| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Crăciun în Laponia

  • Destinația: Crăciun, Evenimente
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 1875 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă; Regim de masă: mic dejun, cină la sosire, gustare la coliba lui Moș Crăciun, prânz în Satul lui Moș Crăciun, cină festivă în Ajun; Bilete de avion București-Kittilä (Levi) și retur; Taxe de aeroport; Catering la bord; Cadouri pentru copii; Haine termoizolante pe perioada șederii; Transport cu autocar și transfer aeroport-hotel-aeroport; Excursiile precizate în program; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică și ghizi.

Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice neincluse în program.
Tariful beneficiază de reducere early booking valabilă până pe 31.08. Oferta de sejur în Laponia este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Crăciun în Laponia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Crăciun în Laponia 2017

Plecare 23 decembrie 2017
Tarif adult / circuit 1875,00 €

 

Ziua 1

București – Levi

Întâlnire la Aeroportul Henri Coandă pentru îmbarcare pe cursa spre Laponia, asistență turistică și îmbarcare în aeronava care va decola la ora 10:00 din București. Aterizare pe aeroportul Kittilä după un zbor de aproximativ 4 ore și transfer în Levi, cunoscută drept stațiunea de schi a lui Moș Crăciun, cu cele mai bune pârtii din Finlanda. Levi este situată în apropierea Cercului Polar, beneficiază de pârtii de schi iluminate în timpul nopții, școli de schi și centre de închiriere a echipamentelor pentru sporturile de iarnă, baruri si restaurante. La sosirea în hotel oaspeții primesc îmbrăcăminte și încălțăminte termoizolante. Opţional puteţi încerca o plimbare cu snowmobile prin minunata pădure a Laponiei, la sfârşit oaspeţii vor primi o gustare şi o băutură caldă în jurul unui foc de tabără, cazare și cină la hotelul Sokos Levi 4*.

Ziua 2

Rovaniemi – Casa lui Moș Crăciun & Husky Safari 

Mic dejun finlandez la hotel. Ne vom îmbarca în autocare și vom pleca în căutarea casei lui Moș Crăciun, ascunsă în adâncul pădurii. De-a lungul drumului veți fi întâmpinați de diferite animale ale pădurii. Urșii și iepurașii vor conduce copiii de-a lungul unui drum șerpuit și veți putea vedea ajutoarele lui Moș Crăciun. Copiii pot observa urmele lui Moș Crăciun și pot găsi cadourile “pierdute” de Moșul. Într-o colibă din mijlocul pădurii veți fi întâmpinați de Moș Crăciun. Copii vor fi invitați să asculte poveștile Moșului și să ajute la prepararea prăjiturilor tradiționale din turtă dulce. Doamna Crăciun îi va asista pe copii la decorarea prăjiturilor. Husky Safari de 2,5 km în tabăra de câini husky, veți învăța tainele conducerii saniei, veți admira peisajele fermecătoare ale Laponiei pe parcursul călătoriei. Apoi veți vizita ferma cu prietenoșii câini husky și veți servi o gustare. Seara sunteți invitați la cina festivă din Ajunul Crăciunului, copii vor împodobi bradul în așteptarea lui Moș Crăciun, care va oferi daruri tuturor copiilor.

Ziua 3

Levi – excursii opționale

Mic dejun la hotel. În această zi puteți opta pentru o zi la schi sau puteți alege una dintre excursiile opționale propuse. Safari la ferma de reni, rumegătoare semi-sălbatice care trăiesc liberi în taigaua din nordul Europei. De două ori pe an renii sunt adunați la ferme pentru plimbări cu sania și curse cu reni instruiți. După ce veți fi instruiți să conduceți sania trasă de reni, veți face o plimbare pe o distanță de aproximativ 3 km. La fermă veți primi gustări și ceai sau cafea (tarif: 75 €/adult, 65 €/copil 4 – 12 ani). Safari pe snowmobile este o experiență unică ce vă oferă posibilitatea de admira pădurea arctică acoperită de zăpadă și lacurile arctice înghețate. La sfârșitul excursiei sunteți invitat la Safari Club la o gustare caldă în jurul focului de tabără (tarif: 99 €/adult, 75 €/copil 4 – 12 ani).

Excursia în Lainio Snow Village vă invită să descoperiți minunatele sculpturi de gheață naturală. În fiecare an sunt utilizate tone de gheață pentru a crea un design unic, impresionant cu jocuri de lumini. În încăperile din gheață sunt amenajate o capelă,  un restaurant și un bar (tarif: 78 €/adult, 65 €/copil 4 – 12 ani).

Ziua 4

Levi – Rovaniemi, Satul și Parcul lui Moș Crăciun

Mic dejun la hotel. Dimineata vom vizita Satul lui Moș Crăciun de la Cercul  Polar, unde vom servi masa de prânz la un restaurant tradițional din Santa Claus Village. Aici veți avea posibilitatea să faceți cumpărături, să expediați cărti poștale de la Oficiul Poștal al lui Moș Crăciun, timbrele speciale au însemnele lui Moș Crăciun. Punctul culminant al excursiei este vizitarea biroului lui Moș Crăciun, când vă veți întâlni personal cu acesta, veți putea sta de vorbă și să faceți fotografii. După servirea mesei de prânz, continuăm turul cu vizita la Parcul lui Moș Crăciun, o peșteră uriașă, săpata în stâncă, la o adâncime de 132 metri. Aici vă așteaptă ajutoarele Moșului, Crăciunița, spiridușii, ca să vă inițieze la cursurile Școlii de Elfi. Puteți face o plimbare cu sania lui Moș Crăciun sau puteți să vă fotografiați cu Moșul.

Ziua 5

Levi – București

Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor de hotel și transfer la aeroport, îmbarcare pe cursa directă cu destinatia București, aterizare pe aeroportul București – Otopeni.


Comentarii și review-uri