| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit turcia cappadocia
 • circuit turcia cappadocia
 • circuit turcia cappadocia
 • circuit turcia cappadocia
 • circuit turcia cappadocia
 • circuit turcia cappadocia

Circuit Turcia – Cappadocia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 460 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Circuit Turcia – Cappadocia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Circuit Turcia – Cappadocia 2016

Istanbul – Pamukkale – Antalya – Side – Manavgat – Konya – Kaymakli – Cappadocia – Ankara

Plecare 13 iunie 2016 11 august 2016 4, 16, 26 septembrie 2016
Tarif adult / circuit 460,00 €  460,00 € 460,00 €

 

Ziua 1

București – Istanbul

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 15:20 pentru îmbarcarea la zborul spre Istanbul. Îmbarcare în microbuz pentru transferul la hotel în Istanbul.

Ziua 2

Istanbul – Pamukkale – Hierapolis – Antalya

Mic dejun la hotel. Plecare spre Pamukkale, unde vom admira un spectacol natural fascinant, imaculatele formaţiuni calcaroase, de unde izvorăsc apele termale captate în cetatea antică Hierapolis, situată în apropiere. Continuăm turul spre Antalya, renumita staţiune de pe ţărmul Mării Mediterane. Cazare la hotel în zona Antalya.

Ziua 3

Antalya – Side – Manavgat

Mic dejun la hotel. Vom vizita frumoasa staţiune Side, care beneficiază de numeroase vestigii arheologice: Amfiteatrul elen, Apeductele romane, Templele zeilor Apollo şi Artemis. Urmează o scurtă oprire la cascada Manavgat, apoi vom admira teatrul antic din Aspendos, avea o capacitate de 15000 de spectatori și găzduia confruntările sângeroase ale gladiatorilor. Încheiem turul cu o plimbare în centrul istoric al Antalyei, Portul Vechi. Timp liber pentru shopping în zona comercială a oraşului sau croazieră pe Marea Mediterană. Cazare la hotel în zona Antalya.

Ziua 4

Antalya – Konya – Kaymakli

Mic dejun la hotel. Plecare spre Konya, vechea capitală a Sultanatului Selgiucid și patria dervişilor rotitori. Vom vizita ruinele Palatului Selgiucid şi mormântul poetului mistic, persan Mevlana, ai cărui discipoli se consideră dervişii. Traseul continuă pe vechiul „Drum al Mătăsii”, prin Aksaray, vom vizita oraşul subteran Kaymakli, loc de refugiu al primilor creştini. Cazare la hotel în Nevsehir.

Ziua 5

Cappadocia – Goreme – Uchisar – Ankara

Mic dejun la hotel. Pe tărâmul fascinant al Cappadociei vom vizita muzeul în aer liber din Valea Goreme, cu o mulţime de bisericuţe dăltuite în piatră de generaţii de protocreştini, care alcătuiau un important centru monastic. Traseul continuă spre Uchisar și Ankara, unde vom admira Coloana lui Iulian, Băile Romane, Moscheea Haci Bayram, ridicată în secolul al XV-lea, Templul lui Augustus, zidurile oraşului cu Turnul Otoman. Cazare la hotel în Ankara.

Ziua 6

Ankara – Istanbul

Mic dejun la hotel. Vizita la Mausoleul lui Mustafa Kemal Ataturk, părintele Turciei moderne. Plecare spre Istanbul, vom vizita Palatul Dolmabahce, de pe malul Bosforului, unul dintre simbolurile orașului Istanbul. Opţional, puteți face o croazieră pe Bosfor (10 €/adult). Cazare la hotel în Istanbul.

Ziua 7

Istanbul

Mic dejun la hotel. Turul fascinantului oraș de pe malurile Bosforului, vom vizita Moscheea Albastră, Sfânta Sofia şi Palatul Topkapi (Palatul, Haremul, Tezaurul). Seara, program liber shopping în Marele Bazar. Cazare la hotel în Istanbul.

Ziua 8

Istanbul – București

Mic dejun la hotel. Transfer cu autocarul la aeroportul din Istanbul pentru îmbarcarea la zborul spre București – Otopeni.

 


Comentarii și review-uri