| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit spania
 • circuit spania
 • circuit spania
 • circuit spania
 • circuit spania
 • circuit spania
 • circuit spania

Circuit Spania clasică

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 570 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Circuit Spania clasică 2015
Tariful include: Bilete de avion București-Barcelona și retur; Taxe de aeroport; Cazare 6 nopți în cameră dublă la hoteluri de 2/3*; Regim de masă: mic dejun, 3 cine pe Costa Brava; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat; Asistență turistică din partea agenției.
Tariful nu include: Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice și ghizi locali; Transport local în Madrid; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit Spania clasică

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Barcelona – Montserrat – Zaragoza – Madrid – El Escorial – Toledo – Aranjuez – Valencia

Plecare 4 mai 26 mai 13 iunie 9 iulie 8, 25 august 8 septembrie 24 septembrie
Tarif adult / circuit 570,00 € 594,00 € 594,00 € 600,00 € 604,00 € 600,00 € 570,00 €

 

Ziua 1

București – Barcelona

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 17:00 pentru îmbarcarea pe cursa Alitalia către Barcelona. Transfer pentru cazare și cină la hotel pe Costa Brava (Hotel Neptuno sau similar).

Ziua 2

Costa Brava – Barcelona – Montserrat

Mic dejun la hotel. Plecare spre Barcelona, începem turul cu catedrala Sagrada Familia, opera arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebrulbulevard La Rambla, Piaţa Catalunia. Timp liber pentru shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau vă propunem excursia opţională la Montserrat (20 €/adult), unde admirăm Mănăstirea Montserrat construită pe stâncile abrupte ale muntelui, un renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pentru aasista la impresionantul spectacol de sunet şi lumini de la ” Fântâna Magică”. Cazare la hotel în Costa Brava.

Ziua 3

Barcelona – Zaragoza – Madrid

Mic dejun la hotel. Plecare spre Madrid, pe traseu vom vizita Bazilica Sfânta Maria del Pilar şi la Catedrala La Seo del Salvador din Zaragoza.  Seara facem turul panoramic cu autocarul în Madrid, capitala Spaniei: Piaţa şi Fântâna Cibeles, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bulevardul Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monumentul lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la hotel în Madrid (Hotel Holiday Inn Express Madrid sau similar).

Ziua 4

Madrid – El Escorial

Mic dejun la hotel. Vom utiliza transportul în comun pentru vizitarea Palatului Regal şi a faimosului Muzeu Prado. Timp liber pentru explorarea orașului Madrid sau excursie opțională la Mănăstirea El Escorial (15 €/adult), fosta reședință a Regelui Filip al II-lea din secolul al XVI-lea . Mănăstirea, un important centru cultural, a fost inclusă în patrimoniul UNESCO. Cazare la hotel în Madrid.

Ziua 5

Madrid – Toledo – Aranjuez – Valencia

Mic dejun la hotel. Plecare spre Toledo, fosta capitală a Spaniei, „oraş-muzeu”, în care a trăit faimosul pictor, El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, Podul San Martin şi zidurile fortăreţei medievale. Continuăm traseul spre fascinanta Aranjuez, vizităm Palatul, reședința regală de vară, și grădinile superbe din jur. Cazare la hotel în Valencia (Hotel Holiday Inn Express Valencia sau similar).

Ziua 6

Valencia – Port Aventura – Barcelona

Mic dejun la hotel. Vom face turul orașului Valencia, centrul istoric, Palatul Marchizului Dos Aguas și Catedrala. Continuăm traseul spre Salou, pe Coasta Dorada, unde veți avea timp la dispoziție pentru explorarea stațiunii sau shopping. Opțional excursie la Port Aventura, cel mai mare parc tematic de distracţii din Europa, cu o suprafață de 35 000 mp. Cazare și cină la hotel în Costa Brava (Hotel Riviera sau similar).

Ziua 7

Barcelona – București

Mic dejun la hotel. Dimineața, transfer la aeroportul din Barcelona pentru zborul de întoarcere în București, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

 


Comentarii și review-uri