| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Crăciun în Laponia

  • Destinația: Crăciun, Evenimente
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 1690 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune și prânz în Satul lui Moș Crăciun; Bilete de avion și taxe de aeroport București-Kittilä (Levi) și retur; Cadouri pentru copii; Haine termoizolante în perioada șederii; Transport cu autocar și transfer aeroport-hotel-aeroport; Excursiile precizate în program (întâlnire cu Moș Crăciun, Rovaniemi, Husky safari); Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică și ghizi locali.

Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice neincluse în program.
Tariful beneficiază de reducere early booking valabilă până pe 31.08. Oferta de sejur în Laponia este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Crăciun în Laponia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Crăciun în Laponia – țara lui Moș Crăciun 2018

Plecare 18 decembrie 2018 22 decembrie 2018
Tarif adult / circuit 1690,00 € 1879,00 €

Ziua 1

București – Levi

Întâlnire cu asistență turistică la Aeroportul Henri Coandă-Otopeni din București pentru îmbarcare pe cursa spre Levi. Aterizare pe aeroportul din Levi după un zbor de aproximativ 4 ore și transfer pentru cazare în Levi, cunoscută drept stațiunea lui Moș Crăciun, cu cele mai bune pârtii de schi din Finlanda. Levi este situată în apropierea Cercului Polar, beneficiază de pârtii de schi iluminate în timpul nopții, de școli de schi și centre de închiriere a echipamentelor pentru sporturile de iarnă, de baruri si restaurante. La sosirea în hotel oaspeții primesc îmbrăcăminte și încălțăminte termoizolantă. Timp liber pentru plimbări individuale sau puteţi opta pentru o plimbare cu snowmobile prin minunata pădure a Laponiei, la sfârşit oaspeţii vor primi o gustare şi o băutură caldă în jurul unui foc de tabără. Cină și cazare la hotelul Sokos Levi 4*.

Ziua 2

Întâlnire cu Moș Crăciun și cină festivă

Mic dejun la hotel. Ne vom îmbarca în autocare și vom pleca în căutarea casei lui Moș Crăciun, ascunsă în adâncul pădurii. De-a lungul drumului veți fi întâmpinați de diferite animale ale pădurii. Urșii și iepurașii vor conduce copiii de-a lungul unui drum șerpuit și veți putea vedea ajutoarele lui Moș Crăciun. Copiii pot observa urmele lui Moș Crăciun și pot găsi cadourile “pierdute” de Moșul. Într-o colibă din mijlocul pădurii veți fi întâmpinați de Moș Crăciun, copii vor avea ocazia să-i spună o poveste, vor primi un cadou și pot decora bradul. Doamna Crăciun va întâmpina copii cu prăjituri tradiționale din turtă dulce, spiridușii le vor arăta copiilor sania fermecată și renii. Părinții se vor delecta cu o gustare caldă și o băutură fierbinte. După-amiază veți putea alege între o excursie opțională, plimbări individuale sau schi. Seara sunteți invitați la cina festivă de la un restaurant local, Moș Crăciun va veni cu sania trasă de reni și va împărți daruri copiilor. Copii vor avea amenajat un loc de joacă în jurul bradului și vor fi însoțiți de spiridușii lui Moș Crăciun. Cazare la hotel în Levi.

Ziua 3

Levi – Husky safari

Mic dejun la hotel. În prima parte a zilei vă invităm să vă bucurați de o experiență memorabilă la o fermă de husky, cu câini foarte prietenoși și agili. Veți învăța comenzile pentru conducerea saniei, apoi vă veți bucura de o plimbare cu sania trasă de husky pe un traseu de 2,5 km. În timpul plimbării veți admira peisajele fermecătoare ale Laponiei, apoi veți putea savura un ceai cald din fructe. Cină și cazare la hotel în Levi.

Ziua 4

Levi – Rovaniemi, Satul și Parcul lui Moș Crăciun

Mic dejun la hotel. Dimineata vom parcurge cu autocarul 165 km spre Satul lui Moș Crăciun din Rovaniemi, la Cercul  Polar. În Santa Claus Village se află biroul lui Moș Crăciun, aici veți avea posibilitatea să faceți cumpărături, să expediați cărti poștale din Oficiul Poștal al lui Moș Crăciun. Continuăm turul cu vizitarea Parcului lui Moș Crăciun, o peșteră uriașă, săpata în stâncă, la o adâncime de 132 metri. Aici vă așteaptă ajutoarele Moșului, Crăciunița, spiridușii, ca să vă inițieze la cursurile Școlii de Elfi. Puteți face o plimbare cu sania lui Moș Crăciun sau puteți să vă fotografiați cu Moșul. Veți servi masa de prânz la un restaurant din parcul tematic. Cină și cazare la hotel în Levi.

Ziua 5

Levi – București

Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor de hotel și transfer la aeroportul din Levi, îmbarcare pe cursa directă cu destinația București, aterizare pe aeroportul București Henri Coandă-Otopeni.


Comentarii și review-uri