| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia
 • craciun in laponia

Crăciun în Laponia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 4 nopți
 • Preț: 1770 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Crăciun în Laponia 2015
Tariful include: Bilete de avion București- Rovaniemi și retur; Taxe de aeroport; Cazare 4 nopți în cameră dublă la hotel de 4*; Regim de masă: demipensiune, masa de prânz în Ajun și de Crăciun; Cadouri pentru copii; Haine termoizolante pe perioada șederii; Transport cu autocar și transfer aeroport-hotel-aeroport; Excursiile precizate în program; Asistență turistică.
Bonus oferit de hotel: aperitiv, două pahare de vin pentru adulți și două băuturi răcoritoare pentru copii la cinele din zilele de 24 și 25 decembrie 2015; Cadouri pentru copii, loc de joacă pentru copii cu decorarea bradului de Crăciun și sosirea lui Moș Crăciun.
Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Alte mese și intrări la obiectivele turistice neincluse în program; Bacșișuri (25 €/adult).
Oferta este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Crăciun în Laponia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Crăciun în Laponia 2015

Plecare 23 decembrie 2015
Tarif adult / circuit 1770,00 €

 

Ziua 1

București – Rovaniemi

Întâlnire la Aeroportul Henri Coandă la ora 08:00 pentru îmbarcare pe cursa spre Rovaniemi operată de Tarom. Asistență turistică și îmbarcare în aeronava care va decola la ora 10:00 din București. Aterizare în Rovaniemi, îndepărtatul ținut de la Cercul Polar la ora 13:40. Mic dejun cald la bordul aeronavei (băuturi incluse, meniu adecvat pentru copii). Sosire pe aeroport unde vom fi așteptați de trimișii lui Moș Crăciun pentru transfer la Clubul de Safari de unde vom prelua hainele termale, care ne vor încălzi în ținutul zăpezilor. Transfer la hotelul din Rovaniemi, formalități de cazare și timp liber pentru odihnă. Toți copiii vor primi un “pașaport special” pe care să colecteze  ștampile din locurile vizitate pe parcursului vacanței.  La ora 17:00, vom face o excursie cu autocarul la o fermă de Husky, în mijlocul pădurii. La sosire, prietenoșii câini Husky vă vor întâmpina cu bucurie, iar proprietarii vă vor povesti despre obiceiurile câinilor și despre metodele de dresaj. Vom face o scurtă plimbare prin pădure într-o sanie trasă de câini. După această scurtă plimbare proprietarul ne va invita într-o tradițională “Kota” unde, în jurul șemineului, vom servi băuturi calde și vom asculta povești. Îmbarcare în autocar și înapoiere la hotel. Cină și cazare la hotelul Sokos Vaakuna 4*.

Ziua 2

Rovaniemi – Casa lui Moș Crăciun

Mic finlandez la hotel. Ne vom îmbarca în autocare și vom pleca în căutarea casei lui Moș Crăciun, ascunsă în adâncul pădurii. De-a lungul drumului veți fi întâmpinați de diferite animale ale pădurii. Urșii și iepurașii vor conduce copiii de-a lungul unui drum șerpuit și veți putea vedea ajutoarele lui Moș Crăciun. Copiii pot observa urmele lui Moș Crăciun și pot găsi cadourile “pierdute” de Moșul. În cele din urmă vom ajunge la o colibă din mijlocul pădurii cu mese special pregătite pentru servirea tradiționalului “Christmas Eve’s snack”. Meniul cuprinde: paella de pui, budincă de orez cu fructe de pădure, băuturi calde și prăjituri din turtă dulce. Fiecare copil este invitat să viziteze micuța colibă a lui Moș Crăciun decorată în stil tradițional și va primi o scrisoare din partea lui Moș Crăciun. În acestă scrisoare Moșul îi încurajează să hrănească păsările și animalele pădurii, iar dacă îl vor asculta, le promite că îi va vizita în cursul serii. Ajutoarele Moșului împreună cu copii vor pregăti hrană pentru păsări si animale, apoi vor pleca împreună să caute un brăduț pentru împodobit. Vor sosi renii ai lui Moș Crăciun înhămați la sanie, vom face o plimbare cu sania trasă de reni și fiecare va primi un permis internațional de conducere a saniei trase de reni, apoi vom participa “Ceremonia de Traversare a Cercului Polar”. Transfer cu autocarul la hotel, timp liber de odihnă pentru copii, program de saună pentru adulți la hotel. Urmează seara magică de Crăciun cu cină și întâlnirea cu Moș Crăciun. Fiecare hotel pregătește o cină tradițională finlandeză de Crăciun, un bufet uriaș cu multe feluri de mâncare. După cină Moș Crăciun va aduce un cadou pentru fiecare copil.

Ziua 3

Rovaniemi – Parcul și Satul lui Moș Crăciun

Mic dejun la hotel. Dimineata vom vizita Parcul lui Moș Crăciun (Santa Park), o peșteră uriașă, săpata în stâncă, la o adâncime de 132 metri. Aici vă așteaptă ajutoarele Moșului, Crăciunița, spiridușii, ca să vă inițieze la cursurile Școlii de Elfi. La capătul tunelului luminat feeric cu lumânări se află două restaurante și scena pe care veți putea urmări Serbarea de Crăciun a “Școlii de Elfi”. Copiii vor explora toate secretele peșterii lui Moș Crăciun, vor face o vizită la “Brutăria Crăciunței” de unde își pot cumpăra prăjiturele, urmează ”Barul de gheață” cu tot mobilierul, inclusiv paharele din gheață. Veți arunca cu bulgări de zapadă la țintă, iar cei îndemânatici vor primi un mic cadou din partea elfilor. Veți fi invitați în atelierele de creație, unde împreună cu ei veți putea face jucării. Înainte de plecare, nu uitați să expediați o scrisorică pentru cei dragi de la Oficiul Poștal Moșului, să faceți cumparaturi de la magazinele cu suveniruri și să admirați statuetele din “Galeria de Gheață”. Continuăm turul cu vizita în Satul lui Moș Crăciun (Santa Claus Village) de la Cercul  Polar, unde vom servi masa de prânz la un restaurant tradițional din Santa Claus Village. Aici veți avea posibilitatea să faceți cumpărături, să expediați cărti poștale de la Oficiul Poștal al lui Moș Crăciun, timbrele speciale au însemnele lui Moș Crăciun. Punctul culminant al excursiei este vizitarea biroului lui Moș Crăciun, când vă veți întâlni personal cu acesta, veți putea sta de vorbă și să faceți fotografii. Transfer cu autocarul la hotel. Timp liber de odihnă pentru copii, program de saună pentru adulți la hotel. Seara, sunteți invitați să serviți cina de Crăciun cu specific internațional, organizată bufet la restaurantul hotelului.

Ziua 4

Rovaniemi – Parcul și Satul lui Moș Crăciun

Mic dejun la hotel. Timp liber la dispozitie pentru cumpărături, o ocazie de a profita reducerile de prețuri din perioada Crăciunului. Alternativ puteți opta pentru o vizită la Arktikum (Centrul Arctic) și la Muzeul Provinciei Laponia. Aici puteti vedea spectacolul cinematografic “Luminile Nordului”, să cunoașteți civilizația Laponiei și istoria orașului Rovaniemi.  În această zi puteți opta pentru una dintre următoarele excursii opționale:

Husky Safari de 10 km (între 09:15–11:45, tarif: 156 €/adult, 117 €/copil 4 – 14 ani). Dacă experiența de la ferma de Husky v-a plăcut, acum veți putea aprofunda tainele conducerii saniei trase de Husky. La fermă vom fi intampinati de prietenoșii câini husky și vom lua parte la un instructaj pentru a putea conduce sania trasă de câinii Husky. Durata plimbării este de aproximativ o oră, apoi veți putea savura băuturi calde lângă un foc de tabără.

Excursie la Grădina Zoologică “Ranua Wildlife Park” cu prânz inclus (între 11:00–16:00, tarif: 125 €/adult, 95 €/copil 4 – 14 ani). Aici veți avea posibilitatea să vedeți animale din zona arctică în mediul lor natural: urși polari, reni, căprioare, cerbi, lynx, vulpea artică, bufnița de zăpadă, bufnița vulture, etc. La restaurant local vom servi prânzul apoi vom face o vizită la magazinul de bomboane și suveniruri.

Safari la lumina lunii pe snowmobile (între 11:00–16:00, tarif: 99 €/adult, 75 €/copil 4 – 14 ani). Bucurați-vă de noaptea arctică într-o călătorie pe snowmobil prin pădurea acoperită de zăpadă. Dacă cerul este senin, veți putea admira luna, stelele și uneori chiar aurora boreală. Veți savura câteva băuturi calde și veți afla mai multe despre “Luminile Nordului” și Laponia.

Ziua 5

Rovaniemi – Snowmobile Safari – București

Mic dejun la hotel. În această dimineață între orele 09:00–11:00 vom experimenta plimbarea cu snowmobilul prin pădure. Peste 60 de snowmobile ne vor aștepta într-o atmosferă de basm. Din vârful colinei veți putea admira minunata priveliște a ținuturilor Laponiei. După o scurtă pauză veți pentru băuturi calde continuăm plimbarea cu snowmobilul. Transfer la hotel, eliberarea camerelor și timp liber pentru plimbări scurte până la ora transferului la aeroportul Rovaniemi (13:30).  Îmbarcare pe cursa cu destinatia București, cu decolare la ora 16:00. Veți servi o masă caldă cu băuturi incluse la bordul aeronavei. Aterizare la București – Otopeni la ora locală 19:40.


Comentarii și review-uri