittorio Emanuelle, Muzeul de Arheologie.
Ziua 2
Palermo, capitala Siciliei, este situat pe litoralul Mării Tireniene, în partea de nord a insulei. Orașul este o destinație cosmopolită, beneficiază de o istorie fascinantă și de o zestre culturală bogată, cu numeroase obiective turistice importante: Catedrala și bisericile medievale, Chiesa del Gesu; Palazzo dei Normanni, Palazzo Chiaramonte, Palazzo Abatellis; Muzeul de Arheologie Antonio Salinas, cu exponate valoroase ale civilizațiilor etrusce, cartagineze, romane și grecesti; Teatro Massimo, Teatro Politeama cu Galeria de Artă Modernă, Castello della Zisa.
Ziua 3
Valletta, capitala Maltei, este un muzeu medieval în aer liber, găzduiește Auberge de Castille, Grădinile Barracca cu priveliștea Marelui Port, Palatul Marilor Maeștri, Fortul St. Elmo, numeroase muzee și biserici. Co-Catedrala Sfântul Ioan (Kon-Katidral ta’ San Gwann) a fost ridicată în secolul al XVI-lea de Cavalerii Ioaniți. Catedrala ascunde în spatele fațadei austere un interior opulent, sculpturi din marmură, tavanul pictat de Mattia Preti, candelabre elaborate, capodopere ale pictorului Caravaggio (Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezatorul și Sfântul Jerome).
Ziua 4
Transport pe mare pe ruta Valletta – Barcelona.
Ziua 5
 Orașul Barcelona se află în partea nord-estică a Spaniei, pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port și capitala comunității autonome Catalonia. Barcelona este o expoziție imensă de arhitectură, ce înglobează toate stilurile de la roman, la gotic și contemporan, datorită influențelor culturale diverse din istoria ei. Întemeiată de cartaginezi, cucerită de romani, apoi de vizigoți și mauri, cetatea a revenit francilor în secolul al VIII- lea. Barcelona a înflorit în epoca medievală dar a cunoscut și decăderea, când a fost anexată Castiliei. În secolul al XX- lea, Barcelona a redevenit un important centru cultural și economic european. Moștenirea culturală a orașului, arhitectura inedită, atmosfera cosmopolită, parcurile, plajele atrag vizitatorii. Merită vizitate: Catedrala Sagrada Familia, La Rambla, cartierul Gotic, colina Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Parcul Guell.
Ziua 6
Marsilia este al doilea oraș ca mărime și cel mai mare port comercial al Franței la Marea Mediterană. Capitala regiunii în Provența este un oraș  fermecător, cu o istorie îndelungată, cu numeroase muzee, bazilici și centre culturale, plaje frumoase. Marsilia, fondată în secolul al VII-lea î.e.n. de fenicieni, a devenit un important centru comercial sub administrarea elenă și romană, cruciații au întărit fortificațiile portului, devenind impenetrabil. În timpul Revoluţiei Franceze, 500 de voluntari entuziaști din Marsilia plecat spre Paris pentru a apăra guvernul revoluţionar. Chemarea la revoluţie, cântată în drumul spre capitală a devenit imnul național francez, sub numele de La Marseillaise. Se pot vizita: Bazilica Notre-Dame de la Garde, Mănăstirea Sfîntul Victor, Catedrala, Portul Vieux, Porte d’Aix, Fântâna Cantini, Palatul Longchamp, Chateau d’If, cartierul Le Panier, Piața Castellane.
Ziua 7
 Genova, capitala regiunii Liguria, este un cel mai mare port maritim italian, așezat în nordul-vestul țării, pe țărmul Mării Mediterane. Genova, locul nașterii lui Cristofor Columb, are o istorie glorioasă și un farmec irezistibil. În perioada antică Genua era o așezare a ligurilor, aliați ai Romei, apoi urmează o perioadă nefastă a portului când a fost asediată de vizigoți.  Genova a făcut parte din Imperiul Francilor, Ducatul Lombardiei, în perioada medievală devine republică independentă când va cunoaște apogeul teritorial și ca putere maritimă. Palatul Dogilor construit în secolul al XIV-lea, Castelul neogotic D’Albertis, Palatul Regal din secolul al XVII-lea, Farul (La Lanterna), din secolul al XVI-lea, Catedrala San Lorenzo, Biserica San Donato, Piața San Matteo, Acvariul, Galeria Națională și Castelul D’Albertis sunt câteva dintre cele mai emblematice obiective turistice.
Ziua 8
Sosire în portul Civitavecchia în jurul orei 08:00.


Comentarii și review-uri