| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră MSC Magnifica

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 349 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Croazieră MSC Magnifica

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Croazieră MSC Magnifica

Veneția – Bari – Katakolon – Mykonos – Pireu – Dubrovnik – Veneția

Plecare 16, 23 aprilie 2016 30 aprilie 2016 7, 14 mai 2016 21, 28 mai 2016 4 iunie 2016 11, 18, 25 iunie 2016
Tarif adult / circuit 349,00 € 529,00 €  529,00 € 539,00 € 539,00 € 679,00 €

Ziua 1
 Plecare din portul Veneția la ora 16:30. MSC Magnifica este un vas de croazieră opulent, care îmbină confortul cu tehnologia modernă. Vasul beneficiază de cabine cochete, de restaurante și baruri elegante, de centru spa ultramodern, sală de fitness, billiard, bowling, teren de tenis, mini-golf. Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Datorită așezării ei inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Se pot vizita Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Podul Rialto.
Ziua 2
Bari este un oraș-port important al Italiei, situat pe coasta Mării Adriatice și capitala provinciei omonime. Bari are o istorie îndelungată, datorită poziției lui strategice a fost râvnit de greci, romani, arabi și bizantini. În timpul dominației bizantine și în perioada medievală, Bari devine un important centru politic, militar și comercial italian. În prezent orașul este un amestec interesant de vechi și modern, cele mai importante obiective turistice sunt:  Bari Vecchia, centrul vechi, cu străduțe înghesuite, biserici și clădiri istorice; Basilica di San Nicola, unde se spune că se găsesc rămășițele pământești ale Sfântului Nicolae; Castello Normanno Svevo; palatele Fizzarotti și Simi.
Ziua 3
Katakolon (Olympia) este un orășel de pescari de pe litoralul Mării Ioniene, în zona Pyrgos, la aproximativ 37 km distanță de situl arheologic Olympia. Portul Katakolon este modern, numeroase vase de croazieră poposesc aici pentru vizitarea orașului antic Olympia, locul în care se celebrau jocurile sacre dedicate lui Zeus. În  Olympia se vizitează, Sanctuarul cu stadionul, templele și Muzeul Arheologic.
Ziua 4
Mykonos este o insulă din Marea Egee, care face parte arhipelagul Cicladelor, și o renumită destinație turistică a Greciei, preferată de tineri. Legendele elene spun că stâncile insulei sunt giganții îngropați de Hercule, după ce au fost înfrânți. În perioada antichității în timpul dominației elene, feniciene sau romane Mykonos a fost un important centru comercial. În perioada medievală insula a fost disputată de venețieni și otomani, dominația turcă s-a sfârșit la începutul secolului al XIX-lea.  Cel mai mare oraș este Mykonos (Chora), așezat pe coasta de vest a insulei, o aglomerație pitorească de case albe, cu arhitectură cicladică, așezate în terase, străduțe înguste, cu magazine, taverne și cafenele gălăgioase, biserici micuțe. Orașul Mykonos se poate lăuda cu un cartier foarte pitoresc, în stil venețian, așezat în partea de est a portului. Clădirile cu mici balcoane din lemn sunt construite pe maluri, în bătaia valurilor.
Ziua 5
Pireu este un oraș din sud-vestul Atenei, cu infrastructură  modernă și cu activitate portuară intensă pentru susținerea capitalei elene. Pireu a fost principalul port din Atena încă din perioada antică, a fost fortificat de Themistocle în secolul al V-lea î.e.n. Distanța dintre Pireu și Atena este de aproximativ 8 km. Atena, metropola cu istorie milenară, este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume. Atena este fascinantă, cosmopolită, atrage vizitatorii prin monumentele istorice antice, istoria și cultura legendară, infrastructura modernă. Numele orașului este strâns legat de arhitectură, de filozofia antică, de conceptul democrației, de măslin, simbolul prosperității și darul legendar oferit locuitorilor de zeița Atena, protectoarea orașului. Printre numeroasele obiective turistice ale Atenei amintim: Acropole, Partenon, Agora, Templul lui Zeus, Templul lui Poseidon, Teatrul lui Dionissos, Herodeon, Muzeul Național de Arheologie, Muzeul Bizantin, Biserica Sfântul Dimitrios.
Ziua 6
Transport pe mare pe ruta Pireu (Atena) – Dubrovnik.
Ziua 7
 Dubrovnik este un oraș-port încântător din partea de sud a Dalmației, cu o istorie captivantă, format prin contopirea celor două orașe medievale Raguza și Dubrava. Dubrovnik este o exclavă croată înconjurată Bosnia și Herțegovina. Fortăreața Raguza era separată de cetatea slavă Dubrava printr-o strâmtoare, care a fost acoperită cu pământ în perioada medievală. Orașul-stat a jucat un rol important în istoria medievală fiind punctul de plecare al Cruciadelor, o cetate liberă, impenetrabilă în calea otomanilor și un important nod comercial, ce rivaliza cu Veneția. Orașul vechi, apărat de ziduri albe de piatră, este inclus în patrimoniul UNESCO și adăpostește clădiri de o valoare inestimabilă, Palatul Rectorului, Mănăstirea Franciscană, fortăreţele Revelin, Lovrijenac, Bokar Palatul Sponza, Catedrala, Biserica Sfântul Vlaho (patronul orașului), Sinagoga.
Ziua 8
Sosire în portul Veneția în jurul orei 09:00 pentru debarcare.


Comentarii și review-uri