| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • cazare pensiune casa iris sinaia
 • cazare pensiune casa iris sinaia
 • cazare pensiune casa iris sinaia
 • cazare pensiune casa iris sinaia
 • cazare pensiune casa iris sinaia
 • cazare pensiune casa iris sinaia
 • cazare pensiune casa iris sinaia
 • cazare pensiune casa iris sinaia

Casa Iris 4*, Sinaia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 3 nopți
 • Preț: 139 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Cină tradiţională de Crăciun; Acces la saună, jacuzzi, sală de fitness.

Tariful nu include: Transport; Taxe de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Casa Iris 4*, Sinaia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 24 decembrie 2017
Tarif adult / sejur 640,00 lei

La cerere sunt disponibile pachete pentru Crăciun de 4 sau 5 nopţi.

Informaţii pensiunea Casa Iris – Sinaia, oferta de Crăciun 2017

Pensiunea Casa Iris 4* este situată într-o zonă liniștită din Sinaia, la aproximativ 500 metri distanță de telegondolă și la 3,5 km de Gară. Pensiunea este cochetă, beneficiază de o atmosferă intimă și de facilități moderne, poate fi recomandată pentru un sejur montan de relaxare sau pentru schi.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, telefon birou, încălzire, zonă de relaxare, acces internet, cadă, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, papuci de casă, halat de baie.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, seif, încălzire, acces internet, săli de conferinţe şi petreceri, sală de jocuri, billiard, centru spa și wellness (saună, jacuzzi), sală de fitness, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Sinaia

Sinaia este un oraș din județul Prahova, așezat pe valea râului Prahova, la poalele munților Bucegi și o renumită stațiune balneo-climaterică și turistică. Ridicarea mănăstirii Sinaia în anul 1695, ctictorită de spătarul Mihail Cantacuzino a însemnat nașterea așezării, iar cea mai înfloritoare perioadă a fost la sfârșitul secolului al XIX-lea, când a început construcția Castelului Peleș, reședința de vară a regelui Carol I. Numele așezării a preluat numele mănăstirii, denumită de marele spătar după o călătorie la Muntele Sinai. Sinaia beneficiază de numeroase obiective turistice și de vecinătatea Rezervației Naturale din Bucegi. Altitudinea orașului se încadrează între 700 -1055 metri, peisajele montane sunt superbe, cu păduri bogate de conifere, trasee pentru drumeții montane și pârtii de schi deservite de transport pe cablu.

Clima: Clima stațiunii Sinaia este influențată de așezarea în culoarul prahovean, cu o slabă intensitate a curenților de aer. Iernile sunt lipsite de geruri aspre, verile sunt răcoroase, iar toamnele și primăverile sunt blânde. Stratul de zăpadă persistă în general, de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii martie.

Obiective turistice: 

Castelul Peleș a devenit un al orașului Sinaia, a fost construit de Carol I al României pentru a servi drept reședința de vară a casei regale și pentru a marca victoria în războiul de Independență al României. Castelul adăpostește o importantă colecție de tablouri și o bogată colecție de arme europene și orientale vechi. Curtea castelului este amenajată în stilul renascentist, cu o fântână în mijloc, vizitatorii pot  admira holul de onoare, sala de recepție, sălile de arme, sala de consilii, sala florentină, Marele Salon și sala de teatru.

Castelul Pelișor a fost construit între anii 1889 și 1903 de regele Carol I pentru viitorii regi Ferdinand și Maria. Clădirea impozantă a fost decorată pentru a servi drept reședință regală și poartă amprenta de stilistică a reginei Maria.

Mănăstirea Sinaia a fost ctitorită de spătarul Mihail Cantacuzino la sfârșitul secolului al XVII-lea și a avut rolul de apărare a rutei comerciale din Valea Prahovei și de adăpost pentru nevoiași. Datorită amplasării strategice a suferit multe distrugeri, însă de-a lungul timpului. Arhitectura și frescele originale sunt în stilul brâncovenesc, frumoasa mănăstire devenind un symbol al spiritualității creștine în zonă.

Cazinoul Sinaia a fost construit la inițiativa regelui Carol I în anul 1912, inspirat din stilul arhitectural al cazinoului din Monte Carlo. Superba clădire găzduiește în prezent numeroase evenimente și manifestări cultural.

Casa memorială George Enescu din cartierul Cumpătu a fost un refugiu de odihnă și creație al compozitorului în perioada 1926–1946 și face parte din patrimoniul național cultural. Vila „Luminiș“ a fost construită în stilul românesc autentic și decorată cu elemente ornamentale și de mobilier românești și orientale.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri