| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
  • croaziera msc orchestra
  • croaziera msc orchestra
  • croaziera msc orchestra
  • croaziera msc orchestra
  • croaziera msc orchestra

Croazieră MSC Orchestra

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 5 nopți
  • Preț: 270 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Croazieră MSC Orchestra
Tariful include: Cazare 5 nopți la bordul navei de croazieră în cabină interioară Bella. Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet sau a la carte desemnat, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale. Program de activități distractive, programe de divertisment seara. Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială. Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi. Taxe portuare.
Tariful nu include: Servicii medicale la bord. Excursii opționale la țărm. Acces internet, centrul spa și beauty salon. Asigurare medicală și storno. Service Charge (42 €/adult).
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Orchestra

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Veneția – Katakolon – Izmir – Istanbul – Constanța

Plecare 3, 8 octombrie 2014
Tarif adult / circuit 270,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Veneția la ora 17:00. MSC Orchestra este o navă de croazieră luxoasă, construită în anul 2007, cu cele mai noi tehnologii, pentru confortul al pasagerilor, cu numeroase facilități de relaxare și sport, restaurante a la carte, piscine și centrul wellness (saune, hammam, cameră de relaxare, talasoterapie , masaj, jacuzzi). Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie de mare preț. Datorită așezarii sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Se pot vizita Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Podul Rialto.
Ziua 2
Transport pe mare pe ruta Veneția – Katakolon
Ziua 3
Katakolon (Olympia) este un orășel de pescari de pe litoralul Mării Ioniene, în zona Pyrgos, la aproximativ 37 km distanță de situl arheologic Olympia. Portul Katakolon este modern, numeroase vase de croazieră poposesc aici pentru vizitarea orașului antic Olympia, locul în care se celebrau jocurile sacre dedicate lui Zeus. În  Olympia se vizitează, Sanctuarul cu stadionul, templele și Muzeul Arheologic.
Ziua 4
Izmir este al treilea oraș ca mărime al Turciei și al doilea port, situat în partea de vest a țării în golful cu același nume din Marea Egee. Istoria metropolei se scrie de peste 5000 de ani, inițial a existat o așezare troiană, pe locul căreia grecii au întemeiat cetatea Smyrna, ale cărei fortificații mai dăinuie și azi. Câteva secole mai târziu Alexandru cel Mare a ordonat construirea unei citadele în sudul orașului, pe colina Pagos, în timpul guvernării romane, orașul Smyrna se reconsolidează. În secolul al XV-lea este integrat în Imperiului Otoman și devine unul dintre cele mai prospere orașe. Orașul Izmir este modern, un centru comercial și industrial important, cu infrastructură turistică dezvoltată. Izmir atrage vizitatorii prin atmosfera orientală, prin trecutul istoric captivant, prin frumusețea coastelor sale cu plaje largi și apele mării limpezi, golfuri idilice. Cele mai emblematice obiective turistice ale orașului sunt: Fortăreața de catifea (Kadifekale), Muzeul de Arheologie, Turnul cu ceas.
Ziua 5
Orașul Istanbul fascinează prin varietatea culturală, dar și prin unicitatea așezării sale pe două continente, partea veche a orașului în Europa și partea modernă în Asia, separate de Strâmtoarea Bosfor. Moștenirea culturală a orașului Istanbul este dată de faptul că a fost capitală succesiv a două imperii, cel creștin Bizantin și cel islamic Otoman. Istoria îndelungată a orașului este reflectată de vechile biserici, moschee, muzee, palate (Dolmabahçe, Yıldız), care atrag anual milioane de oaspeți. Cele mai emblematice obiective turistice sunt: Catedrala Sfânta Sofia, Moscheea Albastră, Moscheea Suleymaniye, Moscheea Sultanahmet, Palatul Topkapi, Turnul Galata.
Ziua 6
Sosire în portul Constanța în jurul orei 08:00.


Comentarii și review-uri