| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră MSC Opera

  • Destinația: Circuite, Croaziere
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 959 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopti la bordul navei în cabină interioară Bella; Toate mesele la bordul navei în restaurantele bufet, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale; Program de activități distractive și divertisment seara; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Petrecerea oferită de căpitan; Taxe portuare; Bilete de avion și taxe de aeroport București-Veneția și retur; Transfer aeroport-port-aeroport.

Tariful nu include: Service charge (10 €/adult/zi); Asigurare medicală și storno; Excursii opționale la țărm; Servicii medicale la bord; Acces internet.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Opera

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Veneția – Kotor – Mykonos – Santorini – Corfu – Bari – Veneția

Plecare 20 octombrie 2019
Tarif adult / circuit 959,00 €

 

Ziua 1
Plecare din portul Veneția la ora 16:30. MSC Opera este un vas de croazieră grandios, cu interioare elegante. Cabinele de pe vas sunt confortabile, decorate în stilul italian. O vacanță la bordul MSC Opera poate fi o experiență de neuitat atât pentru cupluri, familii cu copii sau grupuri de prieteni.
Ziua 2
Orașul Kotor este situat pe țărmul pitoresc al golfului omonim din Muntenegru, beneficiază de arhitectură cu influență venețiană. Imaginea este copleșitoare, munții semeți par că se prăvălesc în marea ce a sculptat cu măiestrie în uscat, creând un golf lung, Boka Kotorska, cum îi spun localnicii. Vechiul port la Mediterană este înconjurat de un zid de apărare impresionant, ridicat în timpul administației Republicii Venețiene și inclus în patrimoniul UNESCO. Centrul vechi din Kotor este bine conservat, cu clădiri din perioada secolelor al XII-lea și al XIV-lea. Merită admirate următoarele obiective turistice: Stari Grad (orașul vechi) cu cele trei porți, Piața Armelor, Biserica Sfântul Nicolae și Bazilica Sfântul Luca. În piațeta Sfântului Luca sunt două biserici: impresionanta biserică Ortodoxă a Sfântului Nicolae construită la începutul secolului al XX-lea pe locul unei vechi mănăstiri și basilica Sfântului Luca, construită în secolul al XII-lea. În bazilica romano-bizantină au fost păstrate frescele originale și are particularitate inedită, are două altare, unul catolic și unul ortodox.
Ziua 3
 Transport pe mare pe ruta Kotor (Muntenegru) – Mykonos (Grecia)
Ziua 4
Mykonos este o insulă din Marea Egee, care face parte arhipelagul Cicladelor, și o renumită destinație turistică a Greciei, preferată de tineri. Legendele elene spun că stâncile insulei sunt giganții îngropați de Hercule, după ce au fost înfrânți. În perioada antichității în timpul dominației elene, feniciene sau romane Mykonos a fost un important centru comercial. În perioada medievală insula a fost disputată de venețieni și otomani, dominația turcă s-a sfârșit la începutul secolului al XIX-lea.  Cel mai mare oraș este Mykonos (Chora), așezat pe coasta de vest a insulei, o aglomerație pitorească de case albe, cu arhitectură cicladică, așezate în terase, străduțe înguste, cu magazine, taverne și cafenele gălăgioase, biserici micuțe. Orașul Mykonos se poate lăuda cu un cartier foarte pitoresc, în stil venețian, așezat în partea de est a portului. Clădirile cu mici balcoane din lemn sunt construite pe maluri, în bătaia valurilor.
Ziua 5
Santorini (Thira), insula grecească de origine vulcanică, este situată în Marea Egee și face parte din Arhipelagul Cicladelor. Santorini este cea mai importantă insulă a arhipelagului, care s-a format pe caldera vulcanului, în urmă unei erupții puternice, de acum 3600 de ani. Santorini este faimoasă pentru atmosfera ei romantică, cu cele mai frumoase răsărituri, relieful insulei este spectaculos, pitoresc, contrastul între apele albastre ale mării și pantele abrupte ale stâncilor, cu clădiri albe, biserici, îngrămădite pe versanți și vegetația luxuriantă, creează imagini unice, fermecătoare. Capitala insulei, orașul Fira (Thira), beneficiază de o arhitectură deosebită cu clădiri albe, înșirate pe faleza înaltă de 300 metri. Orașul are clădiri, ce îmbină stilul local cu cel venețian, străduțe înguste, labirintice, cu zeci de magazine cu suveniruri, restaurante, discoteci și taverne.
Ziua 6
Insula Corfu (Kerkyra) se află în partea nord-vestică a Greciei, în Marea Ionică. Istoria insulei este îndelungată, în perioada antichității, insula i-a ispitit pe greci și apoi pe romani, în perioada medievală a venit ocupația venețienă, când Corfu a devenit un avanpost, în calea atacurilor otomane. Insula a jucat un rol impotant în comerțul din Mediterană și a deținut o puternică flotă navală. În anul 1864, Corfu este înapoiată Greciei după o perioadă de administrare napoleoniană și britanică. Corfu este o destinație cosmopolită, cu zeci de stațiuni pitorești, cu taverne zgomotoase, resorturi moderne, cu gazde ospitaliere, cu o cultură bogată în legende și mituri, cu plaje superbe și livezi de măslini. Cel mai important oraș al insulei este Corfu, situat pe tărmul estic, un amestec interesant de vechi și nou, cu numeroase bijuterii arhitecturale din perioada dominației venețiene, franceze sau britanice, clădiri medievale, situri arheologice și mărturii creștine.
Ziua 7
 Bari este un oraș-port important al Italiei, situat pe coasta Mării Adriatice și capitala provinciei omonime. Bari are o istorie îndelungată, datorită poziției lui strategice a fost râvnit de greci, romani, arabi și bizantini. În timpul dominației bizantine și în perioada medievală, Bari devine un important centru politic, militar și comercial italian. În prezent orașul este un amestec interesant de vechi și modern, cele mai importante obiective turistice sunt:  Bari Vecchia, centrul vechi, cu străduțe înghesuite, biserici și clădiri istorice; Basilica di San Nicola, unde se spune că se găsesc rămășițele pământești ale Sfântului Nicolae; Castello Normanno Svevo; palatele Fizzarotti și Simi.
Ziua 8
Sosire în portul Veneția în jurul orei 09:00. Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie de mare preț. Datorită așezarii sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Se pot vizita Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Podul Rialto.


Comentarii și review-uri