Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • city break tel aviv prima city
 • city break tel aviv prima city
 • city break tel aviv prima city
 • city break tel aviv prima city
 • city break tel aviv prima city
 • city break tel aviv prima city
 • city break tel aviv prima city
 • city break tel aviv prima city
 • city break tel aviv prima city

Prima City 4*, Tel Aviv-Yafo

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 2 nopți
 • Preț: 409 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

City break în Tel Aviv-Yafo 2015
Tariful include: Cazare 2 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport.
Tariful nu include:Asigurare de călătorie și storno; Transfer aeroport-hotel-aeroport.
Oferta pentru city break în Tel Aviv-Yafo este disponibilă cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 16, 22, 29 octombrie 2015 6, 13 noiembrie 2015
Tarif  adult / noapte 409,00 € 409,00 €

 

Informaţii hotel Prima City – city break în Tel Aviv 2015

Hotelul Prima City 4* din Tel Aviv se află în centrul oraşului Tel Aviv, între plajele cu nisip şi zona Dizengoff. Hotelul este modern, cu o amplasare excelentă pentru explorarea orașului, pomenada se află la aproximativ 300 metri distanță de hotel.

Facilități camere: mobilier elegant, aer condiţionat, încălzire, LCD, televiziune prin cablu, acces internet, seif, telefon, frigider, cafetieră, fier de călcat, cadă sau duş, articole gratuite de toaletă, uscător de păr, izolare fonică, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, aer condiţionat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, zonă pentru fumători, săli de conferinţe şi petreceri, bibliotecă, birou de turism, schimb valutar, bancomat, spălătorie, închirieri biciclete, parcare (contra cost).

Informaţii utile vacanță în Tel Aviv-Yafo

Tel Aviv-Yafo este un important centru economic, cultural și administrativ din Israel, al doilea oraș ca mărime după Ierusalim. Tel Aviv-Yafo este situat pe țărmul Mării Mediterane, în partea vestică a țării, o zonă cu numeroase dune de nisip. Yafo, partea veche a orașului, are o istorie multimilenară, în timp ce partea nouă, Tel Aviv, a fost întemeiată la începutul secolului al XX-lea. Orașul este un amestec de stiluri arhitectonice, europene și orientale, găzduiește case tradiționale și temple mozaice, alături de clădiri impozante, ultramoderne. Tel Aviv-Yafo beneficiază de numeroase muzee, galerii de artă, teatre, săli de concerte și găzduiește anual o mulțime de evenimente culturale. Oaspeții se pot bucura de plajele întinse cu nisip, de parcurile frumoase, de magazinele cochete, de hotelurile și restaurantele moderne, de cafenelele și de cluburile zgomotoase

Clima: Zona beneficiază de climă mediteraneană, cu verile lungi, fierbinţi, uscate şi iernile ploioase. Primăverile și toamnele sunt blânde, precipitaţiile se manifestă între lunile noiembrie şi februarie. Cea mai potrivită lună pentru vizitarea zonei este aprilie, deoarece umiditatea este scăzută şi temperatura moderată.

Moneda: Șekel

Mijloace de transport public: Cele mai utilizate mijloace de transport în comun din Tel Aviv-Yafo sunt autobuzele și tramvaiele. Mijloacele de transport în comun nu operează de Sabat (de vineri seara până sâmbăta după asfințit), de aceea oaspeții sunt rugați să își planifice din timp vizitarea obiectivelor turistice. Aeroportul Internațional Ben Gurion este situat la aproximativ 15 km distanță de orașul Tel Aviv, iar transferul se poate face cu autobuzul sau cu taxiul.

Restaurante și cafenele: Orna & Ella, Catit, Deca, Herbert Samuel, Mul Yam

Obiective turistice:

Muzeul Eretz Israel cuprinde un complex de muzee: numismatică, ceramică și sticlă, istoria scrierii și științei, planetariu, etnografie, folclor. Muzeul Eretz Israel găzduiește situl antic Tel Qasile cu vestigii de la începutul epocii fierului și până în perioada dominației arabe.

Centrul istoric Jaffa (Yafo) se află în partea sudică a orașului, lângă portul străvechi, utilizat încă din Epoca Bronzului. Jaffa este una dintre cele mai vechi așezări din lume, orașul a fost menționat în Vechiul și în Noul Testament și poartă amprenta civilizațiilor trecute. Zona beneficiază de o atmosferă fermecătoare, orientală, cu numeroase restaurante și cafenele, piețe,biserici de diferite confesiuni și galerii de artă.

Muzeul de Artă deține numeroase lucrări de artă, ce evidențiază cultura sau istoria țării și opere de artă semnate de pictori europeni, expoziții de fotografii și design contemporan.

Piața Rabin este cea mai mare piață publică din Israel ce găzduiește cele mai importante evenimente publice din Tel Aviv-Yafo. În anul 1995 a fost redenumită în memoria primului ministru Yitzhak Rabin, care a fost asasinat aici.

Parcul Yarkon, supranumit „plămânul verde al orașului” atrage mii de vizitatori în fiecare an. Parcul are un teritoriu generos, cu grădini botanice, două mini-grădini zoologice, lacuri artificiale cu hidrobiciclete, facilități sportive, trenuleț pentru copii.

Muzeul Diamantelor Harry Oppenheimer oferă vizitatorilor posibilitatea de a cunoaște procesele de minerit, lustruire, tăiere și de montare a diamantelor.

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri