| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica
 • croaziera msc musica

Croazieră MSC Musica

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 11 nopți
 • Preț: 749 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 11 nopti la bordul navei de croazieră în cabină interioară. Toate mesele la bordul navei în restaurantul bufet, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale. Program de activități distractive, programe de divertisment seara. Petrecerea de bun venit oferită de capitanul navei și seara de gală cu o cină specială. Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness.
Tariful nu include: Servicii medicale la bord. Excursii opționale la țărm. Acces internet, centrul spa și beauty salon. Asigurare medicală și storno. Service Charge și taxele portuare (137 €/adult)

Recomandări: Achiziționarea pachetelor pentru băuturi: 181,5 €/adult. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croazieră MSC Musica

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Sparta – Veneția – Katakolon – Istanbul – Yalta – Odessa

Plecare 8 octombrie 2013
Tarif adult / circuit 749,00 €

 

Ziua 1
Constanța – Plecare din portul Constanța la ora 17:00. MSC Musica este prima navă de croazieră din clasa ‘Musica’ a MSC Cruises. Luxoasa navă a fost regina balului la Veneția în 29 iunie 2006, când a fost inaugurată, a fost botezată de actrița Sophia Loren. Abandonați-vă tentațiilor MSC Musica și bucurați-vă de unul dintre cele mai relaxante și moderne mijloace de deplasare.
Ziua 2
Transport pe mare pe ruta Constanța – Gythion
Ziua 3
  Ancorare în portul Gythion pentru a vizita Sparta. Orașul este capitala administrativă a prefecturii Laconia din Peloponez, în partea de sud a Greciei. În antichitate orașul-stat Sparta era dedicat pregătirii militare, dezvoltând o armată legendară, care a obținut victorii importante în confruntări cu atenieni și persanii, singurul oraș fără ziduri fortificate din acea perioadă. Locuitorii Spartei erau recunoscuți pentru vitejia lor, considerându-se descendenți direcți ai legendarului Hercule. Sparta are puține vestigii antice, majoritatea expuse în Muzeul de Arheologie, însă are un parfum special de livezi de portocali și de cafea servită pe terase intime.
Ziua 4
Transport pe mare pe ruta Gythion – Veneția
Ziua 5
Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie de mare preț. Datorită așezarii sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Faima Veneției s-a datorat în trecut artizanilor locali de oglinzi, tapiserii, vitralii, cristaluri, iar în prezent atrage prin tezaurul său cultural, carnavalurile fastuoase, plimbările romantice cu celebrele gondole, vinurile aromate. Se pot vizita Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Podul Rialto.
Ziua 6
Transport pe mare pe ruta Veneția – Katakolon
Ziua 7
Katakolon este un orășel de pescari de pe litoralul Mării Ioniene, în zona Pyrgos, la aproximativ 37 km distanță de situl arheologic Olympia. Portul Katakolon este modern, numeroase vase de croazieră poposesc aici pentru vizitarea orașului antic Olympia, locul în care se celebrau jocurile sacre dedicate lui Zeus. În  Olympia se vizitează, Sanctuarul cu stadionul, templele și Muzeul Arheologic.
Ziua 8
Transport pe mare pe ruta Katakolon – Istanbul
Ziua 9
Istanbul fascinează prin varietatea culturală, dar și prin unicitatea așezării sale pe două continente, partea veche a orașului în Europa și partea modernă în Asia, separate de Strâmtoarea Bosfor. Moștenirea culturală a orașului se datorează faptului că a fost capitală succesiv a două imperii, cel creștin Bizantin și cel islamic Otoman. Deși, în prezent, capitala este la Ankara, orașul Istanbul rămâne cel mai mare centru comercial, istoric și cultural al Turciei contemporane. Istoria bogată a orașului este reflectată de vechile biserici, moschee, palate, muzee, care atrag anual milioane de turiști. O vizită în Istanbul nu ar fi completă fără o vizită în bazar, un spectacol derviș sau o plimbare pe Bosfor.
Ziua 10
Yalta este cea mai renumită stațiune balneară ucraineană din Crimeea, mărginită de munții împăduriți și de Marea Neagră, beneficiază de o climă blândă și de plaje frumoase. Orașul a fost fondat în antichitate de greci, a fost administrată de bizantini și genovezi, cucerită de otomani. Ca parte a Imperiului Rus, Yalta a devenit o destinație preferată a aristocrației și a personalităților culturale, consacrarea mondială a venit odată cu găzduirea Conferinței din anul 1945. Infrastructura turistică s-a dezvoltat în perioada administrației sovietice, în prezent Yalta atrage prin pitoreasca așezare, prin efectul curativ al aerului montan combinat cu cel marin și obiective turistice interesante: palatele Vorontsov, Dulber, Massandra și Livadia, Castelul Cuibul Rândunicii, Casa lui Anton Cehov, Catedrala Alexander Nevsky, Biserica Armenească, Grădina Botanică.
Ziua 11
Odessa este un oraș-port ucrainean din nord-vestul Mării Negre și o renumită stațiune turistică, botezată după numele legendarului Ulise în perioada colonizării elene. Istoria orașului este legată de pluritatea etnică și culturală, de așezarea strategică pe malul mării și de numeroasele conflicte militare. Odessa oferă variante interesante tuturor oaspeților, aerul romantic, clădiri cu arhitectură rafinată, numeroase teatre, muzee (Aleksandr Puskin, Maritim, de Arheologie, al Literaturii, al Cinematografului), palate pentru cei pasionați de artă și argumente solide pentru relaxare și distracție, hoteluri moderne, numeroase restaurante și cluburi, plaje frumoase, sălbatice sau amenajate. Merită admirate Treptele Potemkin, devenite simbolul orașului, Opera, Filarmonica, palatele Vorontsov, Tolstoi, Novikov, Potock, Catedrala.
Ziua 12
Constanța – sosire în jurul orei 09:00.


Comentarii și review-uri