| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra
 • croaziera msc orchestra

Croazieră MSC Orchestra

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 8 nopți
 • Preț: 799 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 8 nopti la bordul navei de croazieră în cabină interioară. Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet sau a la carte desemnat, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale. Program de activități distractive, programe de divertisment seara. Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială. Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi. Taxe portuare. Bilete de avion spre Milano cu plecare din București sau Timișoara și taxe de aerport. Cazare o noapte în Milano cu mic dejun. Asistență turistică.
Tariful nu include: Servicii medicale la bord. Excursii opționale la țărm. Acces internet, centrul spa și beauty salon. Asigurare medicală și storno. Service Charge (56 €/adult).

Recomandări: Achiziționarea pachetelor pentru băuturi. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Orchestra

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Genova – Malaga – Lisabona – Casablanca – Barcelona

Plecare 7 aprilie 2014
Tarif adult / circuit 799,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Genova la ora 17:00. MSC Orchestra este o navă de croazieră luxoasă, construită în anul 2007, cu cele mai noi tehnologii, pentru confortul al pasagerilor, cu numeroase facilități de relaxare și sport, restaurante a la carte, piscine și centrul wellness (saune, hammam, cameră de relaxare, talasoterapie , masaj, jacuzzi). Genova, capitala regiunii Liguria, este un cel mai mare port maritim italian, așezat în nordul-vestul țării, pe țărmul Mării Mediterane. Genova, locul nașterii lui Cristofor Columb, are o istorie glorioasă și un farmec irezistibil.
Ziua 2
Transport pe mare pe ruta Genova – Malaga
Ziua 3
Orașul Malaga se află în partea de sud a Spaniei, pe coasta Mării Mediterane, Costa del Sol, una dintre cele mai cunoscute destinații turistice ale țării. Orașul andaluz a fost fondat de fenicieni, stăpânit apoi de cartaginezi, greci și romani. După decăderea romană până în secolul al XV- lea Malaga a fost stăpânită de mauri. Malaga este un oraş cosmopolit, cu o istorie și tradiție aparte, cu un patrimoniu arhitectural bogat și o legătură puternică între două civilizații foarte diferite, cea iberică și cea maură. Malaga este orașul natal al celebrului pictor Pablo Picasso. Cultura, tradiţiile, muzica, gastronomia, vinurile, clima blândă, ospitalitatea localnicilor, infrastructura excelentă au transformat orașul într-o destinație ideală pentru vacanțe. Merită vizitate: Alcazaba, Catedrala, Castelul Gibralfaro, Muzeul Picasso, Palacio de Bellavista, Teatrul Roman.
Ziua 4
 Lisabona, capitala Portugaliei, se află în partea de vest a țării, pe litoralul Atlanticului, aproape de gura de vărsare a fluviului Tejo în ocean. Istoria orașului Lisabona debutează în urmă cu 300 000 de ani, se spune că ar fost întemeiat de către eroul legendar Ulise. Cea mai înfloritoare perioadă a Lisabonei a fost între secolele al XV-lea și al XVIII-lea, când exploratorii portughezi navigau în întreaga lume (Bartolomeu Diaz, Vasco da Gama, Pedro Alvares Cabral), descoperind noi teritorii în America de Sud, Africa şi o nouă rută spre India. Portugalia devenea un mare imperiu colonial cu o puternică flotă. În prezent, Lisabona este una dintre cele mai vizitate capitale europene, un oraș modern, cosmopolit, gazda multor evenimente culturale, o destinație fascinantă. Merită vizitate: Castelul Sao Jorge, Mănăstirea Ieronimilor, Palatul Belem, Turnul Belem.
Ziua 5
Transport pe mare pe ruta Lisabona – Casablanca
Ziua 6
Orașul Casablanca este centrul economic, cel mai mare oraș și port din Maroc. În Evul Mediu orașul se numea Anfa și era un prosper centru comercial, în anul 1907 a trecut sub administrare franceză și s-a dezvoltat rapid. Orașul este facinant, cu bulevarde largi, clădiri în stilul maur și art deco, beneficiază de o climă blândă, plaje frumoase, magazine luxoase și unul dintre cele mai mari bazaruri din lume. Puteți admira: Palatul Lui Mohamed al V-lea, Moscheea Hassan, Piața Centrală, Cartierul Habous, Catedrala Notre Dame Lourdes, Piața Națiunilor Unite.
Ziua 7
 Transport pe mare pe ruta Casablanca – Barcelona
Ziua 8
 Orașul Barcelona se află în partea nord-estică a Spaniei, pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port și capitala comunității autonome Catalonia. Barcelona este o expoziție imensă de arhitectură, ce înglobează toate stilurile de la roman, la gotic și contemporan, datorită influențelor culturale diverse din istoria ei. Întemeiată de cartaginezi, cucerită de romani, apoi de vizigoți și mauri, cetatea a revenit francilor în secolul al VIII- lea. Barcelona a înflorit în epoca medievală dar a cunoscut și decăderea, când a fost anexată Castiliei. În secolul al XX- lea, Barcelona a redevenit un important centru cultural și economic european. Moștenirea culturală a orașului, arhitectura inedită, atmosfera cosmopolită, parcurile, plajele atrag vizitatorii. Merită vizitate: Catedrala Sagrada Familia, La Rambla, cartierul Gotic, colina Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Parcul Guell.
Ziua 9
 Genova – sosire în jurul orei 09:00. Cazare la Hotelul Ibis Milano Centro 3* sau similar în Milano.


Comentarii și review-uri