| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Crăciun la ieslea din Betleem

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 645 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Cină festivă de Crăciun; Bilete de avion București-Tel Aviv-București și taxe de aeroport; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar; Vizitele și intrările la obiectivele turistice menționate; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică.

Tariful nu include: Excursii opţionale şi intrări la obiective turistice.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 40 persoane. Tarifele au aplicată reducerea early booking valabilă până pe 31.10
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Crăciun la ieslea din Betleem

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Crăciun la ieslea din Betleem – 2017

Ierusalim – Via Dolorosa – Capernaum – Tabor – Marea Galileei – Ierihon – Qumran – Marea Moartă – Tel Aviv – Betleem

Plecare 22 decembrie 2017
Tarif adult / circuit 645,00 €

 

Ziua 1

București – Tel Aviv – Ierusalim

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 04:00 pentru îmbarcare pe cursa de Tel Aviv cu decolare la ora 06:00. Sosire în aeroportul Ben Gurion în jurul orei locale 08:35. Plecare spre Ierusalim, vom vizita Muntele Măslinilor, Biserica Pater Noster (Tatăl Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plâns), Grădina Ghetsimani, Biserica Națiunilor şi Biserica Mormântului Maicii Domnului. Vom intra în cetatea Ierusalimului şi parcurgem pietonal Via Dolorosa cu cele 14 locuri în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt, unde se află Biserica Învierii, urcare pe Golgota, Piatra Ungerii. La prânz urcăm pe Muntele Sionului spre Foișorul – Cina cea de taină, aici se află Mormântul Marelui Rege David, Zidul Plângerii şi Biserica Adormirii Maicii Domnului. Cină și cazare la hotelul Saint Michael 4* sau similar din Betleem.

Ziua 2

Betleem – Tabor – Capernaum – Marea Galileei

Mic dejun la hotel. Dimineaţa vom pleca spre Galileea, urcăm Muntele Tabor, vizităm Biserica Ortodoxă Greacă, aflată pe locul “Schimbării la Față”. Ne îndreptăm spre Nazareth, oraș situat în partea de nord a Israelului, locul copilăriei lui Iisus. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sfântul Gavriil, ne vom deplasa spre Capernaum, unde vom putea vizita ruinele Sinagogii, ruinele satului cu vechimea de peste 2000 de ani şi Casa Sfinţilor Petru şi Andrei. Vom admira Marea Galileei (Lacul Tiberiada) şi grădina Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Opţional se poate servi masa la un restaurant local, unde se serveşte tilapia, „peştele lui Sfântul Petru”. Cină și cazare la hotel în Betleem.

Ziua 3

Betleem

Mic dejun la hotel. Vizităm Biserica Naşterii Domnului din Betleem, construită peste peştera folosită ca staul pentru oi. Inițial, biserica a fost construită în timpul Împăratului Constantin, prin grija mamei sale, Împărăteasa Elena, în anul 333 e.n. Vizităm biserica romano-catolică Sfânta Ecaterina, la prânz vom putea admira parada cercetașilor creştini din Betleem, organizată cu ocazia Crăciunului. După-amiază vizităm Biserica Câmpul Păstorilor. Seara putem participa la slujba de Crăciun de la Biserica Catolică a Naşterii sau la Concertul de Crăciun organizat de autorităţile locale în Piaţa Ieslei. Cină și cazare la hotel în Betleem.

Ziua 4

Betleem – Ierusalim

Mic dejun la hotel. Vom vizita Aşezământul Românesc din Ierusalim, întoarcere la Betleem, unde servi cina festivă şi vom petrece în stil arab, cu muzică şi surprize. Cazare la hotel în Betleem.

Ziua 5

Betleem – Ierihon – Qumran – Marea Moartă – Tel Aviv

Mic dejun la hotel. Plecare spre Ierihon, aici vom vizita Așezământul Românesc din Ierihon, apoi vom admira locul Botezului Domnului de pe râul Iordan. Opţional se poate servi masa de prânz în Qumran. În această localitate au fost descoperite de către un păstor manuscrisele de la Marea Moartă cu o vechime de 2000 de ani, opţional se poate vizita situl arheologic al aşezării esenienilor (bilet de intrare: 7 $/persoană). Doritorii pot testa şi achiziţiona produse cosmetice cu minerale extrase din Marea Moartă. După-amiază vom pleca spre Tel Aviv, unde vom face un tur panoramic cu autocarul și vom explora pietonal oraşul vechi, Jaffa (Yafo). Transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru zborul de întoarcere în București. Îmbarcare pe cursa cu decolare ora 00:30, cu aterizare în Bucureşti la ora 03:15.

 


Comentarii și review-uri