| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră MSC Orchestra

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 529 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Croazieră MSC Orchestra

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Croazieră MSC Orchestra

Veneția – Bari – Katakolon – Santorini – Pireu – Corfu – Kotor – Veneția

Plecare 15 mai 2016 5 iunie 2016 19, 26 iunie 2016
Tarif adult / circuit  529,00 € 579,00 € 679,00 €

Ziua 1
Plecare din portul Veneția la ora 17:00. MSC Orchestra este o navă de croazieră luxoasă, construită în anul 2007, cu cele mai noi tehnologii, pentru confortul al pasagerilor, cu numeroase facilități de relaxare și sport, restaurante a la carte, piscine și centrul wellness (saune, hammam, cameră de relaxare, talasoterapie , masaj, jacuzzi). Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Datorită așezării ei inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Se pot vizita Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Podul Rialto.
Ziua 2
Bari este un oraș-port important al Italiei, situat pe coasta Mării Adriatice și capitala provinciei omonime. Bari are o istorie îndelungată, datorită poziției lui strategice a fost râvnit de greci, romani, arabi și bizantini. În timpul dominației bizantine și în perioada medievală, Bari devine un important centru politic, militar și comercial italian. În prezent orașul este un amestec interesant de vechi și modern, cele mai importante obiective turistice sunt:  Bari Vecchia, centrul vechi, cu străduțe înghesuite, biserici și clădiri istorice; Basilica di San Nicola, unde se spune că se găsesc rămășițele pământești ale Sfântului Nicolae; Castello Normanno Svevo; palatele Fizzarotti și Simi.
Ziua 3
 Katakolon (Olympia) este un orășel de pescari de pe litoralul Mării Ioniene, în zona Pyrgos, la aproximativ 37 km distanță de situl arheologic Olympia. Portul Katakolon este modern, numeroase vase de croazieră poposesc aici pentru vizitarea orașului antic Olympia, locul în care se celebrau jocurile sacre dedicate lui Zeus. În  Olympia se vizitează, Sanctuarul cu stadionul, templele și Muzeul Arheologic.
Ziua 4
 Santorini (Thira), insula grecească de origine vulcanică, este situată în Marea Egee și face parte din Arhipelagul Cicladelor. Santorini este cea mai importantă insulă a arhipelagului, care s-a format pe caldera vulcanului, în urmă unei erupții puternice, de acum 3600 de ani. Santorini este faimoasă pentru atmosfera ei romantică, cu cele mai frumoase răsărituri, relieful insulei este spectaculos, pitoresc, contrastul între apele albastre ale mării și pantele abrupte ale stâncilor, cu clădiri albe, biserici, îngrămădite pe versanți și vegetația luxuriantă, creează imagini unice, fermecătoare. Capitala insulei, orașul Fira (Thira), beneficiază de o arhitectură deosebită cu clădiri albe, înșirate pe faleza înaltă de 300 metri. Orașul are clădiri, ce îmbină stilul local cu cel venețian, străduțe înguste, labirintice, cu zeci de magazine cu suveniruri, restaurante, discoteci și taverne.
Ziua 5
Pireu este un oraș din sud-vestul Atenei, cu infrastructură  modernă și cu activitate portuară intensă pentru susținerea capitalei elene. Pireu a fost principalul port din Atena încă din perioada antică, a fost fortificat de Themistocle în secolul al V-lea î.e.n. Distanța dintre Pireu și Atena este de aproximativ 8 km. Atena, metropola cu istorie milenară, este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume. Atena este fascinantă, cosmopolită, atrage vizitatorii prin monumentele istorice antice, istoria și cultura legendară, infrastructura modernă. Numele orașului este strâns legat de arhitectură, de filozofia antică, de conceptul democrației, de măslin, simbolul prosperității și darul legendar oferit locuitorilor de zeița Atena, protectoarea orașului. Printre numeroasele obiective turistice ale Atenei amintim: Acropole, Partenon, Agora, Templul lui Zeus, Templul lui Poseidon, Teatrul lui Dionissos, Herodeon, Muzeul Național de Arheologie, Muzeul Bizantin, Biserica Sfântul Dimitrios.
Ziua 6
Insula Corfu (Kerkyra) se află în partea nord-vestică a Greciei, în Marea Ionică. Istoria insulei este îndelungată, în perioada antichității, insula i-a ispitit pe greci și apoi pe romani, în perioada medievală a venit ocupația venețienă, când Corfu a devenit un avanpost, în calea atacurilor otomane. Insula a jucat un rol impotant în comerțul din Mediterană și a deținut o puternică flotă navală. În anul 1864, Corfu este înapoiată Greciei după o perioadă de administrare napoleoniană și britanică. Corfu este o destinație cosmopolită, cu zeci de stațiuni pitorești, cu taverne zgomotoase, resorturi moderne, cu gazde ospitaliere, cu o cultură bogată în legende și mituri, cu plaje superbe și livezi de măslini. Cel mai important oraș al insulei este Corfu, situat pe tărmul estic, un amestec interesant de vechi și nou, cu numeroase bijuterii arhitecturale din perioada dominației venețiene, franceze sau britanice, clădiri medievale, situri arheologice și mărturii creștine.
Ziua 7
Orașul Kotor este situat pe țărmul pitoresc al golfului omonim din Muntenegru, beneficiază de arhitectură cu influență venețiană. Imaginea este copleșitoare, munții semeți par că se prăvălesc în marea ce a sculptat cu măiestrie în uscat, creând un golf lung, Boka Kotorska, cum îi spun localnicii. Vechiul port la Mediterană este înconjurat de un zid de apărare impresionant, ridicat în timpul administației Republicii Venețiene și inclus în patrimoniul UNESCO. Centrul vechi din Kotor este bine conservat, cu clădiri din perioada secolelor al XII-lea și al XIV-lea. Merită admirate următoarele obiective turistice: Stari Grad (orașul vechi) cu cele trei porți, Piața Armelor, Biserica Sfântul Nicolae și Bazilica Sfântul Luca. În piațeta Sfântului Luca sunt două biserici: impresionanta biserică Ortodoxă a Sfântului Nicolae construită la începutul secolului al XX-lea pe locul unei vechi mănăstiri și basilica Sfântului Luca, construită în secolul al XII-lea. În bazilica romano-bizantină au fost păstrate frescele originale și are particularitate inedită, are două altare, unul catolic și unul ortodox. 
Ziua 8
Sosire în portul Veneția în jurul orei 09:00 pentru debarcare.


Comentarii și review-uri