| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel
 • city break tel aviv leonardo basel

Leonardo Basel Tel Aviv 4*, Tel Aviv-Yafo

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 2 nopți
 • Preț: 421 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

City break în Tel Aviv-Yafo
Tariful include: Cazare 2 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport.
Tariful nu include:Asigurare de călătorie și storno; Transfer aeroport-hotel-aeroport.
Oferta pentru city break în Tel Aviv-Yafo este disponibilă cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 19 martie 2015 23 aprilie 2015 7, 14, 28 mai 2015
Tarif  adult / noapte 421,00 € 421,00 € 421,00 €

 

Informaţii hotel Leonardo Basel Tel Aviv – city break în Tel Aviv-Yafo 2015

Hotelul Leonardo Basel Tel Aviv 4* se află lângă plaja din Tel Aviv, la câţiva paşi distanță de zona animată şi de portul de agrement, la aproximativ 30 km de aeroportul Ben Gurion. Hotelul beneficiază de facilități moderne și de o amplasare excelentă pentru explorarea orașului.

Facilități camere: mobilier moden, LCD, televiziune prin cablu, radio, telefon, birou, aer condiționat, încălzire, minibar, cafetieră, seif, fier de călcat, acces internet, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, încălzire, acces internet, piscină exterioară, săli de conferinţe şi petreceri, internet-cafe, închirieri biciclete, spălătorie, parcare (contra cost).

Informaţii utile vacanță în Tel Aviv-Yafo

Tel Aviv-Yafo este un important centru economic, cultural și administrativ din Israel, al doilea oraș ca mărime după Ierusalim. Tel Aviv-Yafo este situat pe țărmul Mării Mediterane, în partea vestică a țării, o zonă cu numeroase dune de nisip. Yafo, partea veche a orașului, are o istorie multimilenară, în timp ce partea nouă, Tel Aviv, a fost întemeiată la începutul secolului al XX-lea. Orașul este un amestec de stiluri arhitectonice, europene și orientale, găzduiește case tradiționale și temple mozaice, alături de clădiri impozante, ultramoderne. Tel Aviv-Yafo beneficiază de numeroase muzee, galerii de artă, teatre, săli de concerte și găzduiește anual o mulțime de evenimente culturale. Oaspeții se pot bucura de plajele întinse cu nisip, de parcurile frumoase, de magazinele cochete, de hotelurile și restaurantele moderne, de cafenelele și de cluburile zgomotoase

Clima: Zona beneficiază de climă mediteraneană, cu verile lungi, fierbinţi, uscate şi iernile ploioase. Primăverile și toamnele sunt blânde, precipitaţiile se manifestă între lunile noiembrie şi februarie. Cea mai potrivită lună pentru vizitarea zonei este aprilie, deoarece umiditatea este scăzută şi temperatura moderată.

Moneda: Șekel

Mijloace de transport public: Cele mai utilizate mijloace de transport în comun din Tel Aviv-Yafo sunt autobuzele și tramvaiele. Mijloacele de transport în comun nu operează de Sabat (de vineri seara până sâmbăta după asfințit), de aceea oaspeții sunt rugați să își planifice din timp vizitarea obiectivelor turistice. Aeroportul Internațional Ben Gurion este situat la aproximativ 15 km distanță de orașul Tel Aviv, iar transferul se poate face cu autobuzul sau cu taxiul.

Restaurante și cafenele: Orna & Ella, Catit, Deca, Herbert Samuel, Mul Yam

Obiective turistice:

Muzeul Eretz Israel cuprinde un complex de muzee: numismatică, ceramică și sticlă, istoria scrierii și științei, planetariu, etnografie, folclor. Muzeul Eretz Israel găzduiește situl antic Tel Qasile cu vestigii de la începutul epocii fierului și până în perioada dominației arabe.

Centrul istoric Jaffa (Yafo) se află în partea sudică a orașului, lângă portul străvechi, utilizat încă din Epoca Bronzului. Jaffa este una dintre cele mai vechi așezări din lume, orașul a fost menționat în Vechiul și în Noul Testament și poartă amprenta civilizațiilor trecute. Zona beneficiază de o atmosferă fermecătoare, orientală, cu numeroase restaurante și cafenele, piețe,biserici de diferite confesiuni și galerii de artă.

Muzeul de Artă deține numeroase lucrări de artă, ce evidențiază cultura sau istoria țării și opere de artă semnate de pictori europeni, expoziții de fotografii și design contemporan.

Piața Rabin este cea mai mare piață publică din Israel ce găzduiește cele mai importante evenimente publice din Tel Aviv-Yafo. În anul 1995 a fost redenumită în memoria primului ministru Yitzhak Rabin, care a fost asasinat aici.

Parcul Yarkon, supranumit "plămânul verde al orașului" atrage mii de vizitatori în fiecare an. Parcul are un teritoriu generos, cu grădini botanice, două mini-grădini zoologice, lacuri artificiale cu hidrobiciclete, facilități sportive, trenuleț pentru copii.

Muzeul Diamantelor Harry Oppenheimer oferă vizitatorilor posibilitatea de a cunoaște procesele de minerit, lustruire, tăiere și de montare a diamantelor.

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri