Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera

Croazieră MSC Opera

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 5 nopți
 • Preț: 377 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Croazieră MSC Opera
Tariful include: Cazare 5 nopți la bordul navei de croazieră în cabină interioară Bella. Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet sau a la carte desemnat, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale. Program de activități distractive, programe de divertisment seara. Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială. Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi. Taxe portuare.
Tariful nu include: Servicii medicale la bord. Excursii opționale la țărm. Acces internet, centrul spa și beauty salon. Asigurare medicală și storno. Service Charge (8,5 €/adult/zi).
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Veneția – Bari – Pireu (Atena) – Constanța

Plecare 6 iulie 2015
Tarif adult / circuit 377,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Veneția la ora 17:00. Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie de mare preț. Datorită așezarii sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Se pot vizita Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Podul Rialto. MSC Opera  este  un vas de croazieră grandios, cu interioare elegante, ce operează din anul 2004. Cabinele de pe vas sunt confortabile, decorate în stilul italian. O vacanță la bordul MSC Opera poate fi o experiență de neuitat atât pentru cupluri, familii cu copii sau grupuri de prieteni.
Ziua 2
Bari este un oraș-port important al Italiei, situat pe coasta Mării Adriatice și capitala provinciei omonime. Bari are o istorie îndelungată, datorită poziției lui strategice a fost râvnit de greci, romani, arabi și bizantini. În timpul dominației bizantine și în perioada medievală, Bari devine un important centru politic, militar și comercial italian. În prezent orașul este un amestec interesant de vechi și modern, cele mai importante obiective turistice sunt:  Bari Vecchia, centrul vechi, cu străduțe înghesuite, biserici și clădiri istorice; Basilica di San Nicola, unde se spune că se găsesc rămășițele pământești ale Sfântului Nicolae; Castello Normanno Svevo; palatele Fizzarotti și Simi.
Ziua 3
 Transport pe mare pe ruta Bari – Pireu (Atena)
Ziua 4
 Pireu este un oraș din sud-vestul Atenei, cu infrastructură  modernă și cu activitate portuară intensă pentru susținerea capitalei elene. Pireu a fost principalul port din Atena încă din perioada antică, a fost fortificat de Themistocle în secolul al V-lea î.e.n. Distanța dintre Pireu și Atena este de aproximativ 8 km. Atena, metropola cu istorie milenară din sudul Peninsulei Peloponez, este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume. Atena este un oraș fascinant, cosmopolit, care atrage vizitatorii prin monumentele istorice antice, istoria și cultura legendară, infrastructura modernă. Numele orașului este strâns legat de arhitectură, de filozofia antică, de conceptul democrației, de măslin, simbolul prosperității și darul legendar oferit locuitorilor de zeița Atena, protectoarea orașului. Printre numeroasele obiective turistice ale Atenei amintim: Acropole, Partenon, Agora, Templul lui Zeus, Templul lui Poseidon, Teatrul lui Dionissos, Herodeon, Muzeul Național de Arheologie, Muzeul Bizantin, Biserica Sfântul Dimitrios.
Ziua 5
Transport pe mare pe ruta Pireu (Atena) – Constanța
Ziua 6
Sosire în portul Constanța în jurul orei 09:00.


Comentarii și review-uri