| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră MSC Sinfonia

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 729 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți la bordul navei de croazieră în cabină interioară Fantastica; Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet, gustări între mese, apă plată și minerală, ceai, cafea; Program de activități distractive, programe de divertisment seara; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Taxe portuare.

Tariful nu include: Bilete de avion şi transfer aeroport-hotel-aeroport; Băuturi alcoolice; Serviciile la centrul spa și beauty salon; Excursii opționale la țărm; Acces internet; Asigurare medicală și storno; Service Charge (10 €/adult/noapte).
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Sinfonia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Croazieră MSC Sinfonia

Veneţia – Split – Santorini – Mykonos – Dubrovnik – Ancona – Veneţia

Plecare 30 iunie 2018
Tarif adult / circuit 729,00 €

Ziua 1
Îmbarcare din portul Veneţia, plecare în jurul orei 17:00. MSC Poesia este cea de-a treia navă a clasei Musica, inaugurată în anul 2008, poate găzdui 2550 pasageri. Nava este modernă, elegantă, cu servicii bune, pune la dispoziţia pasagerilor numeroase variante de divertisment, două restaurante principale, restaurant japonez, cafenele şi baruri, piscine, centru spa, teatru, sală de jocuri, club pentru copii şi adolescenţi, discotecă, cazinou.
Ziua 2
 Split este considerat cel mai important port și oraș din Dalmaţia, cu peste 1700 de ani de existenţă. Istoria orașului începe în anul 293 e.n., când împăratul roman Dioclețian a demarat construcția palatului, reședința sa după retragerea din viața politică. Imensa construcție a fost finalizată în secolul al VII-lea, o parte din locuitorii vechii cetăți Salona s-au refugiat în fortăreață datorită invaziei barbarilor. Centrul istoric al orașului face parte din patrimoniul UNESCO, vom putea admira ruinele palatului lui Diocleţian, templul lui Jupiter, Piața Peristil, Catedrala și turnul cu clopot.
Ziua 3
Transport pe mare pe ruta Split (Croaţia) – Santorini (Grecia).
Ziua 4
Santorini, insula grecească de origine vulcanică, este situată în Marea Egee. Santorini este cea mai importantă insulă a arhipelagului Cicladelor, care s-a format pe caldera vulcanului, în urmă unei erupții puternice, de acum 3600 de ani. Santorini este faimoasă pentru atmosfera ei romantică, cu cele mai frumoase răsărituri de soare, relieful insulei este spectaculos, pitoresc, contrastul între apele albastre ale mării și pantele abrupte ale stâncilor, cu clădiri albe, biserici, îngrămădite pe versanți și vegetația luxuriantă, creează imagini unice, fermecătoare. Capitala insulei, orașul Fira (Thira), beneficiază de o arhitectură deosebită cu clădiri albe, înșirate pe faleza înaltă de 300 metri. Orașul are clădiri, ce îmbină stilul local cu cel venețian, străduțe înguste, labirintice, cu zeci de magazine cu suveniruri, restaurante, discoteci și taverne.
Ziua 5
 Mykonos este o insulă din Marea Egee, care face parte arhipelagul Cicladelor, și o renumită destinație turistică a Greciei, preferată de tineri. Legendele elene spun că stâncile insulei sunt giganții îngropați de Hercule, după ce au fost înfrânți. În perioada antichității în timpul dominației elene, feniciene sau romane Mykonos a fost un important centru comercial. În perioada medievală insula a fost disputată de venețieni și otomani, dominația turcă s-a sfârșit la începutul secolului al XIX-lea.  Cel mai mare oraș este Mykonos (Chora), așezat pe coasta de vest a insulei, o aglomerație pitorească de case albe, cu arhitectură cicladică, așezate în terase, străduțe înguste, cu magazine, taverne și cafenele gălăgioase, biserici micuțe. Orașul Mykonos se poate lăuda cu un cartier foarte pitoresc, în stil venețian, așezat în partea de est a portului. Clădirile cu mici balcoane din lemn sunt construite pe maluri, în bătaia valurilor.
Ziua 6
Dubrovnik este un oraș-port încântător din partea de sud a Dalmației, cu o istorie captivantă, format prin contopirea celor două orașe medievale Raguza și Dubrava. Dubrovnik este o exclavă croată înconjurată Bosnia și Herțegovina. Fortăreața Raguza era separată de cetatea slavă Dubrava printr-o strâmtoare, care a fost acoperită cu pământ în perioada medievală. Orașul-stat a jucat un rol important în istoria medievală fiind punctul de plecare al Cruciadelor, o cetate liberă, impenetrabilă în calea otomanilor și un important nod comercial, ce rivaliza cu Veneția. Orașul vechi, apărat de ziduri albe de piatră, este inclus în patrimoniul UNESCO și adăpostește clădiri de o valoare inestimabilă, Palatul Rectorului, Mănăstirea Franciscană, fortăreţele Revelin, Lovrijenac, Bokar Palatul Sponza, Catedrala, Biserica Sfântul Vlaho (patronul orașului), Sinagoga. Strada principală din centrul vechi, Stradun, definește cel mai bine atmosfera orașului, iar vizitatorii au la dispoziție Muzeul de Etnografie, Muzeul Cultural și Istoric pentru o imagine amplă a trecutului și tradițiilor croate.
Ziua 7
 Ancona, capitala administrativă a regiunii italiene Marche, este un oraş-port aşezat pe ţărmul Mării Adriatice, între două dealuri, Monte Conero și Monte Astagno. Oraşul are o istorie îndelungată şi captivantă, a fost întemeiat de colonişti eleni din Siracuza în secolul al IV-lea î.e.n. cu numele Ankon şi a fost fortificat ulterior, din ordinul împăratului roman, Traian. O parte din zidurile portului şi arcul lui Traian ridicat în anul 115 după planurile arhitectului Apollodor din Damasc pot fi admirate şi astăzi. Între secolele al XIII-lea și al XIV-lea Ancona a fost cel mai important port al Mării Adriatice, după Veneţia. În timpul administraţiei Statului Papal, între anii 1532-1797, a fost revitalizată economia oraşului bazată pe comerţul maritime. Catedrala medievală, San Ciriaco, este un monument arhitectonic grandiose din secolul al XII-lea, cu elemente în stil romanic și gotic. În mijlocul catedralei au fost montate 10 coloane recuperate din sanctuarul zeiţei Venus. În  secolul al XV-lea a fost contruită Loggia dei Mercanti, o clădire spectaculoasă, un centru dedicat comercianţilor.
Ziua 8
Veneţia – sosire în port în jurul orei 08:00.


Comentarii și review-uri