| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana
 • croaziera msc preziosa marea mediterana

Croazieră MSC Preziosa

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 469 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Croazieră MSC Preziosa

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Istanbul – Dubrovnik – Veneția – Bari – Katakolon – Izmir – Istanbul

Plecare 17, 24 septembrie 8 octombrie
Tarif adult / circuit 519,00 € 469,00 €

Ziua 1
 Plecare din portul Istanbul la ora 17:00. MSC Preziosa este cea mai nouă navă de croazieră a companiei, a patra din clasa Fantasia, a fost inaugurată în anul 2013. Superba navă, caracterizată prin lux și opulență, poate găzdui peste 4300 oaspeți. Printre facilitățile navei MSC Preziosa se numără șapte restaurante, numeroase baruri, aqua-park, centru spa și wellness, galerie de artă, magazine, cinematograf 4D, simulator formula 1, bowling, etc.
Ziua 2
Transport pe mare pe ruta Istanbul – Dubrovnik
Ziua 3
 Dubrovnik este un oraș-port încântător din partea de sud a Dalmației, cu o istorie captivantă, format prin contopirea celor două orașe medievale Raguza și Dubrava. Dubrovnik este o exclavă croată înconjurată Bosnia și Herțegovina. Fortăreața Raguza era separată de cetatea slavă Dubrava printr-o strâmtoare, care a fost acoperită cu pământ în perioada medievală. Orașul-stat a jucat un rol important în istoria medievală fiind punctul de plecare al Cruciadelor, o cetate liberă, impenetrabilă în calea otomanilor și un important nod comercial, ce rivaliza cu Veneția. Orașul vechi, apărat de ziduri albe de piatră, este inclus în patrimoniul UNESCO și adăpostește clădiri de o valoare inestimabilă, Palatul Rectorului, Mănăstirea Franciscană, fortăreţele Revelin, Lovrijenac, Bokar Palatul Sponza, Catedrala, Biserica Sfântul Vlaho (patronul orașului), Sinagoga. Strada principală din centrul vechi, Stradun, definește cel mai bine atmosfera orașului, iar vizitatorii au la dispoziție Muzeul de Etnografie, Muzeul Cultural și Istoric pentru o imagine amplă a trecutului și tradițiilor croate.
Ziua 4
 Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie inestimabilă. Datorită așezării sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Faima orașului s-a datorat timp de secole artizanilor locali, pentru producția de oglinzi, tapiserii, vitralii, cristaluri, iar în prezent atrage prin tezaurul său cultural, carnavalurile fastuoase, plimbările romantice cu celebrele gondole, vinurile aromate.
Ziua 5
Bari este un important centru economic și cultural din sudul Italiei, capitala regiunii Puglia și port la Marea Adriatică. Orașul are o istorie îndelungată, a fost un port înfloritor al regiunii în perioada romanilor, bizantinilor și normanzilor, în secolulal XI-lea a fost atașat la Scaunul Romei. Bari devine un important centru comercial, politic, militar în perioada medievală. Partea veche a orașului, Barivecchia, cu piețe, clădiri și biserici medievale cu valoare istorică  este impresionantă,  în fiecare an este gazda festivităților de la începutul lunii mai, dedicate Sfântului Nicolae (Festa di San Nicola), patronul oraşului. Merită admirate în Bari: Basilica di San Nicola, Catedrala San Sabino, Castelul Normanno-Svevo, Fiera del Levante, Palazzo della Provincia, Castelul Svevo, Teatrul Petruzzelli, Teatrul Margherita, L’ateneo Universitario, portul vechi.
Ziua 6
Katakolon (Olympia) este un orășel de pescari de pe litoralul Mării Ioniene, în zona Pyrgos, la aproximativ 37 km distanță de situl arheologic Olympia. Portul Katakolon este modern, numeroase vase de croazieră poposesc aici pentru vizitarea orașului antic Olympia, locul în care se celebrau jocurile sacre dedicate lui Zeus. În  Olympia se vizitează, Sanctuarul cu stadionul, templele și Muzeul Arheologic.
Ziua 7
Izmir este al treilea oraș ca mărime al Turciei și al doilea port, situat în partea de vest a țării în golful cu același nume din Marea Egee. Istoria metropolei se scrie de peste 5000 de ani, inițial a existat o așezare troiană, pe locul căreia grecii au întemeiat cetatea Smyrna, ale cărei fortificații mai dăinuie și azi. Câteva secole mai târziu Alexandru cel Mare a ordonat construirea unei citadele în sudul orașului, pe colina Pagos, în timpul guvernării romane, orașul Smyrna se reconsolidează. În secolul al XV-lea este integrat în Imperiului Otoman și devine unul dintre cele mai prospere orașe. Orașul Izmir este modern, un centru comercial și industrial important, cu infrastructură turistică dezvoltată. Izmir atrage vizitatorii prin atmosfera orientală, prin trecutul istoric captivant, prin frumusețea coastelor sale cu plaje largi și apele mării limpezi, golfuri idilice. Cele mai emblematice obiective turistice ale orașului sunt: Fortăreața de catifea (Kadifekale), Muzeul de Arheologie, Turnul cu ceas.
Ziua 8
 Sosire în Istanbul în jurul orei 07:30.


Comentarii și review-uri