| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croaziere Mediterana de vest MSC Seaview

  • Destinația: Circuite, Croaziere
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 649 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopti la bordul navei în cabină interioară Bella; Toate mesele la bordul navei în restaurantele bufet, băuturile non-alcoolice în timpul meselor principale; Program de activități distractive și divertisment seara, acces la teatru, bibliotecă; Utilizarea echipamentelor de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi; Taxe portuare.

Tariful nu include: Service charge (10 €/adult/zi); Taxa servicii de bar; Asigurare medicală și storno; Excursii opționale la țărm; Servicii medicale la bord; Acces internet.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Croaziere Mediterana de vest MSC Seaview

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Croazieră Marea Mediterană de vest – MSC Seaview 2019

Civitavecchia – Cannes – Palma de Mallorca – Barcelona – Ajaccio – Genova – La Spezia – Civitavecchia

Plecări 8 mai
15, 22 mai 29 mai
Tarif adult / circuit 649,00 € 719,00 € 759,00 €

Ziua 1
Plecare la ora 18:00 din portul Civitavecchia, un oraș din regiunea italiană Lazio, situat pe țărmul Mării Tireniene, la aproximativ 80 km distanță de Roma. Noul vas MSC Seaview, din generația „Seaside”, a fost inaugurat în anul 2018. Nava beneficiază de elemente speciale de design pentru ca oaspeții să petreacă mai mult timp în aer liber în zona de recreere și pentru a se bucura de cele mai frumoase priveliști.
Ziua 2
Cannes este un oraș-port fascinant din sudul Franței, așezat pe faimoasa Coastă de Azur. Cancelarul englez Brougham și-a construit o reședință de vară în anul 1834, apoi alți nobili i-au urmat exemplul, iar Cannes a înflorit, dintr-un sat de pescari a devenit o destinație aristocratică. Orașul atrage prin eleganță, clima blândă, nenumărate hoteluri, restaurante, magazine și plaje cu nisip fin. Anual, Cannes este gazda celui mai prestigios Festival de Film european, merită admirate: Palais des Festivals et des Congres, Musee de la Castre, Notre Dame d’Esperance, Tour du Masque.
Ziua 3
Palma de Mallorca, capitala insulei Mallorca, se află pe țărmul estic în golful cu același nume, o destinație turistică cu reputație internațională, preferată de multe celebrități. Orașul Palma a fost fondat de fenicieni, disputat apoi de cartaginezi, romani, spanioli și mauri. Centrul vechi este fermecător, își păstrează parfumul tradițional, multicultural, cu multe clădiri medievale, ce datează din perioada regatului de Aragon. În Palma de Mallorca merită vizitate: centrul vechi, Muzeul Catedralicio, Băile Arabe, Muzeul de Arta Spaniolă Contemporană, Plaza del Mercat și Paseo Maritimo.
Ziua 4
 Orașul Barcelona se află în partea nord-estică a Spaniei, pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port și capitala comunității autonome Catalonia. Barcelona este o expoziție imensă de arhitectură, ce înglobează toate stilurile de la roman, la gotic și contemporan, datorită influențelor culturale diverse din istoria ei. Întemeiată de cartaginezi, cucerită de romani, apoi de vizigoți și mauri, cetatea a revenit francilor în secolul al VIII- lea. Barcelona a înflorit în epoca medievală dar a cunoscut și decăderea, când a fost anexată Castiliei. În secolul al XX- lea, Barcelona a redevenit un important centru cultural și economic european. Moștenirea culturală a orașului, arhitectura inedită, atmosfera cosmopolită, parcurile, plajele atrag vizitatorii. Merită vizitate: Catedrala Sagrada Familia, La Rambla, cartierul Gotic, colina Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Parcul Guell.
Ziua 5
 Ajaccio, capitala insulei Corsica, este un oras cochet, însorit, port la Marea Mediterană. Spiritul maritim, istoria fascinantă, peisajele uluitoare, gastronomia și vinurile parfumate sunt argumentele pentru care numeroși vizitatori aleg această destinație a Franței. Transformată în muzeu, Reședința Bonaparte, Catedrala romano-catolică d’Ajaccio, Place de Foch amintesc faptul că aici este locul natal al lui Napoleon Bonaparte. Merită admirate: Palais Fesch cu peste 1000 de picturi italiene, Muzeul de Istorie, Citadela ridicată în secolul al XV-lea de către genovezi.
Ziua 6
 Genova, capitala regiunii Liguria, este un cel mai mare port maritim italian, așezat în nordul-vestul țării, pe țărmul Mării Mediterane. Genova, locul nașterii lui Cristofor Columb, are o istorie glorioasă și un farmec irezistibil. În perioada antică Genua era o așezare a ligurilor, aliați ai Romei, apoi urmează o perioadă nefastă a portului când a fost asediată de vizigoți.  Genova a făcut parte din Imperiul Francilor, Ducatul Lombardiei, în perioada medievală devine republică independentă când va cunoaște apogeul teritorial și ca putere maritimă. Palatul Dogilor construit în secolul al XIV-lea, Castelul neogotic D’Albertis, Palatul Regal din secolul al XVII-lea, Farul (La Lanterna), din secolul al XVI-lea, Catedrala San Lorenzo, Biserica San Donato, Piața San Matteo, Acvariul, Galeria Națională și Castelul D’Albertis sunt câteva dintre cele mai emblematice obiective turistice.
Ziua 7
 La Spezia (Spesa) este un port important de pe țărmul Liguriei, situat în partea de nord a Italiei, în golful cu același nume. Orașul beneficiază de o așezare pitorească, între munte și mare, de grădini și parcuri cu vegetație luxuriantă. Cel mai important obiectiv turistic din La Spezia este Muzeul de Arheologie din Castelul San Giorgio, construit în secolul al XII-lea. La Spezia este punctul de plecare spre Parcul Național Cinque Terre, Pisa și Florența. Florența este orașul artelor și al renașterii italiene, o destinație captivantă, romantică, superbă. Pisa este renumită pentru turnul înclinat, un simbol recunoscut în intreaga lume. Parcul Național Cinque Terre este  o adevărată întoarcere în timp, aici pe țărmul stâncos al coastei ligurice se conservă o atmosferă medievală, romantică.
Ziua 7
Sosire în portul Civitavecchia jurul orei 07:00.


Comentarii și review-uri