| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră MSC Poesia

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 699 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți la bordul navei de croazieră în cabină interioară Bella; Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet, gustări între mese, apă plată și minerală, ceai, cafea; Program de activități distractive, programe de divertisment seara; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Taxe portuare; Bilete de avion şi taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistenţă turistică.

Tariful nu include: Băuturi alcoolice; Serviciile la centrul spa și beauty salon; Excursii opționale la țărm; Acces internet; Asigurare medicală și storno; Service Charge (10 €/adult/noapte).
Tarifele sunt valabile pentru plecare din Bucureşti, la cerere sunt disponibile tarife cu plecare din Cluj-Napoca. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Poesia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Informații despre croaziere pe Marea Mediterană

Croazierele sunt călătorii de agrement în care facilitățile de care beneficiați pe navă împreună cu itinerariile parcurse sunt parte integrantă a călătoriei. Există peste 50 de companii care oferă croaziere în Marea Mediterană, cu o durată ce variază între o noapte și câteva săptămâni. În acest moment Marea Mediterană este a treia destinație de croaziere din lume, după insulele din Caraibe și Alaska. Începând cu anul 2000 numărul de locuri pe navele de croaziere din regiune a crescut cu mai mult de 300%. În croazieră oaspeții nu se pot plictisi niciodată, există programe de divertisment pentru toate vârstele, la tot pasul, în mod constant, trupe de dans, DJ și concerte în jurul piscinelor. În fiecare seară vă este pus la dispoziție programul de croazieră pentru a doua zi, astfel încât să vă puteți planifica foarte ușor sejurul și să alegeți obiectivele turistice pe care doriți să le vizitați.

Croazieră MSC Poesia

Veneţia – Ravenna – Kotor – Split – Veneţia

Plecare 28 aprilie 2018
Tarif adult / circuit 699,00 €

Ziua 1
Zbor de plecare spre Veneţia. Plecare din portul Veneţia la ora 18:00. MSC Poesia este cea de-a treia navă a clasei Musica, inaugurată în anul 2008, poate găzdui 2550 pasageri. Nava este modernă, elegantă, cu servicii bune, pune la dispoziţia pasagerilor numeroase variante de divertisment, două restaurante principale, restaurant japonez, cafenele şi baruri, piscine, centru spa, teatru, sală de jocuri, club pentru copii şi adolescenţi, discotecă, cazinou.
Ziua 2
Ravenna este un oraş din regiunea italiană Emilia-Romagna, cu numeroase obiective turistice interesante dobândite de-a lungul unei istorii de peste două milenii. Prima aşezare a fost locuită de etrusci şi umbri, în secolul I e.n. romanii au construit portul Classis, în jurul căruia s-a dezvoltat oraşul. Ravenna a fost ultima capitală romană în secolul al IV-lea, din timpul domniei lui Honorius până la dispariţia Imperiului Roman de Apus datorită năvălirii ostrogoţilor. După recucerirea oraşului de către împăratul bizantin Iustinian I se instaurează Exarhatului bizantin de Ravenna, apoi a intrat sub controlul Veneţiei şi al statelor papale. Ravenna deţine o colecţie unică de mozaicuri şi monumente de la începuturile creştinismului, construcţii din secolul al VI-lea, precum bazilicile Sant Apollinare Nuovo şi San Vitale, Capela Arhiepiscopiei. Muzeul Naţional deţine o colecţie importantă de monede vechi, obiecte din fildeş şi bronz, arme, ţesături, ceramică şi mozaicuri romane, bizantine şi creştine timpurii. Dante Alighieri, cel mai mare scriitor al Evului Mediu, este înmormântat în Ravenna.
Ziua 3
Orașul Kotor este situat pe țărmul pitoresc al golfului omonim din Muntenegru, beneficiază de arhitectură cu influență venețiană. Imaginea este copleșitoare, munții semeți par că se prăvălesc în marea ce a sculptat cu măiestrie în uscat, creând un golf lung, Boka Kotorska, cum îi spun localnicii. Vechiul port la Mediterană este înconjurat de un zid de apărare impresionant, ridicat în timpul administației Republicii Venețiene și inclus în patrimoniul UNESCO. Centrul vechi din Kotor este bine conservat, cu clădiri din perioada secolelor al XII-lea și al XIV-lea. Merită admirate următoarele obiective turistice: Stari Grad (orașul vechi) cu cele trei porți, Piața Armelor, Biserica Sfântul Nicolae și Bazilica Sfântul Luca. În piațeta Sfântului Luca sunt două biserici: impresionanta biserică Ortodoxă a Sfântului Nicolae construită la începutul secolului al XX-lea pe locul unei vechi mănăstiri și basilica Sfântului Luca, construită în secolul al XII-lea. În bazilica romano-bizantină au fost păstrate frescele originale și are particularitate inedită, are două altare, unul catolic și unul ortodox.
Ziua 4
Split este considerat cel mai important port și oraș din Dalmaţia, cu peste 1700 de ani de existenţă. Istoria orașului începe în anul 293 e.n., când împăratul roman Dioclețian a demarat construcția palatului, reședința sa după retragerea din viața politică. Imensa construcție a fost finalizată în secolul al VII-lea, o parte din locuitorii vechii cetăți Salona s-au refugiat în fortăreață datorită invaziei barbarilor. Centrul istoric al orașului face parte din patrimoniul UNESCO, vom putea admira ruinele palatului lui Diocleţian, templul lui Jupiter, Piața Peristil, Catedrala și turnul cu clopot.
Ziua 5
Veneţia – sosire în port în jurul orei 08:00, zbor de întoarcere spre Bucureşti.


Comentarii și review-uri