| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • craciun betleem hotel saint michael
 • craciun betleem hotel saint michael
 • craciun betleem hotel saint michael
 • craciun betleem hotel saint michael
 • craciun betleem hotel saint michael
 • craciun betleem hotel saint michael
 • craciun betleem hotel saint michael
 • craciun betleem hotel saint michael
 • craciun betleem hotel saint michael

Crăciun la Betleem

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 5 nopți
 • Preț: 645 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă; Regim de masă: demipensiune; Cină festivă de Crăciun; Bilete de avion OTP-TLV-OTP și taxe de aeroport; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat; Vizitele și intrările la obiectivele turistice menționate; Asistență turistică în limba romănă; Asigurare medicală de călătorie și storno.

Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, cu reducere valabilă până pe 31.10. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Crăciun la Betleem

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Crăciun la Betleem 2017

Tel Aviv – Betleem – Ierusalim – Ierihon – Marea Moartă – Tabor – Nazaret – Muntele Sion – Yafo

Plecare 22 decembrie 2017
Tarif adult / circuit 645,00 €

 

 

Ziua 1

București – Tel Aviv – Ierusalim

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 04:00 pentru îmbarcarea pe cursa TAROM spre Tel Aviv cu decolare la ora 06:00. Sosire în aeroportul Ben Gurion la ora locală 08:35. Transfer spre Ierusalim,  începem turul pe Muntele Măslinilor, vom vizita Biserica Pater Noster construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru și Biserica Dominus Flevit. Coborâm spre Grădina Ghetsimani, locul de rugăciune al lui Iisus, vom vizita Biserica Națiunilor și Biserica Ortodoxă ce adăposteşte Mormântul Maicii Domnului. În Cetatea Ierusalimului, parcurgem Via Dolorosa spre Golgota, cu cele 14 opriri ale lui Iisus. Poposim la Biserica Învierii, Biserica Sfântului Mormânt și la Piatra Ungerii. La prânz vom urca Muntele Sionului spre Foişorul Cina cea de Taină, vom admira Mormântul Regelui David, Biserica Adormirii Maicii Domnului şi Zidul Plângerii. Cină şi cazare la hotel în Betleem. 

Hotelul St. Michael 4* se află în partea de nord a orașului Betleem, aproape de punctul de frontieră Rachel’s Tomb. Hotelul este de tip boutique, a fost renovat de curând, beneficiază de facilități moderne și de o amplasare bună pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Facilități camere: mobilier clasic, aer condiţionat, LCD, televiziune prin satelit, seif, telefon, acces internet, minibar, cafetieră, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, zonă pentru fumători, spălătorie, schimb valutar, serviciu de transfer (contra cost), birou de turism, parcare.

Ziua 2

Betleem – Ierusalim – Muntele Tabor – Nazareth

Mic dejun la hotel. Plecare Galilea, urcăm pe Muntele Tabor, locul Schimbării la Față, unde se află o biserică ortodoxă și o biserică franciscană. Ne îndreptăm spre Nazaret unde vom vizita Biserica Ortodoxă Sfântul Gavril cu Fântâna Fecioarei Maria. Plecare spre Capernaum, locul unde a locuit Iisus după ce a plecat din Nazaret, se vizitează ruinele sinagogii din calcar alb, locul în care Iisus a predicat și casa Sfântului Petru. Putem admira Marea Galileii și Muntele Fericirilor, opțional putem servi preparate din Peștele Sfântului Petru la un restaurant din zonă (25 $/adult). Cină și cazare la hotel în Betleem. Cină şi cazare la hotel în Betleem.

Ziua 3

Betleem, locul nașterii lui Iisus

Mic dejun la hotel. Vom vizita Biserica Naşterii Domnului din Betleem, construită peste peştera folosită ca staul pentru oi. Inițial, biserica a fost construită în timpul Împăratului Constantin, prin grija mamei sale, Împărăteasa Elena, în anul 333 e.n. Constinuăm cu biserica romano-catolică Sfânta Ecaterina. La prânz vom putea admira în Betleem parada cercetașilor creștini organizată de Crăciun. După-amiază vizităm biserica de la Câmpul Păstorilor. Seara putem asista la concertul de Crăciun organizat de autoritățile locale în Piața Ieslei sau la slujba catolică de la Biserica Nașterii. Cină şi cazare la hotel în Betleem.

Ziua 4

Betleem

Crăciun fericit! Mic dejun la hotel. Vizităm Așezământul Românesc din Ierusalim şi ne întoarcem în Betleem. Vom servi cina festivă de Crăciun şi vom petrece în stil arab la hotel. Cazare la hotel în Betleem.

Ziua 5

Betleem – Ierihon – Marea Moartă

Mic dejun la hotel. Vizităm Așezământul Românesc din Ierihon, apoi poposim pe țărmul Râului Iordan, la Yardenit, locul unde a fost botezat Iisus. Opțional se poate servi prânzul în Complexul Qumran (25 $/adult) și putem vizita situl arheologic unde au fost descoperite celebrele manuscrise ale esenienilor (7 $/adult). Pe țărmul Mării Moarte veţi putea testa şi cumpăra produse cosmetice cu minerale extrase din Marea Moartă. După-amiază plecare spre Tel Aviv, al doilea oraș ca mărime după Ierusalim. Tel Aviv-Yafo este situat pe țărmul Mării Mediterane, în partea vestică a țării, o zonă cu numeroase dune de nisip. Vom face turul panoramic al orașului și vom vizita vechiul port, Yafo, un cartier faimos al artiștilor. Transfer la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

Ziua 6

Tel Aviv – București

Îmbarcare pe cursa TAROM spre București, cu decolare la ora locală 00:35, sosire în aeroportul din București, Otopeni-Henri Coandă la ora locală 03:15.

 


Comentarii și review-uri