| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera
 • croaziere msc opera

Croazieră MSC Opera

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 9 nopți
 • Preț: 649 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Croazieră MSC Opera
Tariful include: Cazare 9 nopți la bordul navei de croazieră în cabină interioară Bella. Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet sau a la carte desemnat, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale. Program de activități distractive, programe de divertisment seara. Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială. Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi. Taxe portuare.
Tariful nu include: Servicii medicale la bord. Excursii opționale la țărm. Acces internet, centrul spa și beauty salon. Asigurare medicală și storno. Service Charge (8,5 €/adult/zi).
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Opera

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Constanța – Soci – Istanbul – Mykonos – Santorini – Kefalonia – Dubrovnik – Veneția

Plecare 19 septembrie 2015
Tarif adult / circuit 649,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Constanța la ora 18:00. MSC Opera  este  un vas de croazieră grandios, cu interioare elegante, ce operează din anul 2004. Cabinele de pe vas sunt confortabile, decorate în stilul italian. O vacanță la bordul MSC Opera poate fi o experiență de neuitat atât pentru cupluri, familii cu copii sau grupuri de prieteni.
Ziua 2
Transport pe mare pe ruta Constanța – Soci
Ziua 3
Soci este un oraș din vestul Rusiei, situat în regiunea Krasnodar, pe țărmul estic al Mării Negre. Orașul a fost fondat la jumătatea secolului în anul 1838, după disputele ruso-otomane, când s-a construit fortul Alexandria. La începutul secolului al XX-lea Soci se transformă într-o renumiă stațiune balneară și de agrement a țării. Plajele cu nisip fin, vârfurile înzăpezite ale Munților Caucaz, apele termale, clima moderat-subtropicală, infrastructura turistică modernă sunt atuurile selectei stațiuni ce a găzduit Olimpiada de iarnă din anul 2014. Merită vizitate: Grădina Botanică Dendrarium, Parcul Riviera, Acvariul.
Ziua 4
 Transport pe mare pe ruta Soci – Istanbul
Ziua 5
Orașul Istanbul fascinează prin varietatea culturală, dar și prin unicitatea așezării sale pe două continente, partea veche a orașului în Europa și partea modernă în Asia, separate de Strâmtoarea Bosfor. Moștenirea culturală a orașului Istanbul este dată de faptul că a fost capitală succesiv a două imperii, cel creștin Bizantin și cel islamic Otoman. Istoria îndelungată a orașului este reflectată de vechile biserici, moschee, muzee, palate (Dolmabahçe, Yıldız), care atrag anual milioane de oaspeți. Cele mai emblematice obiective turistice sunt: Catedrala Sfânta Sofia, Moscheea Albastră, Moscheea Suleymaniye, Moscheea Sultanahmet, Palatul Topkapi, Turnul Galata.
Ziua 6
Mykonos este o insulă din Marea Egee, care face parte arhipelagul Cicladelor, și o renumită destinație turistică a Greciei, preferată de tineri. Legendele elene spun că stâncile insulei sunt giganții îngropați de Hercule, după ce au fost înfrânți. În perioada antichității în timpul dominației elene, feniciene sau romane Mykonos a fost un important centru comercial. În perioada medievală insula a fost disputată de venețieni și otomani, dominația turcă s-a sfârșit la începutul secolului al XIX-lea.  Cel mai mare oraș este Mykonos (Chora), așezat pe coasta de vest a insulei, o aglomerație pitorească de case albe, cu arhitectură cicladică, așezate în terase, străduțe înguste, cu magazine, taverne și cafenele gălăgioase, biserici micuțe. Orașul Mykonos se poate lăuda cu un cartier foarte pitoresc, în stil venețian, așezat în partea de est a portului. Clădirile cu mici balcoane din lemn sunt construite pe maluri, în bătaia valurilor.
Ziua 7
Santorini (Thira), insula grecească de origine vulcanică, este situată în Marea Egee și face parte din Arhipelagul Cicladelor. Santorini este cea mai importantă insulă a arhipelagului, care s-a format pe caldera vulcanului, în urmă unei erupții puternice, de acum 3600 de ani. Santorini este faimoasă pentru atmosfera ei romantică, cu cele mai frumoase răsărituri, relieful insulei este spectaculos, pitoresc, contrastul între apele albastre ale mării și pantele abrupte ale stâncilor, cu clădiri albe, biserici, îngrămădite pe versanți și vegetația luxuriantă, creează imagini unice, fermecătoare. Capitala insulei, orașul Fira (Thira), beneficiază de o arhitectură deosebită cu clădiri albe, înșirate pe faleza înaltă de 300 metri. Orașul are clădiri, ce îmbină stilul local cu cel venețian, străduțe înguste, labirintice, cu zeci de magazine cu suveniruri, restaurante, discoteci și taverne.
Ziua 8
Insula Kefalonia (Cefalonia), este cea mai mare din arhipelagul insulelor ionice, cu relief predominant muntos. Kefalonia beneficiază infrastructură turistică foarte bine dezvoltată și de frumuseți naturale uimitoare, plaje cu nisip fin și ape turcoaz, golfuri și peșteri impresionante, păduri de brazi și numeroase alte specii rare protejate în Parcul Național Ainos. Argostoli, capitala insulei, este un oraș pitoresc, cu multe posibilități de divertisment, cu o istorie tumultoasă și vestigii importante. Perioadele de înflorire sunt strâns legate de navigație și de construcția navelor, Kefalonia a fost disputată de-a lungul secolelor de marile puteri europene, datorită așezării ei strategice. În prezent insula este renumită pentru producția de miere cu aromă de cimbru și pentru soiurile de vin Robola.
Ziua 9
Dubrovnik este un oraș-port încântător din partea de sud a Dalmației, cu o istorie captivantă, format prin contopirea celor două orașe medievale Raguza și Dubrava. Dubrovnik este o exclavă croată înconjurată Bosnia și Herțegovina. Fortăreața Raguza era separată de cetatea slavă Dubrava printr-o strâmtoare, care a fost acoperită cu pământ în perioada medievală. Orașul-stat a jucat un rol important în istoria medievală fiind punctul de plecare al Cruciadelor, o cetate liberă, impenetrabilă în calea otomanilor și un important nod comercial, ce rivaliza cu Veneția. Orașul vechi, apărat de ziduri albe de piatră, este inclus în patrimoniul UNESCO și adăpostește clădiri de o valoare inestimabilă, Palatul Rectorului, Mănăstirea Franciscană, fortăreţele Revelin, Lovrijenac, Bokar Palatul Sponza, Catedrala, Biserica Sfântul Vlaho (patronul orașului), Sinagoga. Strada principală din centrul vechi, Stradun, definește cel mai bine atmosfera orașului, iar vizitatorii au la dispoziție Muzeul de Etnografie, Muzeul Cultural și Istoric pentru o imagine amplă a trecutului și tradițiilor croate.
Ziua 10
Sosire în portul Veneția în jurul orei 09:30. Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie de mare preț. Datorită așezarii sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Se pot vizita Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Podul Rialto.


Comentarii și review-uri