| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Leonardo Beach Tel Aviv 4*, Tel Aviv-Yafo

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 575 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-TLV-OTP).

Tariful nu include: Asigurare de călătorie și storno; Transfer aeroport-hotel-aeroport.
Oferta pentru city break în Tel Aviv-Yafo este disponibilă cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Leonardo Beach Tel Aviv 4*, Tel Aviv-Yafo

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 19 iulie 2018 26 iulie 2018
Tarif  adult / sejur 626,00 € 575,00 €

 

Informaţii hotel Leonardo Beach Tel Aviv – city break în Tel Aviv-Yafo 2018

Hotelul Leonardo Beach Tel Aviv 4* se află lângă plaja din Tel Aviv, la câţiva paşi distanță de zona animată şi de portul de agrement, la aproximativ 30 km de aeroportul Ben Gurion. Hotelul beneficiază de facilități moderne și de o amplasare excelentă pentru explorarea orașului.

Facilități camere: mobilier moden, LCD, televiziune prin cablu, radio, telefon, birou, aer condiționat, încălzire, minibar, cafetieră, seif, fier de călcat, acces internet, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, încălzire, acces internet, piscină exterioară, săli de conferinţe şi petreceri, internet-cafe, închirieri biciclete, spălătorie, parcare (contra cost).

Informaţii utile pentru sejur în Tel Aviv-Yafo

Tel Aviv-Yafo este un important centru economic, cultural și administrativ din Israel, al doilea oraș ca mărime după Ierusalim. Tel Aviv-Yafo este situat pe țărmul Mării Mediterane, în partea vestică a țării, o zonă cu numeroase dune de nisip. Yafo, partea veche a orașului, are o istorie multimilenară, în timp ce partea nouă, Tel Aviv, a fost întemeiată la începutul secolului al XX-lea. Orașul este un amestec de stiluri arhitectonice, europene și orientale, găzduiește case tradiționale și temple mozaice, alături de clădiri impozante, ultramoderne. Tel Aviv-Yafo beneficiază de numeroase muzee, galerii de artă, teatre, săli de concerte și găzduiește anual o mulțime de evenimente culturale. Oaspeții se pot bucura de plajele întinse cu nisip, de parcurile frumoase, de magazinele cochete, de hotelurile și restaurantele moderne, de cafenelele și de cluburile zgomotoase

Clima: Zona beneficiază de climă mediteraneană, cu verile lungi, fierbinţi, uscate şi iernile ploioase. Primăverile și toamnele sunt blânde, precipitaţiile se manifestă între lunile noiembrie şi februarie. Cea mai potrivită lună pentru vizitarea zonei este aprilie, deoarece umiditatea este scăzută şi temperatura moderată.

Moneda: şekel

Mijloace de transport public: Cele mai utilizate mijloace de transport în comun din Tel Aviv-Yafo sunt autobuzele și tramvaiele. Mijloacele de transport în comun nu operează de Sabat (de vineri seara până sâmbăta după asfințit), de aceea oaspeții sunt rugați să își planifice din timp vizitarea obiectivelor turistice. Aeroportul Internațional Ben Gurion este situat la aproximativ 15 km distanță de orașul Tel Aviv, iar transferul se poate face cu autobuzul sau cu taxiul.

Restaurante și cafenele: Orna & Ella, Catit, Deca, Herbert Samuel, Mul Yam, Butchery De BarilocheMike’s Place.

Obiective turistice:

Muzeul Eretz Israel cuprinde un complex de expoziţii temporare şi permanente: numismatică, ceramică și sticlă, istoria iudaică, istoria scrierii și științei, planetariu, etnografie, folclor. Muzeul Eretz Israel găzduiește situl antic Tel Qasile cu vestigii de la începutul epocii fierului și până în perioada dominației arabe.

Centrul istoric Jaffa (Yafo) se află în partea sudică a orașului, lângă portul străvechi, utilizat încă din Epoca Bronzului. Jaffa este una dintre cele mai vechi așezări din lume, orașul a fost menționat în Vechiul și în Noul Testament și poartă amprenta civilizațiilor trecute. Zona beneficiază de o atmosferă fermecătoare, orientală, cu numeroase restaurante și cafenele, piețe,biserici de diferite confesiuni și galerii de artă.

Muzeul de Artă deţine una dintre cele mai mari colecţii de artă modernă și contemporană iudaică din lume. Muzeul a fost deschis în anul 1932, expune colecţii de pictură, sculptură, desene, fotografie, video, arhitectură și design. Oaspeţii pot participa la spectacole de muzică și dans, film și cursuri de filozofie și de artă.

Piața Rabin este cea mai mare piață publică din Israel ce găzduiește cele mai importante evenimente publice din Tel Aviv-Yafo. În anul 1995 a fost redenumită în memoria primului ministru Yitzhak Rabin, care a fost asasinat aici.

Parcul Yarkon, supranumit „plămânul verde al orașului” atrage mii de vizitatori în fiecare an. Parcul are un teritoriu generos, cu grădini botanice, două mini-grădini zoologice, lacuri artificiale cu hidrobiciclete, facilități sportive, trenuleț pentru copii.

Muzeul Ilana Goor este găzduit de o clădire din secolul al XVIII-lea, situată în vechiul Jaffa. Iniţial clădirea era han pentru pelerinii aflaţi în drumul lor spre Ierusalim. Muzeul deţine peste 500 opere de artă israeliene, internaționale şi etnice, creațiile semnate de artişti precum Ilana Goor, Diego Giacometti, Henry Moore, Joseph Albers, Uri Lifshitz, Yigal Tumarkin, Pesi Grsch, Yaakov Dorchin, etc.

Muzeul de Artă Nahum Gutman din pitorescul cartier Neve Tzedek prezintă o colecție artistică importantă a pictorului israelian, peisagist, ilustrator și grafician. Povestea vieţii artistului Nahum Gutman, născut în Basarabia, reflectă istoria poporului evreu şi a statului Israel în secolul al XX-lea. Pe lângă bogata colecție de picturi, desene, sculpturi și cărți semnate de Gutman, muzeul prezintă expoziții ale artiștilor contemporani.

Muzeul Diamantelor Harry Oppenheimer oferă vizitatorilor posibilitatea de a cunoaște procesele de minerit, lustruire, tăiere și de montare a diamantelor.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri