| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • croaziera msc sinfonia
 • croaziera msc sinfonia
 • croaziera msc sinfonia
 • croaziera msc sinfonia
 • croaziera msc sinfonia
 • croaziera msc sinfonia
 • croaziera msc sinfonia

Croazieră MSC Sinfonia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 599 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Genova – Cannes – Ibiza – Mahon – Olbia – Salerno

Plecare 2 iunie 2014
Tarif adult / circuit 599,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Genova la ora 19:00. MSC Sinfonia este o navă elegantă, confortabilă, cu atenție la detalii, oaspeții au la dispoziție restaurante, cazinou, discotecă, piscine, pot experimeta simulatorul virtual de golf. Sinfonia a primit acest nume ca un omagiu adus marilor muzicieni europeni. Genova, capitala regiunii Liguria, este un cel mai mare port maritim italian, așezat în nordul-vestul țării, pe țărmul Mării Mediterane. Genova, locul nașterii lui Cristofor Columb, are o istorie glorioasă și un farmec irezistibil.
Ziua 2
Cannes este un oraș fascinant din sudul Franței, așezat pe faimoasa Coastă de Azur, port la Marea Mediterană. Cancelarul englez Brougham și-a construit o reședință de vară în Cannes în 1834, fugind de epidemia de holeră. Alți nobili i-au urmat exemplul, iar Cannes a înflorit, dintr-un sat de pescari a devenit o destinație aristocratică. Orașul atrage prin eleganță, clima blândă, nenumărate hoteluri, restaurante, magazine și plaje cu nisip fin. Anual, Cannes este gazda celui mai prestigios Festival de Film european. Merită vizitate: Promenade de la Croisette, Palais des Festivals et des Congres, Musee de la Castre, Notre Dame d’Esperance.
Ziua 3
Ibiza (Eivissa) este o insulă spaniolă din Marea Mediterană, face parte din arhipelagul Balearelor și o destinație cu renume mondial pentru numeroasele distracții nocturne din cluburi și discoteci, plajele frumoase, peisajele spectaculoase și apele de smarald. Ibiza este înconjurată de apele curate și cristaline ale mării, zecile de plaje sunt cu nisip fin, partea de nord a insulei este acoperită cu livezi de măslini, smochini și migdali, iar litoralul este presărat cu golfuri stâncoase. Istoria insulei este îndelungată de peste 2500 ani, cartaginezii, romanii, bizantinii, arabii și catalanii au influențat cultura și tradițiile insulei de-a lungul secolelor. Vechea capitală a insulei, Dalt Vila, cu zidurile de apărare, catedrala Santa Maria și construcțiile gotice sau renascentiste, așezarea feniciană Sa Caleta și necropolisul Puig des Molins sunt incluse în patrimoniul UNESCO. Orașul Ibiza (Eivissa) se află în partea de sud-est a insulei, este capitala insulei și are două caracteristici principale, pe de o reprezintă centrul cultural al insulei, cu nenumărate monumente culturale din perioada medievală, foarte bine conservate și pe de altă parte este capitala europeană a distracției, cu zeci de petreceri organizate în aer liber cu cei mai renumiți DJ și mii de vizitatori. Ibiza este o destinație cosmopolită, zgomotoasă, preferată de persoanele nonconformiste, avangardiste. Orașul Ibiza are cea mai mare concentrație de cluburi și discoteci din Europa.
Ziua 4
Ibiza găzduiește obiective turistice interesante precum: orașul Dalt Vila, vechea capitală a insulei, Muzeul de Arheologie, Parcul Național Ses Salinas, Rezervația Naturală Es Vedra.
Ziua 5
Orașul Mahon (Mao) este capitala insulei Menorca din Arhipelagul Baleare și al doilea port natural din lume, după Pearl Harbor din Hawaii, ca adâncime a apei. Orașul Mahon a fost fondat de cartaginezi și a fost botezat astfel în onoarea generalului Mago Barca, fratele legendarului Hannibal. Mahon este un oraș încântător, cu străduțe înguste, labirintice, clădiri, palate și biserici frumoase și muzee interesante. Ahitectura rurală catalană se combină perfect cu fațadele decorate în stilul Art Nouveau britanic al palatelor. Puteți admira: Iglesia de Santa Maria, Museo de Menorca, Turnul cu Ceas, Plaza Colon, Plaza Bastion, San Francisco e Placa de la Conquista, Placa de Esplanade.
Ziua 6
Olbia se află pe costa nord-estică a Sardiniei, orașul are o istorie îndelungată, așezarea a fost locuită din cele mai vechi timpuri de  fenicieni și cartaginezi. Olbia a fondată în antichitate de greci având perioade de înflorire dar și de decadență, de-a lungul timpului. Olbia îmbină inedit construcțiile moderne cu clădirile vechi și își păstrează rolul de principal nod maritim și aerian al insulei Sardinia. Oraşul Olbia beneficiază de numeroase posibilități de divertisment, restaurante, baruri şi magazine, plaje cu nisip alb, încadrate de zone stâncoase. Merită vizitate: Bazilica di San Simplicio, Chiesa di San Paolo, Muzeul de Arheologie, Insula Tavolara.
Ziua 7
Salerno – sosire în jurul orei 07:00. Salerno este situat în regiunea Campania, pe malul Mării Tireniene și este cel mai mare oraș de pe frumoasa Coastă Amalfi. Salerno este un oraș cu o istorie îndelungată, animat, cosmopolit, pitoresc, cu o promenadă superbă, Lungomare Trieste, cu clădiri medievale impresionante în centrul vechi. Puteți vizita: Cetatea Arechi, Muzeul de Arheologie, Catedrala San Matteo, situl antic Paestum.


Comentarii și review-uri